#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

adamin düsmesi bile efsanevi öyle bile gol attiriyor. 13 Mac , 4 Gol 6 Asist. Reyiz. Golleri arttirirsa daha iyi olur.

Hala reislerin de reisidir. Bunu buraya yazdım bakın. Sonra görmedim etmedim demeyin.

Fikrim sabittir.Milan Baros un talibi varsa,uygun bir bonservis verilirse satılmalı yerine daha iyi oyuncu alınmalı.Bazı maçlardaki performansına göre göklere çıkarmak yanlış olur.Destek verilmesi güzel ama 2 yıllık performansını düşünerek hareket etmek lazım.

Kötü demiyorum ama yeterli değil işte..Pek tabi Sercan da az daha geliştirse kendini Barosun yaptıklarını yapabilir..

Reis de bu sene bir terslik var, normalde bizim ligdeki yabancılar deplasmanda oynamaz içerde iyi oynar ama Baros'ta tam tersi

tamam kalacaksa kalsın ama birtane forvet şart arkadaş. mümkünse ayakta kalanından olsun.

terim kalitemizi artiracak transfer yapicagiz, gidenlere olabilir bu yuzden dedi.

umarim barosun yerine cok daha kalitelisini ariyordur

Dün için takımın hücum anlamında iyi oynayan futbolcusu yoktu.O yüzden Baros'u eleştirmek olmaz.

Cocuk dusunce bile gol oluyor yahu :ka21:

kalması lazım bence en azından yedek olur baroş gibi bir yedek golcümüzün olmasını kim istemez?

Futboldan anlayan Baros'u yollamaz. Terim Baros'u tutacaktır.

40708027107291628330715.jpg

:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt