#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

40708027107291628330715.jpg

:asd:

güzel yakalamışsın:D:D:D

gecenlerde penalti yaptirdi, bakti gørdu, Selcuk yaziyor freekick'den, dedi, dur laa, surda bir freekick yaptiriyim :)

öyle birseyi düsünme sansi olmamistir mübarek manisa antalyaspor gibi oynayinca duran toptan gol atacagimiz zaten kesindi.

Duygusallığa gerek yok. Adam yıllık 3.3 milyon euro para alıyor az değil.

Galatasaray'da oynuyorsa aldığı paranın hakkını verecek.

Satıp para kazanmalıyız.

Türkiye'nin en iyi golcüsü diyen hayalperestlerin sayısının oldukça fazla olması teknik ekibi zora sokuyordur.

Satıp para kazanmalıyız.

Türkiye'nin en iyi golcüsü diyen hayalperestlerin sayısının oldukça fazla olması teknik ekibi zora sokuyordur.

3.3 mü? YUH. Bedavaya bıraksak bile kar o zaman.

Satıp para kazanmalıyız.

Gercekten biliyormusun yoksa attin mi? Nedense ben 2 milyon civarinda diye hatirliyorum

Bir çok kez uzun süreli sakatlanmasına rağmen;

Galatasaray'da 121 resmi maç oynayan Baros bu maçlarda toplam 65 gol ve 21 asist yapmış.

Her sene ''Baros geldiğinden beri faydalı olamadı, Baros kötü, Baros nerde'' diyenlere birşey derdim ama forum yönetimindeyim o yüzden sustum.

Ayrıca popodan element uydurmaya gerek yok Baros yıllık 2.8 milyon Euro para alıyor.

3 milyon uzeri bir rakama derhal satilmali yoksa sezon sonu ustune para verip yollariz.

Baros kraldır. değerini bilenlere tabiy :ka21: transferlerden sonra uçacağına suphe yok :ka21:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt