#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

selçuk ile birlikte gol asist ortalaması en iyi oyuncumuz, ilk geldiği sezondan daha iyi sezon geçiriyor.

Kralsın BAROŞ.. Adamım benim:)

Baros muthis bir oyuncu.

Arkasında ona istedigi topları atacak adam sayısı az olmasına ragmen mukemmel pozisyon kokluyor. Katıktısız forvet adam abi. Cok begeniyorum. Su kanatlar bi duzelsin yada 10 numara her neyse... Baska bir istegim yok.

Herkes bir tarafa, Baros gol atınca ayrı bir seviniyorum. :)

Milan Baros bu ligin en iyi forvetidir diyen abimize selam cakıyorum:ka21:

Abi gol atıyor ama ilk geldiği zaman demişsinizde alakası yok.Baros çok top eziyor, tekrar söylicem bu sene idare eder ama seneye imkanı yok.

iyi oynadi diyenler var ,gol haricinde hangi isi becerdi merak ettim ,hala gucsuz

1 gol 1 asist yine :asd:

6 gol 8 asist oldu :happynew:

Cevap: #15 Milan Baroš

Çok top eziyormuş,pas organizasyonlarını bozuyormuş bunlar hikaye neden Baros dediğimizi anlamışsınızdır herhalde.O pozisyonda neden Elmander değilde Baros vardı?

Çünkü adamda golcü sezgileri var,pozisyona girmeyi biliyor.

iyi oynadi diyenler var ,gol haricinde hangi isi becerdi merak ettim ,hala gucsuz

Ya nası güçsüz abi başka maçı mı izledim diyorum bazen. 2.yarı feci pres yaptı hatta tek başına yaptı Elmander falan çok bitikti bu maçta. Ben katılmıyorum güçsüz olduğuna. Adam tam olarak bizden biri gibi artık. Mesela Kazım pas atmadğında her taraftar küfretti ekran başından sahada da Baros etti bunun gibi.

Ya nası güçsüz abi başka maçı mı izledim diyorum bazen. 2.yarı feci pres yaptı hatta tek başına yaptı Elmander falan çok bitikti bu maçta. Ben katılmıyorum güçsüz olduğuna. Adam tam olarak bizden biri gibi artık. Mesela Kazım pas atmadğında her taraftar küfretti ekran başından sahada da Baros etti bunun gibi.

Bugun de Engin'i azarlamıstı reyis :asd:

Dakika 90 olmuş Baros pres yapıyor daha ne istiyorsunuz adamdan ?

nerde duracagini bilen usta bir adam. top kontrolu les ama

nerde duracagini bilen usta bir adam. top kontrolu les ama

takımdaki en iyi top kontrolune sahip oyunculardan biri demek simdi yanlıs olur burada dimi heis-ul illonis dermander per mertesacker il padrino ze BURRITOS? :ka21: [demeyelim o hal :ka23:]

[iyi yahu top kontrolu 3 kişi dalınca normal yeaani] 90 dk marke heriph :ka21:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt