#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baroš

o pozisyonun gol olmasi cok hostu

ilhan mansiza göre burakin golunden daha guzel gol

neden diye sorduklarinda, cunku burak o golu atamazdi dedi haha

Gol haricinde yine kötüydü malesef.

Kendisini gercekten cok severim ama bu kötü oldugu gercegini degistirmez.

Gol haricinde yine kötüydü malesef.

Kendisini gercekten cok severim ama bu kötü oldugu gercegini degistirmez.

Kötü değildi. Elmander'de kötü değildi. Bunu görebildim çok şükür. Takım oynadığında, Baros ve Elmander sayılı bir ikili.

Bizim kanatları düzeltmemiz lazım. Baros tam bir forvet, maksimum şekilde faydalanmak için ya kanatları düzelteceğiz yada sağlam bir 10 numara alacağız. Bugün Baros yerinde Drogba olsa fazlasını yapamazdı.

Ayriyetten ;

Eğer Ronaldo gibi topun etrafında bacaklarını çevirip, takım top oynamazken 5 kişiyi geçmeyip gol atmadı diye kötüydü diyorsanız, demeyin abi. Böyle saçmalık olmaz. :) Baros çok iyiydi bugün.

Samsun maçı sonrası :

d1a0c86ee900462dafd16dd4971b02fb_m.jpg

ac486e1a500345eba0f8e98784aa7817_m.jpg

12979937.jpg

1nj94.png

Savaşa gidersem Sergen Zeren den sonra güvenerek yanıma alacağım 2. adam

King :tiphat:

asıl sorunun barosun gol atıp atmaması degil. ayagındaki topları ezmesi. ve hali yokken bile calıma kalkıyor. gitsin birazcık badi filan yapsın üflesem düşecek adam. ordu macında iyi oynadı geldik övdük burda. biride niye elmander degilde baros vardı orda diyor. elmander daha geride duruyorki defansı kendisine cekiyor. barosa boş alan bırakmak icin. elmanderde bugün kötüydü. barosa ne bir kinim var ne nefretim. emre beleşoglunun ayagını kırmasından sonra. herifte güc kaybı oldu. allahın belası herif.

Baroş bu maç, iyiydi ama oyun sitilinden ötürü çok top eziyor, topu önüne alıp dikine yardıran seri çalımlar atan bir adam olmadı ve olamayacak.Bizim takımda da kanat olmayınca genelde baroşa toplar ortsahanın göbeğinden gidiyor ve bu sefer baroş top sürmesi adam geçmesi filan gerekiyor.

Kanatlarımız olsa topu bu adamlar ceza sahasına taşır ve baroşda fırsatçılığı ile golleri atar, yada arkasında çok iyi bir 10 numara olsa araya attığı ters toplar ile baroşun fırsatçılığı yine işe yarar.

Ama bütün bunların eksikliği baroşu kötü gösteriyor.Bize vuran kıran deviren bir zenci lazım.

Baros her hafta üstüne koyarak devam ediyor, mücadele ediyor, gol kokluyor, pozisyon hazırlıyor, baros-elmander ikilisini bozmak ihanettir. sercan da hasan kabze'miz olacak bu sezon

Aldığı topları ezmiş. Koyayım ezmesine, herif kendini parçalıyor, öyle abartıldığı kadar ezme de yok. Hırsın yeter, King!

O gol atınca "Milaaaannn Barooooosss"u duyunca farklı bir mutlu oluyorum kim ne derse desin.

Daha da iyi olacak inşallah King

takımın kazım semihle beraber en zayıf 3 halkasından biri.nerde o eski bayramlar deyimini hatırlıyorum her izlediğimde.bitişin tükenişin nostaljinin resmi..

Büyük ihtimal bu ligde bir daha gol atamaz.

bu kadar şairsel kasmışın ama mesajın içeriği 0 kardişim.

insan kötüyü de sever.ben 3 yıldır bir "kötü" yü sevmenin bedelini belkide bir ömür boyu ödeteceğim kendime vereceğim saçma eziyetlerle.bizim baros sevgimizde öyle.yılda 2.5 milyon euro alan herhangi bir forveti baros gibi acıyarak seyretmezdik yerine alıp oynatsaydık.top kontrol ettiğinde duygulanıyorum nihayet topu tutabildi filan diye.gol attığında adam geçtiğinde sevinçten gözlerimden yaşlar geliyor nerdeyse..futbol izliyoruz alt tarafı oysa profosyonel bir futbolcudan bahsediyoruz film sahnesinden değil..

uzun lafın özü:yerine başkası gelsin takır takır oynasın bir şekilde biz üzülmeden barosun da kalbi kırılmadan yapılsın bu operasyon.dün yoktur futbolda da hayatta da çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt