#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baroš

insan kötüyü de sever.ben 3 yıldır bir "kötü" yü sevmenin bedelini belkide bir ömür boyu ödeteceğim kendime vereceğim saçma eziyetlerle.bizim baros sevgimizde öyle.yılda 2.5 milyon euro alan herhangi bir forveti baros gibi acıyarak seyretmezdik yerine alıp oynatsaydık.top kontrol ettiğinde duygulanıyorum nihayet topu tutabildi filan diye.gol attığında adam geçtiğinde sevinçten gözlerimden yaşlar geliyor nerdeyse..futbol izliyoruz alt tarafı oysa profosyonel bir futbolcudan bahsediyoruz film sahnesinden değil..

uzun lafın özü:yerine başkası gelsin takır takır oynasın bir şekilde biz üzülmeden barosun da kalbi kırılmadan yapılsın bu operasyon.dün yoktur futbolda da hayatta da çünkü.

Fazla Ordan Geçmebay dinlemek futbol gorusunu kısıtlamış HEİS :ka21: yazdıklarını okumaktan ziyade, ne yazdıgını anlayabilmek maharet [kendi adıma]. Şu an Baros'a bunları soyleyebilen birinde ya art niyet ararım, yahut vision eksikliği.

Baros hiç şampiyonluk yaşamadı bizle, bu sene yaşar. Seneye de yollar ayrılır. En mantıklısı bu.

orhan gencebay dinlemenin futbol görüşümü kısıtladığı yorumunu iltifat algılar teşekkür ederim en içtenlikle.barosu seviyorum ama kötü.zaman beni haklı çıkarmaz inşallah.zaman su gibi akıyor yine konuşuruz..seni yorumlarında takip ediyor çok beğeniyorum.ben arabesk kafalı futbol görüşü fukara kötüye odaklanmış bir karamsar olayım önemli değil:)

orhan gencebay dinlemenin futbol görüşümü kısıtladığı yorumunu iltifat algılar teşekkür ederim en içtenlikle.barosu seviyorum ama kötü.zaman beni haklı çıkarmaz inşallah.zaman su gibi akıyor yine konuşuruz..seni yorumlarında takip ediyor çok beğeniyorum.ben arabesk kafalı futbol görüşü fukara kötüye odaklanmış bir karamsar olayım önemli değil:)

Baros iyi... Guven. Ben futbolcudan ve kapasitesinden anlıyorum az cok, ve daha once yanılmadım. Bazen saha da etkisiz gozukmesinin sebebi kendisi degil, takımın oynadıgı futbol. Su an Baros yerinde baska bir forvet olsa, Baros kadar faydalı olamaz. Baros cok net bir forvet, ne yapması gerektigini bilen.

Hucum gucumuz tam oturdugu vakit [kanatlar forvet arkası vs.], Baros jetski yapar. Elmander'de cok iyi partner ona zira.

1 gol 2 asist

Milaaaaaaaaaaaannnnnnn Baaaaaaroooooooossssssssss

Milaaaaaaaaaaaannnnnnn Baaaaaaroooooooossssssssss

Oleeeeeeeeeyyyyyyyyyyy Oleeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy

Aman reis korkutma bizi :(

Umarım ciddi bi sorunu yoktur.

Çok iyiydi bugün,topu paylaşması güzeldi, umarım sakatlığı ciddi değildir.

Umarim ciddi biseyi yoktur.

Durumu ciddi gibi görünüyor.Bu sakatlık büyük bir ihtimalle forvet transferini kesinleştirmiştir.

Nazar değdirdik adama. Fizik olarak güçlü Baros bu ligin anasını ağlatır. 2 sene sonra ilk defa Baros'u güçlü gördüm. Umarım ciddi bir şeyi yoktur.

Baroş sezonun en iyi maçını oynadı ve sakatlandı.Umarım ciddi değildir.

cok iyi oynadi 1 gol 2 asist yapti umarim sakatligi ciddi degildir iyi form tuttu

Aman adamım daha cok isimiz var. Avrupa'da iki sezon ust uste nasıl elendigimizi cumle alem gordu. Seninle Avrupa'ya hükmetmenin tadını cıkarmadan gideyim deme sakın. Bir an evvel iyiles ve giy formanı.

güclü bir baros ve takıma etkisi işte orda yok baros ölmüs bitmis bunu geciniz bu adam güclenince nasıl oluyor görüyoruz.. ve artık kendisine gelen topları ezmiyor servis yapıyor en sevindiğim sey bu oldu valla .. ilk geldiğinde dahi kendisi kimseye pas atmaz kaptırırdı simdi imparator farkıyla kendisini geListirdiğni bu konuda görüyoruz.

Uçarak kafa vurduğu pozisyonda gol olsaydı çok iyi olurdu.

Sahanın en iyisiydi. Umarım birşeyi yoktur, yuregim agzıma geldi lan. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt