#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Arkadaşlar maçı izleyemedim, Milan Baros neden ağladı ve nasıl sakatlandı bilgilendirir misiniz?

Adam geri gelip top almaktan, mücadeleye girmekten, çırpınmaktan, yırtınmaktan dayanamadı ve yere yığıldı.Sahada bir tane daha Baros olsa bu maçı alırdık.Ben ömrü hayatımda bu kadar yüksek aidiyet duygusu ile oynayan az yabancı gördüm 2000 yılından sonra.

Ntvspor'daki muhabir doktorla konuştuğunu ve yırtık olmadığını sadece çekme olduğunu söylemiş.Öyle ise fener maçına yetişirmiş. Umarım öyledir.

Baros-Neill-Cana

Sadece şu 3 adamı istiyorum Kadıköy'de.

sadece baroşla bitmiyor arkadaşlar geri kalan 10 oyuncu kimler olacak...

bu akşamda vardı baroş ama geri kalan var mıydı tam hatırlayamadım...

Aslansın sen aslan.Bir tek o gerçek gerisi yalan ! Milan Barossssss, Milan Barosssssssssssss..

Teşekkürler bilgi için.

Sarı kırmızılı ekibin yıldız ismi Milan Baros 86. dakikadan sağ baldırından sakatlanarak oyuna devam edemedi.

Topsuz alanda koşu yaparken sağ baldırını tutarak acı içerisinde yerde kalan Çek forvet, yerini Mehmet Batdal'a bıraktı.

Kulüp doktorlarından yapılan açıklamada, Baros'un sakatlığının önemli bir şey olmadığı ve büyük ihtimalle derbide oynayacağı belirtildi. Kesin sonucu yarın çekilecek MR sonucunda belli olacağı açıklandı.

Kaynak : TUMSPOR

Galatasaray'lı.

Bugün sahadaki Galatasaray'dı. Sabri, Ayhan birazda İnsua-Pino ona ayak uydurmaya çalıştı. Gerisi hikaye.

Git arkadaş.Sen de kurtar kendini.Yazık ediyorsun kendine vallah billah.

B_275870c7630977bf5d58159cd19e6007.jpg

Milaaaaan Baaarooos Milaaaaan Baaarooos Ooooleeey Ooooleeey Ooooleeey ! ! !

Gol atsa da atmasa da hırsıyla , mücadelesiyle takımın en iyi oyuncusu bana göre.

11806438.jpg

hani anlar olur ya böyle boğazında düğümlenir kelimeler.

işte o anlardan biri.

Baros Baros Baros ağladığını görünce aynen senin gibi oluyorum aslanım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt