#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

11806438.jpg

Gözlerim doldu Baros'u o halde görünce.

11806438.jpg

Bu resmi ömrüm boyunca unutmayacağım.

Galatasaray kariyerinde tek bir kupa bile yok;ancak artık benim için Hagi'den farksızdır.

Madem Rijkaard bu takıma katkı veremiyor futbolu bilmiyor. Bu adam niye biryerlerini yırtarcasına oynuyor. Neill gibi Kewell gibi.

Şu takıma fazlasın.maç 2-3 olunca dedim ki çıksın bu adam oyundan.yakışmıyor bu takıma.Bizden daha iyi takımlara layık bu adam.maçtan çıkarken o surat ifadesini görünce tüylerim diken diken oldu.yıllar sonra böyle bir duygu yaşadım.Yüreğine kurban.

Bugün Baros'a olan sevgim çok fazla arttı...

Helal olsun gözlerim doldu maç izlerken,bu taraftar unutmayacak seni,her zaman destek görecek...

Tek kişilik takımsın ne diyim ki!

keşke bütün futbolcularımız senin gibi olsa o zaman yenilsekte üzülmem çünkü en azından takım mücadele eder birşeyler yapmaya çalışır

Madem Rijkaard bu takıma katkı veremiyor futbolu bilmiyor. Bu adam niye biryerlerini yırtarcasına oynuyor. Neill gibi Kewell gibi.

Bunlar profesyonel be hocam..

Bunlar adam adam..

Bunlar çalışmanın disiplinin mabedinden geliyorlar..

Bunlar maç bittiğinde kaç para yaladık diye araba alıp satan değil..

Kendi performansını korumaya çalışan,ekstra idmanlarla fit olmak için ellerinden geleni yapan adamlar..

Avatarları Baros yapalım arkadaşlar.Onurunu satan adamlara inat Baros.

Çok büyük futbolcu. çok büyük bir profesyonel ve benim gözümde çoğu kişiden daha büyük bir Cimbomlu.

Sen mükemmel birşeysin yahu...

Belki hiçbir zaman Hagi'nin bize yaşattığı sevinçleri ve kupaları yaşatamayacaksın Baros ama adamsın adam. İsterse takım 10. olsun. Sen Galatasaray tarihinin efsaneleri arasında yer almayı çoktan hakediyorsun.

Sen başıma gelen en güzel şeysin

NTV Sporda Güntekin Onay çok hoşuma giden bir laf etti

''Baroş Gerisi BOŞ''

Verin tüm ruhsuzlarin maasini buna verin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt