#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baroš

Kırmızı kart pozisyonundan önceki pozisyonda hakeme iki defa omuz attı resmen. Ben orada bekliyordum kart göstermesini nasip bir sonraki pozisyonaymış. Kızmıyorum kendisine alternatifsiz olmasına kızıyorum bu takımda.

Git artık ne olursun git.

Hâlâ küfür etmemiştir hakem yanlış anlamıştır diyor millet yahu. Yemişim küfrünü, hakemin üstüne yürüyüp el kol hareketi yap it hakemi, sonra da devam et maça oldu ya ne güzel iş.

Bıktım artık ben acaba sakat mı, acaba maçı tamamlayabilecek mi, aman sarı kart cezası, aman kırmızı kart cezası. Yeter artık yeter.

Barosun yaptığının tek bir mantıklı açıklaması yok.3 kere gidip hakeme omuz atıyor.Hocan sana güvenip oyuna almış amaçsızca zorla kırmızı kart görüyorsun.Bu kadar büyük bir saygısızlık oabilir mi takım arkadaşlarına ve taraftara?İstediği kadar kaliteli olsun mental olarak bu kadar kötü adamların yeri yok bu takımda.

bence hakem kufur için degilde 1-2 dk önceki itmesi için verdi, ki hakliydi

Hakem yine iyi dayandı hakeme gitti geldi 2 omuz attı.

Ne lan bu kırmızı almak için çalıştı resmen.

Sene sonuna kadar psikolojik destek alıp sene sonu yollansın.

:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:

biz bunu niye fizyoterapiste tedavi ettiriyoruz ki

bu adam resmen sinir hastası

gitsin psikiyatriste ilaç falan yazsınlar buna

maça girer girmez 2 kere hakemi eliyle itti

en son gitmiş çenesinden itiyo

bıktık senin kapanmayan çenenden

sana kral dedik be

king dedik

sen bugün bizi arkadan vurdun

bardağı taşırdın artık

en kısa zamanda git nereye gidiyosan

:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:

Daha önce maçın içindede hakeme omuz attı,sonra eliyle hakemi itti ve en sonunda küfür etti..

Kart görmek için yapmadığı şey kalmadı.

Milan baroşda suç yok zamanında ayakda duramaz halde 90 dakika çıkartan oyuncuya baroş baroş tezahuratı yapanlarda suç.

Kaldıyoruz G!tünü sonra zıvanadan çıkıyor..

Git artık ne olursun git.

Hâlâ küfür etmemiştir hakem yanlış anlamıştır diyor millet yahu. Yemişim küfrünü, hakemin üstüne yürüyüp el kol hareketi yap it hakemi, sonra da devam et maça oldu ya ne güzel iş.

Bıktım artık ben acaba sakat mı, acaba maçı tamamlayabilecek mi, aman sarı kart cezası, aman kırmızı kart cezası. Yeter artık yeter.

Her boka itiraz ediyor.Bu kaçıncı kardeşim.

Emre'den ne farkı var bunun ?

Hala koruyun zaten taraftarın pohpohlamasıyla hakeme böyle kafa tutuyor bunlar.

bir kere su ceneni tut be adam

bir kere lan sadece bir kere!!!!!

"F*ck you" o anlama geliyor.

"F*ck off" kibarca "kahrolsun" veya "s**erim böyle isi" anlamina geliyor...

Söyledigim gibi, hakemler sadece "F*ck" kelimesini duyup küfür sanip basiyor kirmiziyi.

oyle birsey yok

sadece fvck kahrolsun ya da s..m boyle isi anlamina gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt