#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baroš

gözümden düstügün TARIH 1.2.2012

:msg:

karsima ciksan tekme tokat girerim

Rusya'da transfer sezonu hala sürüyorsa postalayalım gitsin.

Şu maçtan sonra bitmiştir Fatih Terim'in gözünde muhtemelen.Zaten sürekli aleyhinde demeçler veriyordu.Necati'nin gelişiyle de daha arka planda kalacaktır bundan sonra.Sezon sonu da yollanır umarım.Sahada kalacak adam lazım bize.her sezon saçma sapan bir şekilde böyle önemli anlarda takımı yalnız bırakıyor.

Fatih Terim'i az tanıyorsam Baroş gözünde bitmiştir.

Bunlar belliydi kaliteli bi forvet alinsa bu adam satilip onumuze bakardik.. Yemin olsun sabri toptan anlamiyor ama takimida bukadar kotu niyetle sabote etmiyor..

Çok saçma ve çok gereksiz bir hareket yaptı. Engin'e verilen para cezası benzeri bir ceza verilmesi lazım. Takımın gol ümidi olarak girip hakeme el kol hareketi yaparak,hakemi ittirerek nereye varacaksın Baros ?

FT : "Baroş'un atılmasını nasıl hakeme bağlabiliriz ki ? Ben kolaycılık olarak görüyorum, kendilerine de teşekkür ettim içerde."

Baroş'un yaptığı hareketi duydum, ama maçı izlemedim, ve yanlış yere yazıyorsunuz.. Ulan daha üç dört hafta evvel 'Adam King' diye çığlık atıyodunuz.. Şimdide kötü bir maç oynadı diye hemen 'Satalım bunu' diyorsunuz.. Anlayamadım gitti arkadaş? Benim bildiğim Fatih Terim'de kolay kolay bitirmez Baroş'u.. Hatta FB derbisinde Baroş gol bile atar.

Yazacağınız yer burası:

https://www.gscimbom.com/forum/mac-...1-1-antalyaspor-mac-sonucu-2.html#post4005618

Hakeme omuz at, elinle it, sonra boğazına parmağını daya. Yakışmadı Baros.

kötü oynadi diye elestirmiyor millet

lan bir degil iki degil üc degil bu kacinci be adam

insan cenesini bi kere olsa bile tutmazmi

o kadarmi zor olum bir kere su nalet olasi ceneni tutmak

yeter be baros biktirdin artik bu hareketlerinle insanlari, istersen her mac 3 gol at bu ne rezalet kardesim? sakatliktan sonra ilk maci ve yapti seye bak, satin su adami gitsin artik.

Her maç hakemle diyaloğa giriyor.Alışkanlık haline getirdi.

hala ne hakemi ya ,ben olsam ben de atarim hep ayni seyi yapiyor

Takımı sabote etti, takım arkadaşlarına ve taraftara ihanet etti resmen. Kimse hırs mırs muhabbeti yapmasın. Sabri yapınca hakarete uğruyor, bir sürü laf ediliyor (haklı olarak), Baros yapınca hırslı adam oluyor. Sezon sonunda 5-6m euro veren bir rus takımı falan çıkar umarım. Barosa güvenemiyoruz 2 sezondur... 2 maç oynar, 3 hafta sakat.. Döner 1 maç oynar sarı kart cezalısı olur. Tekrar gelir bir daha sakatlanır vs vs...

Pozisyonu tekrar izledim de adam resmen kırmızı görmek için yırtınmış sanki. Öncesindeki pozisyonlarda da hakem ile diyalog halindeydi.

necati transferinin nekadar doğru olduğunu kanıtladı reis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt