#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baroš

baros adam dedik bağrımıza bastık ama bu kadarı yetti artık sene sonu şutlanman lazım bu klüpten

Futbol yerine hakemle oynamayı tercih etti karla kaplı sahada takımını 10 kişi bırakıp ihanet etti. Rusya'da transfer dönemi devam ediyorsa göndersinler durmasına gerek yok artık..

Her şeye rağmen bu kadar kötü oynadığımız maçta bile arenada kazanabilirdik yaktın bizi..

Hakeme 1 kere itti + 1 kere omuz atti kirmizi görmeden önce. Hakem orda kirmiziyi verse kimse birsey diyemezdi..

Hakeme sonunda bir şey söyledi ama. Parmak işaretiyle birlikte sağlam küfür etmiş gibiydi.

Aslında sezon başı gönderilmesi gerekiyordu çünkü ipiyle kuyuya inilecek bir oyuncu değil , bunu Fatih hocamda biliyordu ama beceriksiz Terim kompleksli yönetim sayesinde takımda kaldı , barosa kızmıyorum artık kızdığım bu adama muhtaç eden YÖNETİM dir ,

Saygılar.

Artık can sıkmaya başladı Barosun bu hareketleri.Takımı yalnız bırakıyorsun ya yapma işte.

Bir de ceza yiyecek.

Hakemi resmen dövdün lan maçta kendine çeki düzen veremiyorsun be Baros.

Necati geldi kapacak zaten formayı.

Bugüne kadar hep arkanda durdum. En büyük destekçilerindendim. Ama bugün gözümden düştün bir hiçsin artık. Kendi kuyunu kendin kazdın. Bizide sırtımızdan vurdun. Ulan bu kaçıncı bu kaçıncı ağzını tutmayı bilmiyor musun amacın ne illa kırmızı kart görücem dedi ve gördü. Fatih Terim'de silmiştir artık seni Galatasaray için yoksun artık. Baros efsanesi burda bitiyor. Necati piyango gibi oldu valla maç sonu bunu anladım ve sevindim.

sezon sonu gönderilsin artık her sene barostan bir şeyler umup hayal kırıklığına uğruyoruz

Daha dikkatli olması lazım haklı da olsa.Bunu hep yapıyor Baros biraz daha dikkatli olması lazım ama geldiği günden beri hep aynı kartlar hep itirazdan ders almamışa benziyor.

Kart gören oyuncuyu hiçbir zaman savunmadım ama o maçta bende olsaydım bende Baros'un yaptıklarını yapardım.

Hakemler hata yapabiliyorlar her maçta ama Antep maçından sonra bu hakem 2. deprem oldu..

Kart gören oyuncuyu hiçbir zaman savunmadım ama o maçta bende olsaydım bende Baros'un yaptıklarını yapardım.

Hakemler hata yapabiliyorlar her maçta ama Antep maçından sonra bu hakem 2. deprem oldu..

Sen yapabilirsin ama bu işi profesyonel olarak yapan, yılda 3 milyon euro alan adam yapmayacak

104 maçta 29 sarı, 2 kırmızı kart. Ve bu adam forvet oyuncusu. İnanılır gibi değil..

sahada ne yaptigini bilen oyuncular lazim bize. 90 dakka boyunca deli oldum. sacma sapan fauller, hakeme itirazlar, rakip oyuncuyla dalasmalar. resmen ergenler toplulugu. adam olun be kardesim yeter artik.

ulan tamam hakem onun bunun fırlattıgı biri ama sen gidip önce hakemin omuzundan ittirdin. somnra parmagını hakemin şakagına dokundurdun. bilerekmi yapıyorsun bunu kardeşim. ulan tam macı döndürcez olacak işmi yaptıgın.

İlk itirazında, hakemi omuzundan itiyor.Orda sarı görmeyerek yırtıyor.

İkinci itirazında, Parmığını hakemin çenesine batırıyor,Tehdit edermiş gibi birşeyler söylüyor. Kırmızı malesef haketti.Hangi takımın oyuncusu yapsa, kırmızı verilmese, şuan konular açmış topa tutuyorduk. Profesyonel oyuncu dikkat etmelidir.

Göreceksiniz kulübte ceza verecek. Terim bence maç sonu röportajında mesajınıda yolladı.

Olay burda hakem iyi veya kötü maç yönetti değil.Hakemi zaten diğer topiclerde eleştirdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt