#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baroš

Arda'ya takımı sattı diyorsunuz,asıl satış bugün oldu bana göre.

Belki de bugün kaybedilen 2 puan yüzünden şampiyonluk gidecek.

Rusya da transfer donemi devam ediyor,satsak iyi olur.

yemin ederim ilk pozisyonda hakeme omuzuyla vurdugunda dedim ben olsam atardim bir degil iki degil uc degil adam resmen hakeme daliyor her macta car car konusuyor hadi super bir performans sergiler takimi tek basina alir goturur simariyor hakki derim ama ligin yarisindan cogu sakat adam haala cikip hakemle tartisiyor her pozisyonda kendini yere atiyor yeter artik defol git !

Arda'ya takımı sattı diyorsunuz,asıl satış bugün oldu bana göre.

Belki de bugün kaybedilen 2 puan yüzünden şampiyonluk gidecek.

Rusya da transfer donemi devam ediyor,satsak iyi olur.

şu anda satsak bize ne yararı olckki. artık öyle böyle oynayacak sezon sonuna kadar. sezon sonu direk gönderilmesi lazım. inşallah necati iyi oynar bizde.

şu anda satsak bize ne yararı olckki. artık öyle böyle oynayacak sezon sonuna kadar. sezon sonu direk gönderilmesi lazım. inşallah necati iyi oynar bizde.

abi hoca falan cok pis takmistir bu adama artik, bundan sonra pek faydasi olacak mi sence, ben hic sanmiyorum.

bugun hocanin ciklamalarini dinledin mi, adam cok pis kizmis barosa, cok belliydi

dua edelim necati adam gibi oynasin, birseyler yapsi, yoksa yandik

o pozisyonda once hakeme omuz atti. sonra dondu bir daha eliyle omzunu itti. sorunun ne baros.

Hiç gerek yok be Baros bunlara şimdi 2 maç da yoksun of of.

bi omuz atmis, sonrada itmis galiba

yok böyle birsey

varya, buna 3-4 maclik ceza gelecek, bakin görün

Baros'u korumak gibi olmasın yanlıs anlamayın ama niye bu kadar üstüne gidiyorsunuz?

Bu adam Türkiye'ye gelmeden önce hic dikkat ettinizmi daha önce şimdiki gibi hakemlere takıyormuydu diye? Baros mu suçlu sadece ?

abi hoca falan cok pis takmistir bu adama artik, bundan sonra pek faydasi olacak mi sence, ben hic sanmiyorum.

bugun hocanin ciklamalarini dinledin mi, adam cok pis kizmis barosa, cok belliydi

dua edelim necati adam gibi oynasin, birseyler yapsi, yoksa yandik

ben burda hakemlerle cok konuşuyor başımıza bela olcak demiştim. gerideki sayfalarda vardır. birtane saglam forvet almamız gerektigini sezon başı söyledim. gözle görünüyordu herşey.

Baros'u korumak gibi olmasın yanlıs anlamayın ama niye bu kadar üstüne gidiyorsunuz?

Bu adam Türkiye'ye gelmeden önce hic dikkat ettinizmi daha önce şimdiki gibi hakemlere takıyormuydu diye? Baros mu suçlu sadece ?

valla hakeme öyle elini bogazına dayıyor. ondan öncede omuzundan itiyor. sadece itiraz etse neyse. koruncak bir tarafı yok.

PUAN KAYBETTIK BAROS SACMALAMASI YUZUNDEN. bu yuzden olabilirmi ***ihat***

Tamam belki àk sinirliydi ve gergindi ama topuz olsun paragozoglu, her hafta hakemi itiyorlar gormemezlikten geliyorlar, çirkef hakemler inadiniza sampiyon olucaz ve Baros aticak sampiyonluk golunu gorursunuz ezik hakemler

"Baros omuz attığında atılsaydı keşke yeaaaaa" diyenler, o pozisyonun öncesini gördü mü? Ali Turan denen herif, Baros'un üstüne çıktı, hakem Baros faul yaptı dedi. Hakem öyle bir karar vermese, olay falan çıkmayacaktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt