#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baroš

"Baros omuz attığında atılsaydı keşke yeaaaaa" diyenler, o pozisyonun öncesini gördü mü? Ali Turan denen herif, Baros'un üstüne çıktı, hakem Baros faul yaptı dedi. Hakem öyle bir karar vermese, olay falan çıkmayacaktı.

orada konu barosun atilmasini istemek degil. baros yaptigi orada da ki mesele. atilabilirdi demek. eyyam yapiyosun. barosu korumayin bosuna. gol geliyorum diyor adam kufur edip kirmizi yiyor. korumayin.

valla hakeme öyle elini bogazına dayıyor. ondan öncede omuzundan itiyor. sadece itiraz etse neyse. koruncak bir tarafı yok.

Abi korumak değil taraftar her mac aynısını yapıyor. Bir kerede oyuncumuza sahip çıkalım Allah aşkına. Fener maclarında Emre ve türevleri bundan daha beterini yapıyor ama adamlar sahip cıkıyor oyuncularına. Biz niye basaramıyoruz bunu ?

orada konu barosun atilmasini istemek degil. baros yaptigi orada da ki mesele. atilabilirdi demek. eyyam yapiyosun. barosu korumayin bosuna. gol geliyorum diyor adam kufur edip kirmizi yiyor. korumayin.

Yahu, hakem öyle saçma ötesi bir hata yapmasa, bu olaylar olacak mıydı? Olmayacaktı. O zaman baş suçlu: Hakem.

Nerede Baros yüzünden kaybettik.İlk yarı 11 kişiydik yine 1-1'di maç.

iyi oyle demeyelim o zaman emre yuzunden kaybettik diyelim. oldumu? yahu gol atmaya geliyosun artik yigilmissin rakip sahasina. gol atacaksin. pozisyona giriyosun. serbest atis kullanacan oyuncun kirmizidan gidiyor. boyle isbilmezlik varmi yahu. hala bana neyini savunuyosun ki. maci degistirebilecek adam oyundan atilmisken ustelik. kufur ederek atilmisken.

Baros oyundan atilmasaydi bu maci rahat alirdik. Baros oyuna girene kadar sahada hayalet gibi dolanan Elmander bile kendine geldi ve iyi oynamaya basladi. Bu adamin önde bos bos durmasi bile bizim takimi pozitif bir sekilde etkiliyor.

Ve "Baros" geri döndü....

Baros'un futbolunu ne kadar savunuyorsam şu gereksiz sinirli hareketleri ve dolayısıyla gördüğü kartlardan dolayı da o kadar eleştirmek istiyorum. Yeter be adam. Bugün kırmızıyı hakedecek birşey söyledi mi tabi ki bilemeyiz ama öyle veya böyle bu kartları hep görüyor hem de ona ihtiyacımız olan dakikalarda. Girdikten sonra oyunun hareketlenmesine katkısı da olmuştu halbuki, nedir bu anlamak mümkün değil. Ne güzel baskı kurmaya başlamışız, ne güzel gol geliyorum demeye başlamış ne gerek var şunu yapmaya? Haklı veya haksız daha girdikten birkaç dakika sonra bir pozisyonda aşırı itiraz edip hatta hakeme şöyle çarpar veya eliyle iter gibi bir hareket yaptı. Hakeme itiraz ve gereksiz elle oynamaktan dolayı gördüğü kartlar yüzünden adamın futbolunu savunamaz hale geliyoruz onu sevenler olarak. Tamam Baros'a çalınan, çalınmayan faullerde falan bir standartsızlık oluyor, rakipler onu tahrik etmeye de oynayabiliyor ama bunlar bahane değil. Sahaya girerken Tribünleri "Milan Baros" diye inletenlere ihanettir öncelikle bunları yapmak. Yazık. Fatih Terim'e güveniyorum ama, bugünden sonra ona hakettiği şekilde sözlü veya belki maddi cezasını verecektir. Sözlü ceza nedir diyeceksiniz ama eminim Terim onu ciddi şekilde azarlamış ve takım arkadaşlarından özür dilemesini istemiştir.

Kartlarda standart olup olmaması ayrı konu. Emre Belözoğlu'nun sahada hakemi bir dövmediği kalıp sarı kart görmediği veya zorla anca sarı kart gördüğü pozisyonların haddi hesabı yoktur bu ligde. Keza yıllarca Lugano'nun da böyle çok kartı atlandı (gördüğü de oldu Lugano'nun şimdi yalan olmasın) veya hafif geçiştirildi. Emre'nin sadece itirazdan değil faullerden, rakiple girdiği diyalog veya tartışmalardan, itişmelerden de çok kart görmesi lazım. Hakemler onu sıklıkla görmezden geliyor, işine gelince rahatlıkla Baros'a çıkartabiliyor işte. Baros'un artık bunu bilmesi ve kendine çeki düzen vermesi lazım. Zaten ben bir şekilde Galatasaray maçında herhangi bir amaçla (gerek şov amaçlı olsun, gerek başka amaçlı olsun) Galatasaray aleyhinde ciddi bir karar vermek istesem Baros'u kollarım hakem olarak, iki aleyhine faul çal, zaten gelir yanına el kol yapar iter, göster sarıyı kırmızıyı çok kolay. Üstelik yergi değil övgü alırsın.

Küfür değil olay hakeme yaptığı hareketlere göstermiştir kırmızı kartı - bilmiyorum resmi bir açıklama var mı ama-. O pozisyondan önce yürürken çaktırmadan omuz atmaya çalıştı hakeme, hakem çekildi yolundan, yine bir temas oldu. 2 dakika sonra eliyle itti hakemi. Yanımdaki arkadaşıma döndüm ne yapıyor lan bu, atılacak şimdi dedim. En son kırmızı kart pozisyonunda elini boğazına doğru götürüp tehditvari bir hareket yaptı. Özetle haketti kırmızı kartı. Sanki kırmızı kart görmek için çıkmış gibiydi maça.

Küfür değil olay hakeme yaptığı hareketlere göstermiştir kırmızı kartı - bilmiyorum resmi bir açıklama var mı ama-. O pozisyondan önce yürürken çaktırmadan omuz atmaya çalıştı hakeme, hakem çekildi yolundan, yine bir temas oldu. 2 dakika sonra eliyle itti hakemi. Yanımdaki arkadaşıma döndüm ne yapıyor lan bu, atılacak şimdi dedim. En son kırmızı kart pozisyonunda elini boğazına doğru götürüp tehditvari bir hareket yaptı. Özetle haketti kırmızı kartı. Sanki kırmızı kart görmek için çıkmış gibiydi maça.

dediklerin aynen doğru....attırmak için elinden geleni yaptı

Vatekambek..

ah baros ah hep ayni haraketler biraz beynini kullan yahu hakeme yaptigi hareketlerle resmen kirmizi geliyorum dedi 3 mac ceza verirler kesin

Baros'un oynamak istemedigi oyuna girdigi dakikadan belliydi, neye sinirlenmisti acaba orasini bilemeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt