#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baroš

Baros %99 gönderilecek.

yok alınır tabiki başkası.

ancak baros gönderilecek onu söylüyorum.

elbetteki forvet alacağız.

tmm daha iyisi alınırsa gonderilebilir diyorum bende yoksa deli mi Terim, daha iyisi dedigin de Drogba, Berbatov vs.dir

Terim verim alamadığı adamları sevmez. Sene başında Baros'un bize borcu var bu sene ödeyecek inşallah diyordu ama sakatlık ve kart cezası falan derken gözden düştü iyice.

yok artık ya.

ya metalist karkivin forveti cristaldo var,caicedo var.tonla var istikrarlı,sakatlanmayan iyi adam

Cristaldo mu ? abi dalgamı geciyosun ya (:

4 yıldır bu kulupte oynayan, zuper lig'i avcunun ici gibi bilen, son derece ust duzey bir forvet olan Baros'tan daha fazla etki edecek forvet istiyorsan en az 15 milyon euro ve uzeri civarı santrafor alman gerekir, o da tutarsa.

4 yıldır bu kulupte oynayan, zuper lig'i avcunun ici gibi bilen, son derece ust duzey bir forvet olan Baros'tan daha fazla etki edecek forvet istiyorsan en az 15 milyon euro ve uzeri civarı santrafor alman gerekir, o da tutarsa.

öyle düşünmüyorum abi ben.yaşı 25 ,belirli bi yetenegi olan komple bir forvet bulabilirsin.ya baros necatiyi kesemeyecek reis,sen 15 milyon eurolardan bahsediyorsun

öyle düşünmüyorum abi ben.yaşı 25 ,belirli bi yetenegi olan komple bir forvet bulabilirsin.ya baros necatiyi kesemeyecek reis,sen 15 milyon eurolardan bahsediyorsun

heis bu lafının uzerine vizyonunu kavramıs bulunup bu konuda daha fazla yorum yapmak istemiyorum :ka23:

şampiyon olamassak banko gönderilir,1 sene daha çekilmez Baros,isteyen klüpler varmış,en azından para kazanalım şu aadamdan.

:ka21: kesinlikle

Cristialdo çok formda gelmez bize.

Allah'ından kork.

Reis düzenli alınan verimden bahsediyorum. Evet Baros fiziği güçlü olduğunda çok verimli ona şüphe yok. Ama bak mesela Elmander öyle veya böyle her maç sahada oluyor, Baros o hafta sakat mı, veya oyuna girip saçma bir kart görecek mi belli değil. Ben hoca olsam şüpheli bir 1. sınıf oyuncu yerine, daha düzenli bir 2. sınıf oyuncuyu tercih ederim takımda.

Jan Rezek'te güzel asist yapmış Baros'a.

Reis düzenli alınan verimden bahsediyorum. Evet Baros fiziği güçlü olduğunda çok verimli ona şüphe yok. Ama bak mesela Elmander öyle veya böyle her maç sahada oluyor, Baros o hafta sakat mı, veya oyuna girip saçma bir kart görecek mi belli değil. Ben hoca olsam şüpheli bir 1. sınıf oyuncu yerine, daha düzenli bir 2. sınıf oyuncuyu tercih ederim takımda.

Baros geldigi ilk sene nasıldı hatırlıyormusunuz ? Elmander su an cok formda olabilir, fakat onumuzdeki sene oynadıgı butun maclarda aynı performansı devam ettirecek degil. Baros ta aynı sekilde, basından talihsiz bi olay gecti olabilir bu yuzden sakatlık konusunda bisey diyemem fakat sahada olması cok onemli Galatasaray adına, kadroda olması.. Baros olmadıgı maclarda pozisyona bile giremiyordu takım. Biz yine bu sene sampiyon olursak Baros-Elmander'in -throughout the season- performansına dayalı en cok bu. Bu tarz bir oyuncuyu kadrodan cıkartırken yerine en az aynı sınıf, mantıken 1 sınıf ustunu alman gerekir. O oyuncularda buyuk kuluplerin santraforlarıdır. Kucuk takımların goze batan oyuncuları ne kadar formda olursa olsun Baros'un yerini dolduramaz, felaket buyuk bir pismanlık yasarız. O yuzden dedigim gibi, Baros ille gonderilicekse, adı sanı belli, 25, 26 yas ustu tecrubeli, buyuk takım oyuncusu bir santrafor alman gerekiyor. Yoksa asla asla asla gonderilemez. Ayriyetten bunca yıldır oynuyor takımda en azından bir CL gormeli diye dusunuyorum, Baros olayının bide duygusal tarafı var [en azından kendi adıma :ka21:].

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt