#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baroš

Baros Galatasaray"in hayirsiz evladidir. Artik Baros"tan hayir gelmez. Sezon sonu ilk once gitmesi gerekenlerden.

valla bende senin vizyonu kavradım

3senedir hiç bir işe yaramayan adama kral muamelesi yapmak.

3 senedir hic bir ise yaramıyor oyle mi ?

en basta gecen sezon ise yarayan oyuncuları say o halde bana.

ondan onceki sezon sakatlanmadan onceki istatistiklerini de ver bana, ve tabiki geldigi ilk sezon. bu sezonkileride yazarsan makbule gecer.

Baros dusmanıysan yapabilecek biseyim yok abi :) Zamanında Lincoln dusmanları vardı boyle fakat alısıgım :ka21:

Şuanda Baros'a destek zamanı.Takım şampiyonluğa kenetlenmiş durumda.Transfer sonraki iş.

Emir'de yıldız oyuncu takıntısı var.İsme göre yorum yapıyor.

Not:Bende Baros'çuyum.

3 senedir hic bir ise yaramıyor oyle mi ?

en basta gecen sezon ise yarayan oyuncuları say o halde bana.

ondan onceki sezon sakatlanmadan onceki istatistiklerini de ver bana, ve tabiki geldigi ilk sezon. bu sezonkileride yazarsan makbule gecer.

Baros dusmanıysan yapabilecek biseyim yok abi :) Zamanında Lincoln dusmanları vardı boyle fakat alısıgım :ka21:

barosun düşmanı değilim.geçen sezon en azından işe yaramayan oyuncular vardı,baros yoktu çünkü 1,5yıldır sakattı.

girip durmadan hakemle konuşan atılan adamlara kral muamelesi neden yaparsın anlamam.

geçen seneye kadar en sevdiğim oyuncuydu ,benim gözümde antalya maçında bitti.

sen istediğin kadar söyle nasıl olsa terim yollayacak .içim rahat benim

Emir'de yıldız oyuncu takıntısı var.İsme göre yorum yapıyor.

Not:Bende Baros'çuyum.

isme gore falan yorum yapmıyorum, asla yapmadım. fakat bazılarında algı/kavrayıs sorunu var. adamın Cristaldo orneginden belli, futbolcuları sınıflandırmayı bilmiyorsunuz. sanıyorsunuzki avrupa'da kucuk bir atılım yapmayı becermis takımın forveti super oyuncudur mesela. Cristaldo'yu kac macta izledi bu sezon Tuna cok merak ediyorum. Hemen elinizdeki degerlerin uzerine sunger ceker, ona buna gozunuz kayar. Vizyonunuzu biliyorum abi cok iyi biliyorum, o yuzden birazcık hırpalıyorum kendimi burada. Lincoln'da da cok ugrastım ama sonunda takımdan koparmayı basardılar, ki fiziken ugrastım Florya'larda agladım, yerlerde surundum, olmadı. Evet Baros Lincoln ayarında bir oyuncu degil, fakat yine de kalibresini, golculuğunu cok iyi biliyorum. En ust duzey forvetlerin (Van Persie, Drogba vs.) bir alt seviyesinde santrafor'dur Baros. Tam bir forvettir. Futbolcuları tanıyamıyorsunuz abi, kusura bakmayın. Baros oyle sil gitsin yapabilecegin bir oyuncu degil, ondan cok daha degerli. Eger bu oyuncuyu takımdan ayıracaksan, daha iyisini getirmeye mecbursun.

Yanlış anlaşılmak istemem,ama Cristaldo kim?İlk defa duyuyorum ismini.

isme gore falan yorum yapmıyorum, asla yapmadım. fakat bazılarında algı/kavrayıs sorunu var. adamın Cristaldo orneginden belli, futbolcuları sınıflandırmayı bilmiyorsunuz. sanıyorsunuzki avrupa'da kucuk bir atılım yapmayı becermis takımın forveti super oyuncudur mesela. Cristaldo'yu kac macta izledi bu sezon Tuna cok merak ediyorum. Hemen elinizdeki degerlerin uzerine sunger ceker, ona buna gozunuz kayar. Vizyonunuzu biliyorum abi cok iyi biliyorum, o yuzden birazcık hırpalıyorum kendimi burada. Lincoln'da da cok ugrastım ama sonunda takımdan koparmayı basardılar, ki fiziken ugrastım Florya'larda agladım, yerlerde surundum, olmadı. Evet Baros Lincoln ayarında bir oyuncu degil, fakat yine de kalibresini, golculuğunu cok iyi biliyorum. En ust duzey forvetlerin (Van Persie, Drogba vs.) bir alt seviyesinde santrafor'dur Baros. Tam bir forvettir. Futbolcuları tanıyamıyorsunuz abi, kusura bakmayın.

abi uefa maçlarında izledim benim gözüme girdi.5-6 maçını izledim.hepsinde de yazdı gölünü.

emin ol cristaldo fanatigi falan değilim.sadece barostan yüz kat iyi bir futbolcu gölcülük anlamında da futbolculuk anlamında da.

cristaldo dan konusuyoruz diye onun adını veriyorum sürekli.

barosu yollayıp kone yi almak mallık olur mesela.

isme gore falan yorum yapmıyorum, asla yapmadım. fakat bazılarında algı/kavrayıs sorunu var. adamın Cristaldo orneginden belli, futbolcuları sınıflandırmayı bilmiyorsunuz. sanıyorsunuzki avrupa'da kucuk bir atılım yapmayı becermis takımın forveti super oyuncudur mesela. Cristaldo'yu kac macta izledi bu sezon Tuna cok merak ediyorum. Hemen elinizdeki degerlerin uzerine sunger ceker, ona buna gozunuz kayar. Vizyonunuzu biliyorum abi cok iyi biliyorum, o yuzden birazcık hırpalıyorum kendimi burada. Lincoln'da da cok ugrastım ama sonunda takımdan koparmayı basardılar, ki fiziken ugrastım Florya'larda agladım, yerlerde surundum, olmadı. Evet Baros Lincoln ayarında bir oyuncu degil, fakat yine de kalibresini, golculuğunu cok iyi biliyorum. En ust duzey forvetlerin (Van Persie, Drogba vs.) bir alt seviyesinde santrafor'dur Baros. Tam bir forvettir. Futbolcuları tanıyamıyorsunuz abi, kusura bakmayın. Baros oyle sil gitsin yapabilecegin bir oyuncu degil, ondan cok daha degerli. Eger bu oyuncuyu takımdan ayıracaksan, daha iyisini getirmeye mecbursun.

Lincoln'ü tartışan yok,Baros'un kalitesinide tartışan yok.Dünya senin mantığında olsa Cavani,Falcao gibi oyuncular çıkmazdı.

Baros gidicek olsa kalbimin razı olacagı oyunculardan aklıma gelenler ; Berbatov, Drogba, Nilmar, Jovetic, Mertens vs. daha asagısı kurtarmaz. Onun dısında gercekten kumara gerek yok.

Baros futbolu bizde bırakmalı. Ondan iyisini para verip de almaz bizimkiler.

miladını niye doldurmuş ki baros hala çatır çatır gollerini atıyor presini yapıyor ee pahalı da değil bu ekonomik krizde daha ne olsun. sürekli sakatlanması ve anlamsız hareketlerini saymazsak tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt