isme gore falan yorum yapmıyorum, asla yapmadım. fakat bazılarında algı/kavrayıs sorunu var. adamın Cristaldo orneginden belli, futbolcuları sınıflandırmayı bilmiyorsunuz. sanıyorsunuzki avrupa'da kucuk bir atılım yapmayı becermis takımın forveti super oyuncudur mesela. Cristaldo'yu kac macta izledi bu sezon Tuna cok merak ediyorum. Hemen elinizdeki degerlerin uzerine sunger ceker, ona buna gozunuz kayar. Vizyonunuzu biliyorum abi cok iyi biliyorum, o yuzden birazcık hırpalıyorum kendimi burada. Lincoln'da da cok ugrastım ama sonunda takımdan koparmayı basardılar, ki fiziken ugrastım Florya'larda agladım, yerlerde surundum, olmadı. Evet Baros Lincoln ayarında bir oyuncu degil, fakat yine de kalibresini, golculuğunu cok iyi biliyorum. En ust duzey forvetlerin (Van Persie, Drogba vs.) bir alt seviyesinde santrafor'dur Baros. Tam bir forvettir. Futbolcuları tanıyamıyorsunuz abi, kusura bakmayın. Baros oyle sil gitsin yapabilecegin bir oyuncu degil, ondan cok daha degerli. Eger bu oyuncuyu takımdan ayıracaksan, daha iyisini getirmeye mecbursun.