#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baroš

akıl hastanesine yatırır adamı izlemiyorum tekrar

İzle izle çıldır ya o son pozisyonu, hadi o top döndü Aydının nasıl önüne düşmez ya.

Canı sağolsun, play off'ta atar golünü.

sagil olsun cani sagolsun

amma hala ben ordakaldim yahu o nasilkacti diye

Hadi topun gelişi yüzünden falan top öyle gitti de, hiç mi şans olmaz arkadaş ya. O top direkten döndüğünde Aydın'ın önüne düşse ne olurdu ya. Adamın bir karış yanına düştü bişey yapamadı dokunamadı o da.

bu lanet olasi stadin laneti.. baska bi sey degil.. baska herhangi bi *****mun yerinde o top zaten direk girer, hadi girmedi, direkten dondu, aydin'in, olmadi semih'in onune duser.. hep o lanet stadyum ve lanet olasi ballari..

zaten hep boyle olur.. alex mali gider hayatinin sutunu atar.. Sow kariyerinin golunu atar, hep bizim maclarda olur.. ilk 2 sutlari gol oldu.. baska da bi numaralari yok.. biz 10 tane vururuz bugunku gibi sansimiz yaver giderse 2 tanesi girer..

ulan nasil girmez o top ya.. girse yemin ediyorum 6-0 dan daha cok koyardi adamlara.. kadikoy'de 2-0 dan 3-2 olsa, hem bizim serimiz son bulsa, hem 37 maclik o sahadaki genel yenilmezlikleri bitse bunlari 6-0 falan daha da paklamazdi.. cok ucuz kurtuldular, cooook...

-----Baros---Elmander------

Engin------Necati------Melo

-----------Selcuk-----------

-----Baros---Elmander------

---------Necati---------

------Engin-Selcuk-Melo-------

^Cok iyi olur.

Baros'un kacirdigi gol kadar kacirdigi gole tepki vermemesine uzuldum.

Abi sen o golu atsaydin, tarihe geçerdin ya, millimlik gol kaçirdik vallah :(

Golü atsan tarihe gececektin.Golü atamadin ama yinede tarihe gectin :D.

o golu atsa eminim ben dahil bir suru renkdas kendisine verirdi

O top direkten döndükten sonra balderesi reklamı çıktı altta.

O pozisyonu fener yakalasa top direkten dönse Musleraya çarpar gol olurdu.Bütün yılların özeti bu bence.

Baros son dakikalarda G.Gönül'ü arkadan kovalayarak top kaptı.Hakem haksız yere faul verdi.

O pozisyonda kovalayan oyuncunun Baros olması beni acayip şaşırttı ve mutlu etti.

Baros son dakikalarda G.Gönül'ü arkadan kovalayarak top kaptı.Hakem haksız yere faul verdi.

O pozisyonda kovalayan oyuncunun Baros olması beni acayip şaşırttı ve mutlu etti.

Baros bunu eskiden hep yapiyordu. Ama sakatliktan sonra baya bozuldu formu. Kolay değil. Koca 4-5 ay top oynamadı.

Ama play-off için hazır gördüm barosu. O pozisyonda hakeme gitmeyen tek kisiydi herhalde. Fatih hoca uyarmış Barosu herhalde :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt