#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baroš

Baros en önemli özelliğini kullanıp arkaya çok iyi sarktı ve vurması gerektiği gibi vurdu ama girmedi. Yapacak bir şey yok maalesef, hepimiz kahrolduk.

Maçı sadece de özetten izleyebildim, atamadığı gol değilde, Gökhan Gönül'e kendi yarı sahamızda yaptığı pres gözümü yaşarttı :D

sene sonunu iple çekiyorum yollasınlar şu adamı da kingmiş falan bu ayakları geçse taraftarımız baros mu gol atacak fenerbahçeye güldürmeyin beni :D

Ehehhehe. Renkdaş çok güldüm yaa. :D xD xD 9 maçlık seridede Elmander'in yanında Drogba oynuyordu keşke yine oynasa. :D

Ulan ne adamlar var 2 3 maçla silenecek adam değil Baros.

bu anti baros akımının boku çıkmaya başladı, gidin salak salak esprilerinizi başka başlıklarda yapın.

sene sonunu iple çekiyorum yollasınlar şu adamı da kingmiş falan bu ayakları geçse taraftarımız baros mu gol atacak fenerbahçeye güldürmeyin beni :D

guldurmuyoruzki, kendi kendine guluyorsun :ka21:

playoff'ta Baros'un attıgı gollere sevinirseniz en adisiniz tmm mı ? bu kdr.

ben herzaman diyorum. baros alcagın parayı yarı yarıya düşürsün yedek olarak bu takımda kalsın bir kelime laf etmem.

59008.jpg

bende haz etmiyorum kendisinden.seneye kanımca gider.

gol atınca neden sevinmeyecekmişiz yahu?

golleri galatasaray atıyor.

benim lafım golcülüğüne değil,sakatlanması ,kart problemleri,mental sorunları

benim için kredisi kalmadı.istemiyorum takımda seneye görmek.yüksek ihtimal hocanında gözünde kredisi kalmadı gibi

herşeyin hayırlısı.

evet senede 3 milyon euro alıyor.dediğin mantıklı

ne kadar alıcak Cek milli takımı forveti ? (:

Fernando Torres son 10 dakika oyuncusu idi uzun suredir yılda toplam 7.5 milyon euro alıyor. Ayrıca abi anlamıyorum, alacagı parayı falan dusursun siz oduyosunuz sanki ;D o isler yonetimin isidir kontratı varsa vardır yonetim cesitli ihtimalleri goze alarak imzalıyor o kontratı. gol atamazsan az para alırsın gibi bir madde yok (ki oyle birseyde yok, bi suru gol bi suru asisti var?]. sezon icinde her tur macera olur bir futbolcu acısından. Riera 3.5 milyon euro alıyor, umrumda bile degil abi, takımın oyuncusu sonuc olarak yonetim sunmus o kontratı onune [ki hani Baros gibi bir isim ne kadara oynayacak 1 milyona mı ?]

yuksek bonservis'e laf edebilirsiniz o ayrı bir konu, cunku transfer butcesi ayrı wage ayrı bildiginiz gibi. Wage'in sizi ilgilendiren bir tarafı yokki..

Fenerbahçe maçında Baros'un oyuna gireceği çok net, Fatih hoca bir önceki maç Baros'u son 10dk oyuna alabilirdi.

Bence Baros Fatih Hoca için bitti. Gider gibime geliyor.

Tabi şu saatten sonra harikalar yaratmazsa..

Ulan yeneriz Baros gitsin,yeniliriz Baros gitsin,gol atar Baros gitsin,kaçırır Baros gitsin yeter lan ne hıncınız varmış.Geçen sene Ankaragücü maçında bu adam tek başına mücadele edip sakatlanırken tv başında orgazm olanlar bile vardır ne kinmiş arkadaş.

Seneye zaten gidecek gibi umarım aramayız Baros'u.Ama gitsin diyenler bi halt diyemeyecek seneye.Lincoln'ü yediniz buyurun Baros'uda yiyin.

ne kadar alıcak Cek milli takımı forveti ? (:

Fernando Torres son 10 dakika oyuncusu idi uzun suredir yılda toplam 7.5 milyon euro alıyor. Ayrıca abi anlamıyorum, alacagı parayı falan dusursun siz oduyosunuz sanki ;D o isler yonetimin isidir kontratı varsa vardır yonetim cesitli ihtimalleri goze alarak imzalıyor o kontratı. gol atamazsan az para alırsın gibi bir madde yok (ki oyle birseyde yok, bi suru gol bi suru asisti var?]. sezon icinde her tur macera olur bir futbolcu acısından. Riera 3.5 milyon euro alıyor, umrumda bile degil abi, takımın oyuncusu sonuc olarak yonetim sunmus o kontratı onune [ki hani Baros gibi bir isim ne kadara oynayacak 1 milyona mı ?]

yuksek bonservis'e laf edebilirsiniz o ayrı bir konu, cunku transfer butcesi ayrı wage ayrı bildiginiz gibi. Wage'in sizi ilgilendiren bir tarafı yokki..

wage i düşürüp başka yerlere transfer bütçesine de kaynak yaratabilirsin.

ya olay aslında para değil.benim için antalya maçında bitti kendisi.kusura bakmayın,isterse almanya ,brezilya,hollanda milli takım forveti olsun.nerenin forveti olursa olsun,banane.ben galatasarayıma bakarım

torres örneği gereksiz olmuş.kendisi chelseaden onceki kariyeri malum.yaşıda müsait toparlanır.torres nere baroş nere ,ne alaka.baroş bizde bi sezon top oynadı ,sonrası yok.bu arada bizim takımın sahibide abramoviç olsa bende ilgilenmem aldığı ücretle

keza rierada yollanmalı.kalsın demiyorum zaten

Ulan yeneriz Baros gitsin,yeniliriz Baros gitsin,gol atar Baros gitsin,kaçırır Baros gitsin yeter lan ne hıncınız varmış.Geçen sene Ankaragücü maçında bu adam tek başına mücadele edip sakatlanırken tv başında orgazm olanlar bile vardır ne kinmiş arkadaş.

Seneye zaten gidecek gibi umarım aramayız Baros'u.Ama gitsin diyenler bi halt diyemeyecek seneye.Lincoln'ü yediniz buyurun Baros'uda yiyin.

taktılar abi kafayı.

mantık yokki.. butun sezon takıma sıfır katkı yapmıs Gokhan Zan'a laf yok mesela. sorsan takımda iyi yedek stoper yok, mantık bu. Hani samimi iseniz futbolcular konusunda mantıklı sitemde bulunun ozaman. Baros bu sezonun ilk yarısının yıldızı idi. Baros-Elmander-Selcuk-Melo bizi liderlige tasıdı. Aynı haltı Lincoln'e de yaptılar iste.

Baros'a o pozisyon için laf söyleyen renkdaşlar da varmış ama iddaa ediyorum orda Selçuk da olsa Melo da olsa Elmander de olsa o top o kaleye gir-mez-diiii!!! Heriflerin yüzünden paçalarından akıyor bal siz hala girseydi falan diyorsunuz. O yüzden ben daha önce yenemeyiz dedim yine play-off'larda fene'vi karıköyde yenemeyiz diyorum. Tabi inşallah yeneriz de bende bozulduğumla kalırım ama adamlardaki bal Balderesi'nde bile yok.

wage i düşürüp başka yerlere transfer bütçesine de kaynak yaratabilirsin.

ya olay aslında para değil.benim için antalya maçında bitti kendisi.kusura bakmayın,isterse almanya ,brezilya,hollanda milli takım forveti olsun.nerenin forveti olursa olsun,banane.ben galatasarayıma bakarım

torres örneği gereksiz olmuş.kendisi chelseaden onceki kariyeri malum.yaşıda müsait toparlanır.torres nere baroş nere ,ne alaka.baroş bizde bi sezon top oynadı ,sonrası yok.bu arada bizim takımın sahibide abramoviç olsa bende ilgilenmem aldığı ücretle

keza rierada yollanmalı.kalsın demiyorum zaten

1 sezon mu top oynadı ? sonrası yok mu ? abi bırak allanı seversen yahu :ka23:

Baros senin icin Antalya macında bitti oyle mi ? Engin niye bitmedi ? Engin de rakibine kafa atıp ceza aldı ? EEEE? Ki Baros 4 senedir Galatasaray icin ter dokuyor, bize ne mutluluklar yasatmıs bir oyuncu.

abi acık acık soyle Baros dusmanıyım sevmiyorum gıcık oluyorum, bari saygı duyur dusuncene, komik oluyor :ka21:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt