#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Daha geçen önce bizim evin duvarına işemişti. Defolsun gitsin.

Edit: Bu mesajı neden yazdım hatırlamıyorum. :D

Bir dakika lan. Burda neler dönüyor? Herkes sözleşti, topluca ironi yapıyor da ben mi çok geri kaldım?

Burda kesin toplu ironi meselesi var bir anda İdam sehpasına cıkamaz Baros

Bitmiş artık, bu takımda yeri yok. Yediğimiz golde de hatası büyüktü.

İlginç gerçekten çok ilginç! Mehemt Batdal demek!

Birkaç sene öncesine bu takımın en iyi hatta gelen en iyi yabancı oyuncularından biri değilmiydi Baros.Şimdi bu hakaretleri hakediyormu sizce.Sakatlıktan yeni cıktı durun bi kaç hafta daha oynasın Elanoya geleli 1 sene oldu hala daha takıma alışamadı bi dahaki seneye alışır diyorlardı.

Ne günü birlik bi taraftarımız var.Bu kafayla çook zor.

Baros,un kumaşını kimse yeremez ama sakatlık adına istikrarsız.Çoğumuzun yapdığı gibi isimlere takılı kalmakdan vazgeçmeliyiz.Messi,de olsa zırt pırt sakatlanıyorsa 10 maçın 2,sinde oynuyorsa ne anlıcaz biz bu işden.Ha orta sıratakımı olduysak ona lafım yok.

Kumaşı iyi sadece. Yinede onu bekleyecek kadar zamanımız yok.

Birkaç sene öncesine bu takımın en iyi hatta gelen en iyi yabancı oyuncularından biri değilmiydi Baros.Şimdi bu hakaretleri hakediyormu sizce.Sakatlıktan yeni cıktı durun bi kaç hafta daha oynasın Elanoya geleli 1 sene oldu hala daha takıma alışamadı bi dahaki seneye alışır diyorlardı.

Ne günü birlik bi taraftarımız var.Bu kafayla çook zor.

Harbi dün yazılanları ciddiye alanlar var yahu:asd:Mustafa Sarp konusunda hiç girmeyin:asd:Dünkü JB gününü bir kenara bırakırsak King güçsüz biraz ,en ufak temaslarda yere düşmeye başladı.Eski fizik gücüne ulaşması için 3-4 haftayı lazım gibi .Onun dışında dün fena değildi.

o bizim her zaman kralımız öylede kalacak eski performansına 2-3 haftaya kavuşacağına inanıyorum.

Elestiren mi oldu Baros´u? Yaziklar olsun. Skor taraftarligi bu olsa gerek. Gecen hafta Bay Gol diyordunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt