#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

bundan sonra bu takimin 1. forveti Baros olmamali. Baros'u besleyecek adamlar yok bu takimda.

bundan sonra bu takimin 1. forveti Baros olmamali. Baros'u besleyecek adamlar yok bu takimda.

1. cümleyi 2. yazdığın cümlenin-sorunun çözümü olarak yazdıysan,ibretlik bir çözüm önermişsin...

yok 2 ayrı yargı cümlesiyse bunlar,doğru olabilir.

Bence geçen haftaya oranla çok daha güçlüydü..

Çok çabuk topluyor kendini Baros 2 haftaya taş gibi olur..

uzun bir aradan sonra ilk 11 de cikti.Artik eski gunlerine donecektir.

Çok güçsüz gözüktü,umarım kendine gelir. Gerçi istediği pozisyonlarda topu kendisine alamadı malum Sabri sahadaydı.

Güçsüz ve ikili mücadelelerde çekingen davrandı.Pek zorlamadı kendisini.Yavaş yavaş toparlayacak diye umuyorum.

Abi bu adam daha napsın ben bilmiyorum, Stancu hiç ama hiç yardım etmedi Barosa. Baros bence gayet iyiydi bugün

Arda giderse ki yüksek ihtimal gidecek .Bu takımın kaptanı Baros olmalıdır.Bunu haketti.

o sabrinin suttan bozma pasini ancak king kontrol edip gol atabilirdi

Hail the king

375px-Crown_of_Italy.svg.png

:016:

Takımda ki tek iyi oyuncu. Gitmeli.

Adam tek basina cirpiniyor top ona gelsin artik ellerinle gosteriyor buraya aticaksin diye bizim futbol ozurluleri ya topa vuruyor yada attigi pas 1 cm gidiyor. Gitsin bu gidisle yazik bize yakismiyor boyle topcular capli topcular gelmez bize cunku

Çok değil 1 ay önce herkes gitsin müzmin sakat diyordu bu adama. İşte böyle bir taraftar profilimiz var. Sabredilmiyor fazla ve çok değişken insanlarız.

a7 barosu bi birak sen bizim taraftari da bosver haxballa gel ya bi oda actiramadik en az 6 kisiyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt