#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Baros hala didiniyor çırpınıyor bu kadar vurdumduymazlık adamı da çıldırtmış olmalı.

King Baros.

Takım bu kadar kötü durumdayken futbolculardaki vurdumduymazlık kötü bi şeydir.Böyle kavgaların olması bence iyiye işaret

İyi güzel diyorsun da, ntvde culioya yumruk atmış diyor, hele ki maç sonunda bunu herkesin gözü önünde yapmışsa çok yanlış yapmış, tamam bağırsın çağırsın hırslı olması güzel ama bu vurmasını gerektirmiyor bence

İyi güzel diyorsun da, ntvde culioya yumruk atmış diyor, hele ki maç sonunda bunu herkesin gözü önünde yapmışsa çok yanlış yapmış, tamam bağırsın çağırsın hırslı olması güzel ama bu vurmasını gerektirmiyor bence

Vursun ağızlarını yüzlerini kırsın hepsinin.Bu kadar karaktersizlik olmaz.Bu takım 1 maçta mı kazanamaz ya.Ayıptır.Profesyonel topçu bunlar.Baros belediye maçında görevini yaptı,golünü de attı.ya diğerleri?ben olsam ilk 11 in komple ağzını yüzünü kırardım.Sizin oynayacağınız topu sileyim diye..

Vursun ağızlarını yüzlerini kırsın hepsinin.Bu kadar karaktersizlik olmaz.Bu takım 1 maçta mı kazanamaz ya.Ayıptır.Profesyonel topçu bunlar.Baros belediye maçında görevini yaptı,golünü de attı.ya diğerleri?ben olsam ilk 11 in komple ağzını yüzünü kırardım.Sizin oynayacağınız topu sileyim diye..

:D aslında düşününce hak veriyorum sana da. baros, kewellli , lincolnlü , keitalı kadrodan söyle böyle çapsız adamlarla oynarsa tabi küplere biner

aynen renktaş çok güzel konuştun vallahi.:tiphat::016:

Cana'yı da alsın yanına o da sağlam. Çıkışa da Koller'i çağırdım mı ne bam kalır ne balta.

Basına malzeme olması kötü bu olayların, zaten Baros'la arasını bozmak istiyorlar hem taraftarın hem takımın, analarını sinemaya mı götürdü bilmiyorum ki Baros bu medyanın, bu nefret nedir adama karşı, tamam en kaliteli oyuncumuz da gitsin istiyorlar, kına yakacaklar bir taraflarına, elimizde BAM Balta falan kalsın, hatta küme düşelim istiyorlar, yeter artık.

Baros'a da helal olsun, oynadığı her maç bir tarafını yırtıp, bu kadar uğraşıp, canını sıkıyorsa hala bu takım için, her zaman haklıdır. Kavga etmeleri tabiki yanlış ama cidden üzücü adamın tek başına uğraşının boşa gitmesi.

ayni sey degil mi hatirlayin ilk oynadigimiz maci Karpatiyv mi neydi ismi, Baros ve Kewell olmasaydi o mac 5-0 kaybetmistik, hepsi ruh, hic biri futbolcu degil

Ulan futbol hayatında bir kere de 3 kişinin arasına sürme topu.Dünyanın en teknik futbolcusu değilsin lan.

Rezil kepaze ettin kendini ya.

Yedi bitirdi takımı

Bu kadar bencil olunmaz ki

baros napsın,

serkan, ayhan, cana, çağlar , kazım, ileri, barosa güzel pozisyon yaratacaklarına,

4-5 dk. kendi aralarında geri pas yapıyolar, sonra ileriye 3 kişinin tuttuğu baros a şişiriyolar.

baros ayağına gelen toplar genelde ortasahada falan oluyo zaten.

Geçen hafta Almeida ile dalga geçtiğimiz pozisyonun aynısını yakaladı karşı karşıya kaçırdı. Seneye gönderilmesi lazım.

"Baros n'apsın yeaa" diyenleri yanımda olsalar bir güzel girişirdim.

Lan pas ver paaaaaaas.

4 kişinin arasına sürme topu ya sürme ya sürme..

baros napsın,

serkan, ayhan, cana, çağlar , kazım, ileri, barosa güzel pozisyon yaratacaklarına,

4-5 dk. kendi aralarında geri pas yapıyolar, sonra ileriye 3 kişinin tuttuğu baros a şişiriyolar.

baros ayağına gelen toplar genelde ortasahada falan oluyo zaten.

Geçen hafta Almeida ile dalga geçtiğimiz pozisyonun aynısını yakaladı karşı karşıya kaçırdı. Seneye gönderilmesi lazım.

O kadar sakatlanmasına rağmen hala takımın en golcü futbolcusu olan,hatta bu takımın en önemli ve en kaliteli futbolcusu olan Baros'un gönderilmesini isteyen taraftarın gönderilmesi lazım asıl.L.A Lakers'ı veya Miami'yi filan tutsunlar futboldan mümkün mertebe uzak dursunlar diye.Nasıl fikir? :asd:

Cok kotuydu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt