#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Sürekli 4 kişinin arasına topu süren adamda zeka aramam ben,ister stoper ister santrafor olsun.

Golcülük yeteneğinden falan bahsetmeyin.

O kadar sakatlanmasına rağmen hala takımın en golcü futbolcusu olan,hatta bu takımın en önemli ve en kaliteli futbolcusu olan Baros'un gönderilmesini isteyen taraftarın gönderilmesi lazım asıl.L.A Lakers'ı veya Miami'yi filan tutsunlar futboldan mümkün mertebe uzak dursunlar diye.Nasıl fikir? :asd:

Sorun zaten bu. Galatasaray takımı burası sakatlar derneği değil. Görende 90 tane gol atmış takımın en golcü futbolcusu sanar. Attığımız gol sayısı belli zaten.

İronilerinizi kendinize saklayın bence, en azından bu gecelik.

O kadar sakatlanmasına rağmen hala takımın en golcü futbolcusu olan,hatta bu takımın en önemli ve en kaliteli futbolcusu olan Baros'un gönderilmesini isteyen taraftarın gönderilmesi lazım asıl.L.A Lakers'ı veya Miami'yi filan tutsunlar futboldan mümkün mertebe uzak dursunlar diye.Nasıl fikir? :asd:

Sorun zaten bu. Galatasaray takımı burası sakatlar derneği değil. Görende 90 tane gol atmış takımın en golcü futbolcusu sanar. Attığımız gol sayısı belli zaten.

O macda o anda yok oraya atmamis, topu sürmüs. Ozaman Serkana, Kazima ne demeli??

Yorumlara bak ya .. Baros bize herzaman lazimdir! Ötekiler ne yapti da burda Barosun üstüne gidiliyor!!

Halen bu taraftar Baros'a laf ediyorsa sürünmeyi hakediyor.

Sorun zaten bu. Galatasaray takımı burası sakatlar derneği değil

Almeida gibi karşı karşıya kaçırdı gönderilsin diyorsun ama.:asd:Orada öne sürdüğün sebep farklı.Kendinle çelişiyorsun.Ayrıca birdaha sakatlanacağına dair bir kesinlik var da ben mi bilmiyorum?

Bayrak adam aranıyorsa bu Baros'tur ve son eleştirilmesi gereken adamdır şu takımda o kadar kazmanın içinde.O kadar.

Milan Baros takımın reisidir, laf edeni vururum. Rahat bırakın.

Bi maç kötü hatta vasat oynadı diye saydırır bizim taraftarlarımız.iyice imreniyorum bizim taraftarlardanda.

Baros servetle beraber maçı en çok isteyen adamdı.

Klasik taraftar hınç alma operasyonu.

Mesela herkes Hagi'nin Atletico Bilbao maçında attığı o golle hatırlar. Fakat ikinci yarının başından itibaren tüm taraftar Hagi için "yeter lan, tüm pozisyonları harcadı, tükendi, çıkması lazım" vs. demişti.

İBB maçı sonrası kral, şimdi çöpçü muammelesi görüyor.

Baros a da hakaret geliyorsa yazık

içinizdeki fazla öfkeyi sağa sola değil yönetime kusun

Iyi oynamadi demek suc mu anlamiyorum? Iyi oynamadi, bir suru top ezdi.

Gözlerinde benim gözlerimde olan hırsı görüyorum bu adamın. Bırakın eleştirmeyi yahu. Sahadaki çoğu adamı toplasanız Baros etmez.

Ulan takımın en kaliteli oyuncusudur Baros.Arda'dan bile kalitelidir benim gözümde.Bu kötü takımda bile pozisyona girmeyi başarabiliyorsa iyi bir takımda neler yapar siz düşünün.Hatta bunu geçen yıllarda görmüştük bile.

İyi ki bir gol kaçırınca ağzını açıyor,yumruklarını sıkıyor ha.

Bu maç iyi,kötü oynadı tartışılır ama bu adam bu takımın gerçek lideri.Lider olmasını beklediğimiz asıl adam 5 aydır yatıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt