#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Baros gitmek istiyor bence ya da şöyle diyeyim bu oyuncularla oynamak istemiyor. Bugün çok isteksizdi maç içinde de çok gözlemledim eski hareketliliği yoktu. Bakalım hayırlısı olsun.[/QUOTE

isteksizliğine katılmıyorum.dünkü maçı en çok isteyen adamdı.hala kondüsyon eksiği var bana kalırsa.

Statta mıydınız bilmiyorum birşeyler yapmaya çalıştı ama oyunu izlediği çok zaman oldu. Ceza sahasına girmedi dışarıda bekledi bazı pozisyonlarda. Baros da haklı bu adamlarla oynamayı kim ister.

Eskiden ilerde pres yapar, rakip defansa nefes aldırmamaya çalışırdı. Şimdi topsuz oyunda nerdeyse hiç yok! Yine de Baros varsa oynar..

2zfn8eu.jpg

Gitsin seneye maçı izlerken üzüldüm vallahi.

[video=youtube;I2_8ZyOyoRQ]https://www.youtube.com/watch?v=I2_8ZyOyoRQ[/video]

Tamer Gaptan'ın koyduğu resim çok çok farklı bişey beyler. Saklayın, ilerde çoluğunuza çocuğunuza falan gösterin. Şu adamın yanına kaliteli oyuncular koyamadık ya kaç senedir ona yanıyorum. UEFA kadrosunda falan olsa muhtemelen şuan Hagi'nin gördüğü değeri görecekti hatta.

Olur da yönetim Baros'u yollarsa veya tutmak için ikna edemezse. İşte o zaman ne olur bilemiyorum. Harbiden depresyona girebilirim. :)

Tamer Gaptan'ın koyduğu resim çok çok farklı bişey beyler. Saklayın, ilerde çoluğunuza çocuğunuza falan gösterin. Şu adamın yanına kaliteli oyuncular koyamadık ya kaç senedir ona yanıyorum. UEFA kadrosunda falan olsa muhtemelen şuan Hagi'nin gördüğü değeri görecekti hatta.

Olur da yönetim Baros'u yollarsa veya tutmak için ikna edemezse. İşte o zaman ne olur bilemiyorum. Harbiden depresyona girebilirim. :)

Hagi'nin gördüğü değeri ben şu anda bile gösteriyorum. Hem Baros'a hem Kewell'a. :tiphat:

Hani derler ya bazı oyuncular için; taraftara oynanan hareket bunlar.. Değil işte arkadaş bu adamın geldiğinden beri tavrı,hareketleri, herşeyiyle farklıymış helal olsun sana ne diyimki.. İnşallah gitmezsin ve iyi bi kadroyla tekrar oynarsın..

sakatlık çok yıpratmış Barosu.eskiden maçı izlerken "goool Baros", "kral Baros" derdik şimdi "ah be Baros", "yapma Baros" diyoruz.Bir an önce fiziğinin güçlenmesi, eski performansına dönmesi gerekiyor.Bu takımı sırtlayacak tek isim Baros.

Herkes övüyor ben de arada bir şey sorayım. Skibbe döneminde, zemin çok kötü diye Sivas deplasmanına gitmeyen adam Baros değil miydi? Takımın yarım saat otobüste beklediği, Skibbe'nin gidip özel olarak konuştuğu ama masaj yaptıran Baros'un gelmek istemediği söylenmişti. Ve hatırladığım kadarıyla da kimse yok böyle bir şey dememişti. Var mı bu olayı takip eden veya aklında olan? Ne zaman Baros ile ilgili güzel şeyler görsem aklıma bu olay geliyor ve emin olamıyorum kendisi hakkında...

Herkes övüyor ben de arada bir şey sorayım. Skibbe döneminde, zemin çok kötü diye Sivas deplasmanına gitmeyen adam Baros değil miydi? Takımın yarım saat otobüste beklediği, Skibbe'nin gidip özel olarak konuştuğu ama masaj yaptıran Baros'un gelmek istemediği söylenmişti. Ve hatırladığım kadarıyla da kimse yok böyle bir şey dememişti. Var mı bu olayı takip eden veya aklında olan? Ne zaman Baros ile ilgili güzel şeyler görsem aklıma bu olay geliyor ve emin olamıyorum kendisi hakkında...

Dediğin olayı hatırlamıyorum ama doğru olduğunu da düşünmüyorum bunun. Benim Baros ismini gördüğüm gibi aklıma Trabzon deplasmanında taş yiyeceğini bile bile forma öpmesi, Ankaragücü maçında tek başına çabalaması ve vücudunun buna dayanamayıp sakatlanması, bayrak takma olayı geliyor. En azından şuanlık sadece bunlar geliyor.

Eğer sakatlığı nüksetmezse gelecek sene için ilk 11e yazabileceğimiz 2-3 futbolcudan biri

şu adam kadar galatasarayı sevemediniz.seref yoksunları ,yeniçeriler

siz birbirinizi orgutleyıp hoca ayagı kaydırmasını bılırsınız

İyi ki yazdırmışım formama ismini, iyi ki kıymışım yani parama :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt