#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

O karşı karşıya yakaladığın pozisyonu yazıcaktın King, yakışmadı sana..

Heee ondan seviliyor Baros te alaaaaaam.

Sağ ve sol kanat boşken topu 4 kişinin arasına süren bir insanı ben hiç bir yere koyamam ya.

Tamam sakattı,oda ayrı bir olay zaten.Bu adam hep sakatlanıyor ama bunun sakatlıkla hiç alakası yok.

Sürekli aynı şeyler ya sürekli.

Bugün ayağa kalktığım tek an,korner bayrağını taşıdığı andı kesinlikle..

Gözlerim sulandı..

Ne tuhaf!

Sağ ve sol kanat boşken topu 4 kişinin arasına süren bir insanı ben hiç bir yere koyamam ya.

Tamam sakattı,oda ayrı bir olay zaten.Bu adam hep sakatlanıyor ama bunun sakatlıkla hiç alakası yok.

Sürekli aynı şeyler ya sürekli.

Adama kimse dogru duzgun pas vermiyor ki. Hem o pozisyonda onun amaci foul kazanmakti.

Canın sağolsun Baros.Sağlıklı kal yeter bize.

Her oyuncu eleştirilir ama Baros gitsin diyen birisi asla sağlıklı düşünüyor olamaz.Böyle tuhaf lafları genel üzüntüye bağlıyorum.Aklı başında kimse Baros'un bu takımdan gitmesi gerektiğini söyleyemez.

3 tane net kaçırdı ama canı sağolsun kredisi fazla...

Adam kariyerinde ilk defa böyle bir gol kaçırdı, bizim taraftar da klasik ''gitsin yeaaaa topçu değil'' dedi. Ama golü atsaydı, ''goooollllll aslanım barojjjjjj'' diyecekti. Böyle taraftarlar Adnan Polat'ın istifa etmesi de çok zor işte.

İlk yarıda topu kaybettikten sonra inat edip ta geriye kadar koşup adama yetişip topu kapmaya çabalaması bile nasıl bir futbolcu olduğunu gösterir. Bize fazlasın ne yazık ki.

Bir pozisyonda karşı karşıya kaçırdı onun üstüne de rövaşata vurdu ya. Ne diyeyim helal olsun.

Bu lig'e, özellikle de bu taraftara çok fazla bir oyuncu Baros..

Baros gitmek istiyor bence ya da şöyle diyeyim bu oyuncularla oynamak istemiyor. Bugün çok isteksizdi maç içinde de çok gözlemledim eski hareketliliği yoktu. Bakalım hayırlısı olsun.

Eski formundan oldukça uzak fakat limitsiz kredisini gönlünce harcayabilir. Onu sahada görmek bile yetiyor.

Baros gitmek istiyor bence ya da şöyle diyeyim bu oyuncularla oynamak istemiyor. Bugün çok isteksizdi maç içinde de çok gözlemledim eski hareketliliği yoktu. Bakalım hayırlısı olsun.

gitmek istemesi hakkı bu leş oyuncularla kimse oynamak istemez..

Bende bunu söyleyecektim. Sezonun bitmesini bekliyor ama bitene kadar da elinden gelenin en iyisini vermeye çalışıyor. Müthiş bir adam.

İskelet kadroda olmalı.Eger gitmek isterse satılmalı

Baros gitmek istiyor bence ya da şöyle diyeyim bu oyuncularla oynamak istemiyor. Bugün çok isteksizdi maç içinde de çok gözlemledim eski hareketliliği yoktu. Bakalım hayırlısı olsun.[/QUOTE

isteksizliğine katılmıyorum.dünkü maçı en çok isteyen adamdı.hala kondüsyon eksiği var bana kalırsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt