#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Servet'i savunanlar Baros'a sallıyor lan.

Aahahahaha

Küfür edeceğim de ona bile değmezsiniz.Lesh.

Yahu birde yatış falan diyor bazı veletler inanamıyorum. Bu adamın nasıl sakatlandığını herkez biliyor. Yokluğunda ağlanıyor,gol attığı zaman baş tacı yapılıyor ama bir maç kötü oynadımı sakat,fayda sağlamaz deniliyor. Bu ne salak bir kısır döngüdür.

Servet'i savunanlar Baros'a sallıyor lan.

Aahahahaha

Küfür edeceğim de ona bile değmezsiniz.Lesh.

Baros yerine iyi bir yerli oyuncu , Servet yerine de müthiş bir yabancı alsınlar hayhay, takımdaki tüm yabancılar ileri uç elemanı olduğundan savunma oyuncuları için eldekilerle yetinmek gerek, ayrıca bu yabancılar milyonları tedavi olmak için almıyor . ha bunu algılaman için biraz az gülmen lazım,

Şu an senin hayal dünyan geniş olduğu için her türlü senaryoyu üretmeye de müsait bir düşünce yapın var. Baros'u kötü bir filmin kötü karakteri ilan etmişsin. Ama bizim için o köyü kurtarmak için çalışan bir cengaver. :(:(

Egemen kardeşim çok şey bildiğini zannediyorsun. Doğru bildiğini sandığın şeyler aslında yalan desem ne dersin bana ?

Ben Baros, Kewell ve Neill'ın, Hagi ile anlaşamadıklarını düşünüyorum. İnsua bugün zaten bir şeyler söylemiş.

Oynadığı süre boyunca golleri ile katkı yapmıştır, yeter mi?

oynadığı toplam süre ne kadardır

kaç gol atmıştır

sakatlık yaşamasını değil, sakatlığının beklenenden uzun sürmesini eleştiriyorum

sakatlığı süresince kendine iyi bakan futbolcular beklenenden daha kısa sürede iyileşip sahalara dönüyorlar

bizde ise bazı oyuncular sakatlandılar mı dönüşü yok

Egemen kardeşim çok şey bildiğini zannediyorsun. Doğru bildiğini sandığın şeyler aslında yalan desem ne dersin bana ?

bildiklerini yazıver şuraya da görelim hangisi yalan hangisi gerçek, Galatasaray bitmiş siz hala baroştu bilmem kimdi göklere çıkarma peşindesiniz, keyfiniz bilir

Çok top kaybetti çok kötü oynadı bugün.Birde gereksiz bir kart görüp cezalı duruma düştü.

Şu an senin hayal dünyan geniş olduğu için her türlü senaryoyu üretmeye de müsait bir düşünce yapın var. Baros'u kötü bir filmin kötü karakteri ilan etmişsin. Ama bizim için o köyü kurtarmak için çalışan bir cengaver. :(:(

gerçekten çok komik, tahmin ediyorum ki en az 18 yaşına kadar bu tür şeylerle uğraştığın için benim de hala hayal kahramanlarıyla ilgim olduğunu düşünüyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt