#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

servet sürekli oynuyor

baros ise 1 var, 10 yok

kıyaslama yapılamaz bu oyuncular hakkında

yetenek değil, takıma katkılarına bakmak lazım

1 oynayan 10 yatan o adam karı kız kovalarken bu duruma düşmedi. Senin savunduğun adamlar Rijkaard'ı Ankaragücü maçında sabote ederken tek başına attığı deparlarla sakatlandı. Bu da dipnot olsun sana. Baros nasıl bir adam diye düşünürken aklına gelsin.

Servetle Baros'u bir tutan bir adam benim gözümde Galatasaraylı değildir. Göz göre göre takımı sabote eden, her açıklamasında avrupaya gitmek istiyooom yaaa diye yırtınan, Galatasaray'da aldığı veren takım olsa direk gitcem diyen adam ile ''Galatasaray'da mutluyum, ayrılmak istemiyorum'' diyen bir adam bir değildir.

gerçekten çok komik, tahmin ediyorum ki en az 18 yaşına kadar bu tür şeylerle uğraştığın için benim de hala hayal kahramanlarıyla ilgim olduğunu düşünüyorsun

Neden olmayasınki. Kısıtlama kendini. :( Baros bizim herşeyimiz dokunma, incitme onu lütfen. :(

Futboldan anlamayıp da bu açıklarını üyelere saldırarak kapatmaya çalışan birkaç zat var forumda,ciddi derece sinir bozuyorlar.Küfür etme dürtüsü uyandırıyorlar insanda.Eleştriye saygımız var ama ``Yattı yeeaaa`` tarzı yorum yapanlar insanları kışkırtıyorlar.Artık uyarılırlar mı ne yapılır bilmem de böyle giderse ceza alan çok olur bu zatlar yüzünden.

Çok top kaybetti çok kötü oynadı bugün.Birde gereksiz bir kart görüp cezalı duruma düştü.

Herşey bir yana, gerçekten bu çok büyük bir sorun. Zaten sakatlıklarından dolayı oynayamıyor. Bir de cezalı duruma düşünce..

Eski emekleri için sağolsun varolsun da şu 2 maçı alsaydık önümüze daha iyi bakacaktık. Müsebbibi ise Barostur. Geçmişte ne kadar yaptıklarını alkışladıysak bugün de yapamadıklarını eleştireceğiz. Bence en büyük sorunu kulübede onu kesecek hırslandıracak bir Nonda gibi golcünün eksikliği.Sırf bu yüzden sürekli sakatlanmalar ve fizik düşüklüğü ile karşımıza çıkıyor. Hakanın bir lafı var. Şampiyon olduğumuz sene ümit takır takır goller atıyordu çünkü ben onu hırslandırıyordum. Ben gittikten sonra hırsını çıkartacak bir hedefe odaklanamadı. Ve o sezon tek gol atamadan ligi bitirdi. Nondayı göndermekle hem Barosu hırslandıracak bir oyuncuyu hem Keita gibi bir kaplanı arkadaşsız bıraktık. Düşüşün başı anlamsız Nondanın gönderilme inadıdır. Nitekim Ardayı forvet yapıp Atletico de Madrid maçlarına bu yüzden tam odaklanamadık ve elendik ne yazık ki...

Son 2 maçtır kötü oynuyor.Tamam formsuz olabilir ona bir lafımız yok ama o sarı kartı niye görüyor anlamış değilim.

1 oynayan 10 yatan o adam karı kız kovalarken bu duruma düşmedi. Senin savunduğun adamlar Rijkaard'ı Ankaragücü maçında sabote ederken tek başına attığı deparlarla sakatlandı. Bu da dipnot olsun sana. Baros nasıl bir adam diye düşünürken aklına gelsin.

Servetle Baros'u bir tutan bir adam benim gözümde Galatasaraylı değildir. Göz göre göre takımı sabote eden, her açıklamasında avrupaya gitmek istiyooom yaaa diye yırtınan, Galatasaray'da aldığı veren takım olsa direk gitcem diyen adam ile ''Galatasaray'da mutluyum, ayrılmak istemiyorum'' diyen bir adam bir değildir.

sizin gözünüzde beni galatasarylı görmemenizin benim için en ufak bir değeri yoktur

baros elbette galatasarayda mutludur, 2 sene boyunca yattığı yerden para alan her oyuncu mutlu olur

barosun yeteneklerine hiç sözüm yok, sadece 2 senedir hiçbir katkı vermediğini söylüyoruz

servetin saçmasapan açıklamalar yaptığı doğrudur, lakin sahadaki performansı baros ile kıyaslanamaz

zira baros sahada yok uzun zamandır

Futboldan anlamayıp da bu açıklarını üyelere saldırarak kapatmaya çalışan birkaç zat var forumda,ciddi derece sinir bozuyorlar.Küfür etme dürtüsü uyandırıyorlar insanda.Eleştriye saygımız var ama ``Yattı yeeaaa`` tarzı yorum yapanlar insanları kışkırtıyorlar.Artık uyarılırlar mı ne yapılır bilmem de böyle giderse ceza alan çok olur bu zatlar yüzünden.

ya boşversene biz burda insanlara siyasi görüş damgalayanlar mı dersin , yaşadığı şehirle dalga geçenler mi dersin ohoo ne provokasyonlar gördük, ben bi "yataş" dedim çok mu, işine bak sen ben daha 1 tane ceza almamışım senin demenle mi alacağım

sizin gözünüzde beni galatasarylı görmemenizin benim için en ufak bir değeri yoktur

baros elbette galatasarayda mutludur, 2 sene boyunca yattığı yerden para alan her oyuncu mutlu olur

barosun yeteneklerine hiç sözüm yok, sadece 2 senedir hiçbir katkı vermediğini söylüyoruz

servetin saçmasapan açıklamalar yaptığı doğrudur, lakin sahadaki performansı baros ile kıyaslanamaz

ahahah. İnan'ın dediği gibi. Cidden son zamanlarda forumda 3-4 kişi belirdi böyle atıp tutuyor. Bende yönetimi icraate davet ediyorum. Uyarıdır, şutlamaktır. Maksat huzur bozmak sadece.

Servet de sahada rakibe yatarak para kazanıyor.

sizin görüşlerinize uymuyor diye kimse cezalandırılamaz

"Küfür etme dürtüsü uyandırıyorlar insanda." sözünüz ise kabul edilemez

zira ifadeniz, fikirlerine katılmadığınız insanlara küfür etme isteğinizi meşrulaştırma çabasından ibarettir

Ulan çıldıracağım yahu.Adam keyfinden ayağını kırdı sanki?Farklı olmaya çalışıp dikkar çekmek midir amacınız gençler?Söyleyin de bilelim.

Cidden SST'in değerini anlıyorum bu tarz üyeler gördükçe.

asıl bu forumda bazı isimli oyuncuları(sadece barostan bahsetmiyorum) verimsiz olmalarına rağmen savunmayı -çok matah bi şeymiş gibi- entellektüellik faaliyeti sanan tipler, karşılarında bazı argumanlara dayanarak konuşan üyeleri görünce sürekli üsluplarını bozup(belki de gerçek hayatta hep böyle terbiyesizlerdir) forumu mahalle arasına çeviriyorlar, bunlara da ceza verilmeli mi sizce

ahahah. İnan'ın dediği gibi. Cidden son zamanlarda forumda 3-4 kişi belirdi böyle atıp tutuyor. Bende yönetimi icraate davet ediyorum. Uyarıdır, şutlamaktır. Maksat huzur bozmak sadece.

yönetimi icraata davet ediyorsanız, işlediğim suçu da göstereceksiniz

burada kendi fikirlerimi, hiçbir üyeye saldırmadan ifade etmeye çalışıyorum

bana saldırmanıza rağmen size saldırmıyorum

bu mesajınız da benim açımdan kışkırtıcı, hadi bakalım

olaya herkes kendi keyfi açısından bakarsa tartışmalar kavgaya döner

En acı vereni böyle boktan bir ortamda iki Galatasaraylı futbolcuyu kıyaslıyor oluşunuz. Beyler, Galatasaray dibi gördü siz hala hangisi takıma daha çok katkı veriyor diye tartışıyorsunuz. Bakın bugün birinin herşeyini verip diğerinin onu sabote etmesi değil mesele, Galatasaray'ın içinde bulunduğu durum, evet bu.

sizin görüşlerinize uymuyor diye kimse cezalandırılamaz

"Küfür etme dürtüsü uyandırıyorlar insanda." sözünüz ise kabul edilemez

zira ifadeniz, fikirlerine katılmadığınız insanlara küfür etme isteğinizi meşrulaştırma çabasından ibarettir

Görüşlerle alakası yok adam her mesajında bir ayar verme,laf çarpma çabasında.Boşa edebiyat parçalama bana meşrulaştırma çabası bikbik diye.Bu takımın en kaliteli oyuncusuna yatıyor yeaa diye sallayıp bu benim görüşümdür karışamazsın deyip çekilemezsin.Sen o adama sallarsan ben de sana sallarım.İtirazın varsa raporla.Hadi bakayım sahilden sahilden.

Ulan çıldıracağım yahu.Adam keyfinden ayağını kırdı sanki?Farklı olmaya çalışıp dikkar çekmek midir amacınız gençler?Söyleyin de bilelim.

Cidden SST'in değerini anlıyorum bu tarz üyeler gördükçe.

farklı görüşler duyunca çıldırmanız gerekmiyor

katılmadığınızı ifade etmeniz yeterli

konuya ilişkin fikrinizi anladık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt