#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Bu adam iyileşmezse ben kendimi keseceğim o kesin. Açık ara en sevdiğim futbolcu dünyada.

Kesip, vurma isleri bizim, baska turlu siddet uygula :ays:

Ayrica emre zirt pirt sakatlaniyor, 1 ay deniliyor adam 2 mac sonra oynuyor. bizde de giden geri gelmiyor. ne is anlamadim..

düşünürüz onu, aklıma geleni yazdım ya :ays:

bizim sağlık ekibi garip, Baros gitti kendi ülkesine tedavi olmaya yani :D

Baros'a laf atan adamla futbol konusmak cahilliktir :ays:

Müzmin sakat olacak bu gidişle :( Emre'ye bir kez daha sevgilerimi gönderiyorum, nelere mal oldu.

cok severim, cok iyi forvet ama artik barosun yedegi degil de onun yerini dolduracak birisini bulmamiz lazim, her iki mac

sakatlanirsa cimbomumuza fayda olacagindan süpheliyim.

adam kronik sakat çıktı ya bir insan sakatlanınca en az 5 ay sahalara dönmez mi ya

Adam sahaya çıkıyor, bakıyor ki herkes yürüyerek top oynuyor. Kaç tane gol atarsa atsın defans attığı kadar gol yedirecek. Buna rağmen garibim tek başına yırtınıyordu forvette, sonu da kötü oldu zaten. Kendini parçalaya parçalaya ne adale kaldı, ne bir şey. :(

Baros;bundan sonra başkaları yerine koşma hatta boşver hiç koşma,top gelirse vur kaleye girerse girer,girmezse girmez,top gelmiyormu sana koyver gitsin takma kafaya.

Sana yetişemeyeceğin top mu attılar boşver lan koşma ne koşuyon.Arkadaşların yatarken sende yat pres yapma,kasma kendini.Bu taraftara böyle yakışırsın o yaptıklarını yaparak değil.Onları yapınca sakatlanıyorsun sen,karakterli bir futbolcu olduğun zaman anlamıyor bu taraftar seni,boşver sen.Sene sonuda git Baros herkesin koştuğu bir takıma git.Defans oyuncularının kasap olmadığı bir lige git.Git ve anlasınlar seni..

Ulan Baros a da kusur buldunuz ya cidden utaniyorum... o Kaptanimiz kosmadi maclarda tek kosan adam Barostu ayip be, nereye bok atacaksiniz diye, saygili kisilere saldirdiniz

Aga bunlar yakında kafaya laptop felanda atar.

resmen utanilacak bi durum dayiz, bosverin su an ligte kacinciyiz filan, artik kim dost kim düsman bilmiyor olduk. Yeter !! Adam yanliz forvette kalip, mücadele edip, tekme tokat girisiyorlar, yanliz birkildigi icin, yinede suclu oluyor... bunlarin hic birini Baros hak etmiyor.

Baros'a b.k atanlar dün izlesin takımdaki mücadele gücü yoksun adamları.Adam disko barda sakatlanmadı.Koşmayan o bayıldığınız yerli futbolcuların yerine mücadele ettiği için sakatlandı. Baros'un ayağının altını öpün ulan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt