#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Baros'a bile neler neler söylenmiş. :akansular:

Baroş'un yanına şöyle Umut gibi, defansın içine edecek bir adam lazım tek başına adama boks yapıyorlar resmen.

Baros un derhal takımdan gönderilmesi laızm,burası sirk değil,

profosyonel futbolcu kendine bakacak,tamam yeteneklerine diyecek birşey yok ama 2 maç oynayıp 5 maç yatan hiçbir futbolcuyu avrupada 5 dakka tutmazlar.

Leverpool dan da sırf bu nedenle yollanmıştı.

Zamanında Hakan Şükür de hayvan gibi koşturuyordu mücadele ediyordu ama hiç sakatlanmıyordu da. Başka örnekler de verilebilir. Baros'u ben de seviyorum ama cılkı çıktı sakatlık işinin. Gökhan Zan'a döndü sakatlık konusunda..

Baros un derhal takımdan gönderilmesi laızm,burası sirk değil,

profosyonel futbolcu kendine bakacak,tamam yeteneklerine diyecek birşey yok ama 2 maç oynayıp 5 maç yatan hiçbir futbolcuyu avrupada 5 dakka tutmazlar.

Leverpool dan da sırf bu nedenle yollanmıştı.

Liverpool'dan o nedenle yollanmadı bir tarafından bilgi uydurma. Vefasızlık yapmaya gerek yok.

Liverpool'dan o nedenle yollanmadı bir tarafından bilgi uydurma. Vefasızlık yapmaya gerek yok.

Ne vefasından bahsediyorsun sen be Vefa, İstanbulda semt adı.

Profosyonellikte vefa flan olmaz!

Adam hayrına mı oynuyor oynamadığı maçlardan bile ücret alıyor sen kalkmışsın vefa diyorsun,bize kim vefa gösterecek .

Yıllardır berbat haldeyiz futbolcular taraftara vefa gösteriyor mu?!!

Şu vefa tanımlamalarınızdan fena halde ifrit,sıkıntı,bunaltı geldi yeter artık!

Zaten bu kafalar yüzünden bu hallerdeyiz ne vefasından bahsediyorsun,kronik sakat olan bir adamın sezon içinde 15 maç ortalamasıyla oynayan bir adamın bana ne gibi faydası olur.

Leverpooldan neden kovuldu söyle bana o zaman,formsuzluktan mı.?!

Bişey bilmeden konuşmayın,vefadan da söz etmeyin bana,profosyonelliği bilmediğiniz için konuşup duruyorsunuz.

Manisaspor karşısından da vefa çıksın da gol atsın şu cefakar taraftarların yüzü gülsün o zaman.

Hadi ordan sende!

ne vefasından bahsediyorsun sne be vefa istanbulda semt adı.

profosyonellikte vefa flan olmaz!

adam hayrına mı oynuyor oynamadığı maçlardan bile ücret alıyor sen kalkmışsın vefa diyorsun,bize kim vefa gösterecek .

yıllardır berbat haldeyiz futbolcular taraftara vefa gösteriyoru mu.

şu vefa tanımlamalarınızdan fena halde ifrit,sıkıntı,bunaltı geldi yeter artı.

zaten bu kafalar yüzünden bu ahllerdeyiz ne vefasından bahsediyorsun,kronik sakat olan bir adamın sezon içinde 15 maç ortalamasıyla oynayan bir adamın bana ne gibi faydası olur.

leverpooldan nedne kovuldu söyle bana o zmöan,formsuzluktan mı.

bişey bilmedne konuşmayın,vefadan da söz etmeyin bana,profosyonelliği bilmediğiniz için konuşup duruyorsunuz.

manisaspor karşısından da vefa çıksın da gol atsın şu cefakar taraftarların yğzü gülsün o zmn.

hadi ordan sende!

Önce Türkçe yazmayı öğren arkadaş.İçinde bulunduğumuz durumda en az suçlu bu adamdır.Bırakın yabancı düşmanlığını.

Vallahi bari adam iki mac adam gibi futbol oynuyor, ne yazar simdi sarp 55 mac oynasa... gider o baros un iki macini secerim daha verimli

Ne vefasından bahsediyorsun sen be Vefa, İstanbulda semt adı.

Profosyonellikte vefa flan olmaz!

Adam hayrına mı oynuyor oynamadığı maçlardan bile ücret alıyor sen kalkmışsın vefa diyorsun,bize kim vefa gösterecek .

Yıllardır berbat haldeyiz futbolcular taraftara vefa gösteriyor mu?!!

Şu vefa tanımlamalarınızdan fena halde ifrit,sıkıntı,bunaltı geldi yeter artık!

Zaten bu kafalar yüzünden bu hallerdeyiz ne vefasından bahsediyorsun,kronik sakat olan bir adamın sezon içinde 15 maç ortalamasıyla oynayan bir adamın bana ne gibi faydası olur.

Leverpooldan neden kovuldu söyle bana o zaman,formsuzluktan mı.?!

Bişey bilmeden konuşmayın,vefadan da söz etmeyin bana,profosyonelliği bilmediğiniz için konuşup duruyorsunuz.

Manisaspor karşısından da vefa çıksın da gol atsın şu cefakar taraftarların yüzü gülsün o zaman.

Hadi ordan sende!

Bi yürü git kardesim ya.

Yemin ederim kimi suclayacagimizi sasirmisiz. Isterse Bank Asya'dan kovulsun adam takir takir oynamiyormu ? Oynuyor gerisi önemli degil.

Baros´un sakatlığının aşırı mücadele ile ilgisi yok , sonuçta bu adam hep aynı mücadeleyi veriyordu . Dikkat ederseniz Baros hep aynı yerden sakatlanıyor . Mücadele ile ilgisi olsaydı Tevez´in her maç çapraz bağlarının kopması gerekirdi . Üstelik orasa EPL birde .

Baroş keyfinden düzelmeden oynamadı.Adam kendini parçaladı.İstese sakatım der oynamazdı.Bizim elimiz mahkum olduğu için hadi Baroş oyna Baroş aslan Baroş diye diye bu hale geldik.

Baroş'a verilen her para helal olsun

Önce Türkçe yazmayı öğren arkadaş.İçinde bulunduğumuz durumda en az suçlu bu adamdır.Bırakın yabancı düşmanlığını.

Biraz bekleseydin ayzmı düzeltmiştim sonradan düzeltiyorum yazımı genellikle.

2.si de senle hiç tartışmayacağım çünkü sen tartışmayı flan bilmiyorsun,yazılarımı takip ettin mi bütün takım arda harici yollanmalı dedim.

Tüm takım yabancı mı.?

Tutturmuşun bir yabancı düşmanlığı,gına geldi artık her tartışmada bunları söylemen.

Ben sana ne yazıyorum ,nasıl savunma geliyor, adam 15 maç ya var ya yok diyorum golleri vefa mı atacak diyorum.Sen

''bırakın yabancı düşmanlığını diyorsun''.

Böle tartışcaksan benimle bana hiç yazma çünkü tartışmak değil bu ,bilmiyorsun.

Yada yazdıklarım o kadar doğru ki çıkış yolu bulamayıp tıkanıp saçmalıyorsun ,gerçekten yazını okuyorum ve objektif olarak egomu da koymuyorum saçma bir yorum ortaya çıkıyor.

Baroş keyfinden düzelmeden oynamadı.Adam kendini parçaladı.İstese sakatım der oynamazdı.Bizim elimiz mahkum olduğu için hadi Baroş oyna Baroş aslan Baroş diye diye bu hale geldik.

Baroş'a verilen her para helal olsun

O ayrı bir gerizekalılık zaten tek forvet ile yola çıkmak . 2012 sağolsun .

Verilen parayı düşünüyor, profesyonellik felan diyor taraftar ya. Gidin yönetici olun, adamın asabını bozmayın. Profesyonellikten bahseden adamın taraftar forumunda işi ne? Taraftarlık duygusallığı gerektirir, para konusu yöneticilerin işi.

Baros'a ve Kewell'a yapılan vefasızlıktır.

Biraz bekleseydin ayzmı düzeltmiştim sonradan düzeltiyorum yazımı genellikle.

2.si de senle hiç tartışmayacağım çünkü sen tartışmayı flan bilmiyorsun,yazılarımı takip ettin mi bütün takım arda harici yollanmalı dedim.

Tüm takım yabancı mı.?

Tutturmuşun bir yabancı düşmanlığı,gına geldi artık her tartışmada bunları söylemen.

Ben sana ne yazıyorum ,nasıl savunma geliyor, adam 15 maç ya var ya yok diyorum golleri vefa mı atacak diyorum.Sen

''bırakın yabancı düşmanlığını diyorsun''.

Böle tartışcaksan benimle bana hiç yazma çünkü tartışmak değil bu ,bilmiyorsun.

Yada yazdıklarım o kadar doğru ki çıkış yolu bulamayıp tıkanıp saçmalıyorsun ,gerçekten yazını okuyorum ve objektif olarak egomu da koymuyorum saçma bir yorum ortaya çıkıyor.

Sen tamamen art niyetl, kendi kafandaki başka düşünceleri kabul etmeyen ve bazı yabancılara aşırı art niyetli düşünen bir adamsın.

Bu adam sahada kimse çalışmaz ve çabalamazken tek başına savaştı mı? evet. Bu adam Türk olmamasına rağmen takım için ağladı mı? Evet.Bu adam sonradan sakat sakat oyuna girdiği Karparty maçında tek başına çabaladı mı? Maçı çevirdi mi? Evet.

Bu adamın üstüne bu kadar yüklenip, onun kalitesinde bir santrafor dahil etmeyen yönetimdedir sakatlıklarının payı.

Burada yapacağımız iş Baros gibi adamlara sahip çıkmaktır.

Ama seninle tartışmaya gerek yok, senin kapasiten de bunu anlamak yok.

Bi yürü git kardesim ya.

Yemin ederim kimi suclayacagimizi sasirmisiz. Isterse Bank Asya'dan kovulsun adam takir takir oynamiyormu ? Oynuyor gerisi önemli degil.

Döküntü adamları istemiyorum takımda tafarel, popescu,hagi nasıl çıkıp sezonda 30 maç oynuyorsa bunlarda oynarak aldıkları paranın hakkını verecekler veremiyorlar mı çekip gidecekler.

sakatlanmaları beni ilgilendirmez.

2-sezondur hep sakat hep sakat darülacize değil burası,futbol takımı.

Avrupada bakın bakalım hangi kronik adam büyük takımlarda oynar.

Saçma sapan konuşmayın.

Döküntü adamları istemiyorum takımda tafarel, popescu,hagi nasıl çıkıp sezonda 30 maç oynuyorsa bunlarda oynarak aldıkları paranın hakkını verecekler veremiyorlar mı çekip gidecekler.

sakatlanmaları beni ilgilendirmez.

2-sezondur hep sakat hep sakat darülacize değil burası,futbol takımı.

Avrupada bakın bakalım hangi kronik adam büyük takımlarda oynar.

Saçma sapan konuşmayın.

Döküntü adam? Ulan takımda 35 tane maç oynayıp bir halt yiyemeyen yerliler var.Git onlara saydır.Baros gidince takım mı düzelecek? Daha iyisini bu yönetimin alacak kapasite var mı? Amacınız ne arkadaş? Kafayı sıyıracağım senin yüzünden. Sus artık.

Taraftarlık duygusallığı ve subjektifliği gerektirir, tekrardan yazıyorum bunu. Siz paraya felan kafanızı takmayın, profesyonelce düşünmek de size düşmüyor. Profesyonel düşünecek, parayı düşünecek birileri varsa onlar da yöneticiler. Ben takım için kim mücadele ediyorsa, formanın hakkını veriyorsa severim. Şu kadar para alıyor diye düşünmem.

Verilen parayı düşünüyor, profesyonellik felan diyor taraftar ya. Gidin yönetici olun, adamın asabını bozmayın. Profesyonellikten bahseden adamın taraftar forumunda işi ne? Taraftarlık duygusallığı gerektirir, para konusu yöneticilerin işi.

Baros'a ve Kewell'a yapılan vefasızlıktır.

Yapma ya o yöneticilerin verdikleri paralar kimin cebinden çıkıyor,havadan mı geliyor.

Arkadaş ben başarı istiyorum,acıtasyon duygusallık flan değil.

Çıkacak 30 maç oyanayacak bana çatır çatır.

Oynamayan adam Maradona olsa ne yazar!

2 sezondur sakat kronik ha:D

Saçmalık 1. geçen sezon neresinden sakatlandığına bi de bu sezon sakatlığına bakınız.

Ayağı kırık adama bana ne oynasın yaaaav demek komik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt