#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Sadece Ankaragücü maçını kastetmedim, Baros geldiği ilk günden beri terinin son damlasına kadar mücadele eden bi adam, hatta kendini aşıp kendini sakatlayacak kadar mücadele eden adam. Ve üstelik mükemmel bir forvet.

Ya düşündüm de siz gerçekten dalga geçiyosunuz. Baros ulan bu Baros, takımda o kadar öküz varken eleştirdiğiniz adama bak. Adam hazır da değil henüz üstelik.

mükemmel bir forvet değil

Sadece Ankaragücü maçını kastetmedim, Baros geldiği ilk günden beri terinin son damlasına kadar mücadele eden bi adam, hatta kendini aşıp kendini sakatlayacak kadar mücadele eden adam. Ve üstelik mükemmel bir forvet.

Ya düşündüm de siz gerçekten dalga geçiyosunuz. Baros ulan bu Baros, takımda o kadar öküz varken eleştirdiğiniz adama bak. Adam hazır da değil henüz üstelik.

hocam diğer oyuncuların eleştirilecek bir yanı bile yok, ben keşke baros sürekli oynasın da takım en azından daha iyi olsun diye eleştirdim, gerçi konunun başında yanlış bir kelime kullandım -yataş- o konuda haklısınız , ancak takım rezalet giderken gelip baros konusuna övgü dolu mesajlar yazmak da "cenaze evinde halay çekmek " gibi bir şey oluyor, gerek yok

şu "böyle"yi bir açar mısın lütfen , böyle derken attığı 7 gol sayesinde hala kümede kalma mücadelesinde rahat konumdayız, bundan mı bahsediyorsun

3 senedir yatıyor diyorsun. Bende 3 senedir takımın her halde en iyi diyorum. O olmayınca gol atamıyoruz, ilerde top tutamıyoruz, çoğalamıyoruz diyorum. Arda da dahil takımın en yetenekli oyuncusu ayrıca. 2 hafta sakat oluyor, döndüğü hafta gelip 2-3 gol birden atıyor.

Olm gidin Aydın'a, Sarp'a falan sallayın lan. Başka adam mı kalmadı Baros'a, Cana'ya geliyorsunuz? Bunlardan önce Sarp'ı, Aydın'ı, Barış'ı, Servet'i yollayın. Söz Baros ve Cana'nın kafasına yumurta atmaya beraber gitcez.

geçen sene 17 maç 11 gol

bu sene 9 maç 7 gol

asılnda gol/maç oranı oldukça iyi

ancak çok maç kaçırdığını söylüyoruz zaten

iki sezonda 1 sezonluk maça çıkmamış olacak sanırım

"Düzgün eleştri yapan herzaman saygıyla karşılanır,ona göre cevap alır." sözünüz, son birkaç sayfadır içinde bulunduğunuz hal ve tavırları desteklemiyor

Adamına göre değişiyor hal ve tavırlarım.Düzgün eleştirenle herzaman aynı seviyede tartışırım.Ama bu takımın en önemli futbolcusuna sallayıp hocasını satan,maç satan karaktersizleri savunursan ben sende art niyet ararım ve üzgünüm, seviyem karşımdakinin seviyesine iniverir.:o

3 senedir yatıyor diyorsun. Bende 3 senedir takımın her halde en iyi diyorum. O olmayınca gol atamıyoruz, ilerde top tutamıyoruz, çoğalamıyoruz diyorum. Arda da dahil takımın en yetenekli oyuncusu ayrıca. 2 hafta sakat oluyor, döndüğü hafta gelip 2-3 gol birden atıyor.

Olm gidin Aydın'a, Sarp'a falan sallayın lan. Başka adam mı kalmadı Baros'a, Cana'ya geliyorsunuz? Bunlardan önce Sarp'ı, Aydın'ı, Barış'ı, Servet'i yollayın. Söz Baros ve Cana'nın kafasına yumurta atmaya beraber gitcez.

3 sene falan demedim arkadaş abartma , ayrıca o bahsettiğin adamlar eleştirilmeyi bile hak etmiyor, ha bir de ben baros ile cana'yı da asla aynı kefeye koymam

ben canaya hiçbir şey söylemem

adam canla başla mücadele ediyor

Yok aga. Yeminle bundan sonra Barça taraftarı gibi konuşup kimseyi beğenmiyeceğim. Değiştirdim lan tavrımı şu saatten itibaren.

tamam sustuk Baros Kral Cimbom şampiyon

Sinirlerini yıprattılar lan senin. Rahat bırakın lan adamı, garibim ne hale geldi, üzüldüm.:(

Çok kötü bi onursal yönetici bu arkadaş. Hiç beğenmiyorum.

Hatta altıma yorum yapacak kişi de dandik üye.

Hatta ıııyy forum da çok dandik. Nasıl takılıyorum bu forumda? Oysa bizim Barça forumu böyle mi?

Iyy Türkçe ne rezil bir dil. Oysa bizim Katalanca?! ne kadar da güzeeel.

Harbi delirdim lan. :D

Adamına göre değişiyor hal ve tavırlarım.Düzgün eleştirenle herzaman aynı seviyede tartışırım.Ama bu takımın en önemli futbolcusuna sallayıp hocasını satan,maç satan karaktersizleri savunursan ben sende art niyet ararım ve üzgünüm, seviyem karşımdakinin seviyesine iniverir.:o

servetin açıklamaları saçmasapandır, buna itirazım yok

lakin maç sattığını görmedim

her maçta canla başla mücadelesini görüyorum

elbette hata yapıyor, ancak hata yapmayacak diye bir beklentimiz yok zaten kimseden

barosa söylediğimin arkasındayım, aynı şeyleri kewell ve arda için de söylerim

takımın en önemli oyuncusu diye bir şey yok artık benim gözümde

takıma en çok katkı verene bakıyorum

bu oyuncular oynamıyor ki katkı versin diyorum, başka bir şey değil

"seviyem karşımdakinin seviyesine iniverir" sözünü ise bana söylemediğini tahmin ediyorum

Bi baktım da yorumlara buradaki akbabalar Baros'un ilk geldiği dönemdekilere benziyorlar. O geldiği geceyi hatırlıyorum, daha açıklanmadan önce millet Zigic'i Baros'a tercih ediyordu, çok daha iyi falan. Baros gelmesin vs. lafları ediliyordu. Baros ilk sezon gol kralı oldu, herkes sustu, sonra takımı sırtlamaya çalıştı, herkes sustu. Şimdi takım b.k yolunda ya, herkes üşüştü tepesine. Yeminle çocuk gibisiniz, cidden çocuk.

Bi baktım da yorumlara buradaki akbabalar Baros'un ilk geldiği dönemdekilere benziyorlar. O geldiği geceyi hatırlıyorum, daha açıklanmadan önce millet Zigic'i Baros'a tercih ediyordu, çok daha iyi falan. Baros gelmesin vs. lafları ediliyordu. Baros ilk sezon gol kralı oldu, herkes sustu, sonra takımı sırtlamaya çalıştı, herkes sustu. Şimdi takım b.k yolunda ya, herkes üşüştü tepesine. Yeminle çocuk gibisiniz, cidden çocuk.

Kötü avatar.

Baros'la ne alıp veremediğiniz var gerçekten? Yabancı olmasına rağmen Galatasaray Ruhuyla mücadele eden bir kaç adamdan biri o. Yenilgilerden sonra kafayı bulup, foruma girip saçma sapan şeyler yazmayın bir zahmet, Baros'tan önce eleştirilecek o kadar çok adam var ki. Ayrıca Baros uzun bir sakatlık dönemi geçirdi. Bir kaç maç sonra daha iyi olacaktır ama arkasında sağlam bir orta saha olmadan ne kadar iyi olabilir bilemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt