#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Drogba gelirse ciddi derecede geleceğinin ne olacağını merak ediyorum.Stancu´yu saymıyorum zaten yakın zamanda gönderilir.

Lan saçma salak konuşma.Geçen sene ayağı kırıldı adamın.Keyfinden oynamadı sanki.

Bu sene niye oynamadı?Niye aptalca kartlar gördü rüzgar esse sakatlandı?Parayı almayı biliyor oynamayı bilmiyor.Şu an takımdaki en büyük bela Baros defolsun gitsin

Baros'umuzu Drogba'ya tercih ederim.Benim gözümde Dünya'nın en iyi forveti.

Bak hala defolsun diyor.Ulan bu sene hangi biri oynadı.Bu kadar küçük düşünmeyin.

Oynamayanların hepsini göndereceksin işte.Yattığı yerden yılda 5 trilyon alan adamın neyini sevecekmişim.Takımda en çok nefret ettiğim oyuncu.2 yılda ona verdiğimiz 5 milyona sağlam 1 oyuncu alırdık

Oynamayanların hepsini göndereceksin işte.Yattığı yerden yılda 5 trilyon alan adamın neyini sevecekmişim.Takımda en çok nefret ettiğim oyuncu.2 yılda ona verdiğimiz 5 milyona sağlam 1 oyuncu alırdık

Lan adam geçen sene keyfinden mi oynamadı.Takımda en çok gol atan oyuncun.Bu sene yine çoşunca yalakalığa başlarsınız

Baros´un sakatlığı aşırı yüklemeden kaynaklı.Sen bütün sezon tek forvetle çıkarsan yola adam böyle olur tabi.Robot olsa 5. maçta iflas eder lan.

Baros´un sakatlığı aşırı yüklemeden kaynaklı.Sen bütün sezon tek forvetle çıkarsan yola adam böyle olur tabi.Robot olsa 5. maçta iflas eder lan.

5 maç arka arkaya ne zaman oynadı ki bu eleman?takımda aşırı yüklenmeden sakatlanacak en son adam.ha bi de gökhan zan var tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt