Onur Gürel
Aslan Üye
- 27 Ekim 2010
- 8.994
- 3
- 1.023
Cevap: #15 Milan Baros
Yine fizyoterapistle çalışmış.Artık yeter arkadaş
Yine fizyoterapistle çalışmış.Artık yeter arkadaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Drogba gelirse ciddi derecede geleceğinin ne olacağını merak ediyorum.Stancu´yu saymıyorum zaten yakın zamanda gönderilir.
Gayet güzel olur.2 yıldır oynaman yılda 2,5 milyondan 5 milyonumuzu aldı.Burası çiftlik değil.
Lan saçma salak konuşma.Geçen sene ayağı kırıldı adamın.Keyfinden oynamadı sanki.
Bu sene niye oynamadı?Niye aptalca kartlar gördü rüzgar esse sakatlandı?Parayı almayı biliyor oynamayı bilmiyor.Şu an takımdaki en büyük bela Baros
Bak hala defolsun diyor.Ulan bu sene hangi biri oynadı.Bu kadar küçük düşünmeyin.
Baros'umuzu Drogba'ya tercih ederim.Benim gözümde Dünya'nın en iyi forveti.
Oynamayanların hepsini göndereceksin işte.Yattığı yerden yılda 5 trilyon alan adamın neyini sevecekmişim.Takımda en çok nefret ettiğim oyuncu.2 yılda ona verdiğimiz 5 milyona sağlam 1 oyuncu alırdık
Lan adam geçen sene keyfinden mi oynamadı.Takımda en çok gol atan oyuncun.Bu sene yine çoşunca yalakalığa başlarsınız
Çoşacağı falan yok.Bu senede 34 maçın en fazla 10 tanesinde oynar.
Bu sene 21 maça çıkıp 11 gol atan adam seneye ligin anasına atlar
Mustafa Sarp'ımızı Xavi'ye tercih ederim
Baros´un sakatlığı aşırı yüklemeden kaynaklı.Sen bütün sezon tek forvetle çıkarsan yola adam böyle olur tabi.Robot olsa 5. maçta iflas eder lan.
Seneye de ancak bu kadar oynar.Fizyoterapistin kankası adam
Mustafa Sarp'la Baros'u aynı kefeye niye koyuyorsun?
Seneye de ancak bu kadar oynar.Fizyoterapistin kankası adam
Nerden bilion sen abi?
Erdinmi noldu? yukardnmı geliolar sana?