#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Sakatlanalı 2 sene oldu.2 senede ayağı kopsa yeni ayak çıkardı alttan.2 senede aynı sakatlığı atlatamadıysa daha atlatamaz

yazdıklarımızı okkuuu!!

Kaynamış ayağını tekrar kırıp ameliyat ettiler adamı.

Bizim doktorların sayesinde olduu!!

Onu bunu bilmem..Başarı istiyorsak kalıcı. İstikrarlı oyuncu alacaksın..Baros kalırsada bişey demem..

Kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok.Farklı görüşlere saygı gösterin.

Elmander'i aldık basında dolaşan haberlere göre Drogba ve Necati Ateş'i de alırsak Baros'la yabancı olduğundan ve sürekli sakatlık problemi yaşadığından dolayı yolları ayırırız diye düşünüyorum.Önceden Baros için takımın olmazsa olmazı derdik şimdi ki gelinen nokta ise gerçekten çok sevindirici.

Onur Gürel çok tuhaf bi adam yalnız. Nasıl bir insan olduğunu merak ediyorum, tanımak isterim yani. Çok ilginç birisi, bu kadar kin nasıl biriktirmiş içinde merak ediyorum. Belki de sadece forumda böyle, ne bileyim arkadaş ortamında falan "Baros kalp kalp kalp" falan yapıyordur herhalde. Yoksa bu yorumlar falan büyük beceri işi.

Onur Gürel çok tuhaf bi adam yalnız. Nasıl bir insan olduğunu merak ediyorum, tanımak isterim yani. Çok ilginç birisi, bu kadar kin nasıl biriktirmiş içinde merak ediyorum. Belki de sadece forumda böyle, ne bileyim arkadaş ortamında falan "Baros kalp kalp kalp" falan yapıyordur herhalde. Yoksa bu yorumlar falan büyük beceri işi.

Tuhaf adamları severiz biz, ürkütme çocuğu.

Takımı için oynamayan emek harcamayan hiç bir oyuncuyu sevmem.Kalitesi Baros gibi üst düzey olsa da

Baros da emek harcamıyorsa kulübü kapatma zamanı gelmiş demektir.

Neyin kafasını yaşıyor acaba ? Sertaç anket mi açsak. Ben merak ettim bak.

Elmander'i aldık basında dolaşan haberlere göre Drogba ve Necati Ateş'i de alırsak Baros'la yabancı olduğundan ve sürekli sakatlık problemi yaşadığından dolayı yolları ayırırız diye düşünüyorum.Önceden Baros için takımın olmazsa olmazı derdik şimdi ki gelinen nokta ise gerçekten çok sevindirici.

satarsak yine ararız.....

keitayı aradık hatta lincolnun yeteneğinide aradık

son şampiyonlıkta lincolnunda payı vardı. ör gençler maçı son dakika çok önemli zor bir gol

eğer terim tek forvet oynatmayı düşünüyorsa drogbada gelirse baros gitmeli çünkü baros yedek kalmayı kabullenemez ama çift forvet oynuyacaksakta baros mutlaka kalmalı çünkü drogba baros ikilisi tam bir rush hour olur :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt