#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Türkiyenin en iyi ortasahası 2 milyon Euro alıyorken, Senede 10 maç oynayan Baros'a 2.5 milyon euro verilmesi saçma. Üstelik yabancı kontenjanında. Artık papatya falı açmak istemiyorum. Oynar, oynamaz, oynar, oynamaz..

Sezona forvet hattinda Baros - Elmander yedek olarak Mehmet Badal - Stancu ile gireceksek simdiden dükkani kapatalim.

Siz gitsin gitmesin diye tartışıyorsunuz gelmesi bile hataydı.

Stancu-Drogba-Elmander-Yerli Forvet

Düşünülen bu galiba..

sezona forvet hattında büyük ihtimalle drogba veya onun ayarında bi adam, elmander ve necati ile girlicek.

Ntvsporu açın Barosun sözleşmesi fesh edildi diyor.Bence tff'nin sitesinde doğru yazıyor.Yolu açık olsun

Ortada büyük bir saçmalık var, aslı ortaya çıkar yakın zamanda neyse. Sanmıyorum feshedilmiş olacağını.

hangi haber doğru, baros gidiyor mu gitmiyor mu? ntvspor sözleşme feshedildi diyor, resmi sitede bir açıklama yok. neye inanacağız_?

Eski sözleşmesi bugün bitecekti, ama sene başında 2 yıl uzatıldı, o noktada bir hata yaptılar gibi geliyor bana.

Sonuç olarak fesih falan yoktur.

Ali Dürüst Baros olayını yalanladı.

milan_baros_genel_710_6H15U.jpg

Ali Dürüst: Baros'un sözleşmesi devam ediyor

NTV Spor'a konuşan Ali Dürüst, Milan Baros'un sözleşmesinin 2013'e kadar devam ettiğini ifade etti.

Ufak bir HATA oluştu - NTVSpor.net - Türkiye'nin Spor Sayfası.

Gözün kör olmasın emi ntvspor, iki dakka önce feshedildi diye yazdı, şimdi onu çekip bu haberi eklemiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt