#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Hem çift forvet zamanında Nonda gibi,bitiriciliği düşük,koşamayan,işe yaramaz,yaşlı bir forvet işe yarar duruma dönüştü.Ama FT inadı bezdirir.Kendi bildiğini okur genede dönmez.Biraz daha bu sistemde ısrar ederse Baros'u kaybedeğiz...

Kazım- Sercan oynatırım bana kalsa da bana kalmaz tabi:)

en komiğide ;yeni bulaşmış kendisine ,topu alayım bi ikii adam geçeyim sevdasında.

çözemedim

Açıkçası iyi olduğu dönemlerde yapıyordu onları, çok çabuk bir adamdı ve ters çalımı iyi atıyordu. Fizik olarak gerilediği için, iyi olan bütün özelliklerini etkiledi bu.

Özellikle 2004 Avrupa Şampiyonasındaki Baros, turnuvanın en iyi santraforuydu, o dönemden sonra sürekli düşüş yaşadı, tam bizle toparlandı derken Emre girdi araya.

Fatih hocanın bir karar alması lazım. oyuncuyu çıkardı mı abi gitsin direk soyunma odasına. ondan sonra medyayada malzeme çıkmaz.

bütün haberlerde baros var şu anda. boşuna malzeme veriyoruz. medya fener in şike davasını unutturmak için elinden geleni yapacak. en ufak bir olumsuzlukta bizim üstümüze oynayacaklar. zaten fatih hoca gibi bir malzeme var ellerinde . adamın her hareketi de olay orası ayrı tabi :)

2 senedir king

2 senedir şanssız

2 senedir sakat

2 senedir formsuz

bu işte bu yanlış var ama dur bakalım çözülür elbet

baros önce güclü olacak. topa vururken yere yıkılmayacak. tek forvetmiş cift forvetmiş farketmez. adam fizikmen bitmiş gibi duruyor. bence meloyu forvet arkası gibi oynatmalıyız. selcuk yekta orta saha göbegi olur. sercan sag acık olur. elmanderde en önde oynar.

Eski performansını çok özledik king...

Derbi maçında çok ciddi sakatlık yaşadı Emre yüzünden...O maçtan sonra sahalardan uzun süre uzak kaldı..Bir kaç ay sonra iyileşse bile sık sık sakatlanmaya devam etti.Bu kadar sık sakatlanması performasında etkili oldu.Hiç bir zaman tam iyileşmedi, eski fiziğini kaybetti...

Umarım bir an önce toparlanır, eskisi gibi güzel goller atmaya devam eder...

2 senedir king

2 senedir şanssız

2 senedir sakat

2 senedir formsuz

bu işte bu yanlış var ama dur bakalım çözülür elbet

Sadece Baros'la alakalı bir olay değil.

Bahanemiz hep, 2-3 yıldır hatta bana sorsan 2001'den beri Galatasaray hep king, hep şanssız, hep sakat, hep formsuz. Bu Galatasaray'ın genel sorunu. Yönetemeyenler utansın ne diyelim.

Beklentimin kalmadığı futbolcu. Umarım yanıltır

Fatih hoca ile hafta içi özel bir görüşme yaptılar.. Bu maç çok daha iyi olacaktır..

Takımda en sevdiğim yabancı oyuncu.inşallah bu maçta birkaç tane atar da kendine gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt