#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Sercan second-striker yada bir nevi Arif Erdem gibi, Baros ise en uçtaki adam. Aradaki farkı hemen şimdi çözmeni beklemiyorum. Bu ikili aynı anda oynadığında demek istediğimi zaten anlarsın.

Hala ısrar ediyorsun ya 4-4-2'yi bilmiyorsun, ya oyuncuları hiç izlemedin ya da dalga geçiyorsun benimle.

mete'yi herhangi bir fikirden vazgeciremezsiniz

mumkun degil

Penaltıyı yaptırdı tebriklerde,5 dk sonra taç çizgisinin oralarda topu süreyim derken yine yere yığıldı bir temas olmadan.O korkuttu beni Baros´un gelecekteki performansı açısından.

O değil de bu forumda son dönemlerde gördüğüm bir sıkıntı var.

İki kişi mesajlaşırken birbirlerine mümkün olduğu kadar itin g.tüne sokar nitelikte yazmaya özen gösteriyorlar. Ego tatmini midir, nedir bu? Hepiniz türksünüz, aşağı yukarı aynı yaşlardasınız, muhtemelen aynı takımlısınız, muhtemelen aynı cinsiyettensiniz. Sıkıntı nerede?

O değil de bu forumda son dönemlerde gördüğüm bir sıkıntı var.

İki kişi mesajlaşırken birbirlerine mümkün olduğu kadar itin götüne sokar nitelikte yazmaya özen gösteriyorlar. Ego tatmini midir, nedir bu? Hepiniz türksünüz, aşağı yukarı aynı yaşlardasınız, muhtemelen aynı takımlısınız, muhtemelen aynı cinsiyettensiniz. Sıkıntı nerede?

Araya klavye girince çok şey değişiyor.

Görüldüğü üzere bu takımın en uctaki ilk adamı Baros'tur. Ne kadar buralardan Baros'tan FUTBOLCU olmaz diyenler çıksada şuanda bu takımın en önemli silahıdır....Sahada tüm stoperleri gezdirip geriden gelen orta saha elamanlarına alan açtıgını savastıgını Belediye ve Samsun maçlarında gördük tabi görmek istemeyenler var ,,kanatların işlemez suçlu Baros pas alamaz suçlu Baros adam takımın günah keçisi...Yok yerden kalkmıyormuş yok bitmiş yok topa vuracak gücü yokmuş,,sen bu adamın önce degerini bil fersah fersah adamı göndermek için forvet ara adamı rus taskımlarına peşkeş çekmek için onca çaba sarfet ondan sonra KING BAROS REYİSS BAROSS olduuuu başkaaa!!

Elmander bu performansını koruduğu sürece hücumdaki 1 numaralı tercih olmalı. Baros'un rahat oynayabileceği oyuncular yok arkasında. Sistem de Baros'a göre değil zaten. Ama 4-4-2'de Elmander-Baros ikilisini çok merak ediyorum, bence ikisi için de faydalı olacak. Muslera'nın yokluğundaki 2 maçta da 4-4-2 denenmeli.

Baros golleri sıralamaya başlayınca yine KING olur, kimse canını sıkmasın.

Taraftarın durumu bir garip. Bir taraftar Galatasaray'ın bir oyuncusunu seviyorsa, aynı mevkide oynayan başka bir oyuncuyu sevmemesi, "gönderilsin!" demesi gerekiyor.

Şahsen ben Sercan'ı da seviyorum Elmander'i de.

Baros'u sevmiyorum, en iyi zamanında da sevmezdim; çünkü kendini yere atıyor. Kendini yere atan topçuyu Galatasaray'da görmek istemiyorum.

Kendini yere atmas‎ı takıma yarıyorsa sorun yok. Kimse sudan cıkmıs ak kasık degil. Atletico'nun bizi nasıl eleyip UEFA kupasını aldıgını aklınızdan cıkartmayın.

Kendini yere atmas‎ı takıma yarıyorsa sorun yok. Kimse sudan cıkmıs ak kasık degil. Atletico'nun bizi nasıl eleyip UEFA kupasını aldıgını aklınızdan cıkartmayın.

Bana ters. Takıma yarasın yaramasın farketmez. İstemiyorum Galatasaray'da, diğer takımlar umrumda değil.

Elmander ile beraber oynamalı.

Kim gelirse gelsin Kral'ın bizde yeri ayrı.

Valla bende eskiden maçlarda çirkeflik,kendimi yere atma herşeyi yapardım.Çok puanda kazandık o sayede amatördeyken.Araya okul falan girdi bıraktım artık futbolcu ancak halı saha.Eğer takıma yarıyacaksa, tekme , yumruk herşey mübahtır :D

Baros-Elmader.Mis.:yenieek:.

baros ve elmander aynı anda oyunda olacağı zaman normal şartlar altında 7 yabancımız sahada oluyor. bu durumda kesilebilecek ilk isim riera gibi geliyor bana sağda kazım solda sercan yada engin baytar oynamalı. bilmiyorum ama kağıt üstünde takım defans bloğu hariç bol alternatifli.

Neresi alternatifli Baros veya Elmanderi besleyecek kanattan süratli bindirmeler yapıp pozisyon yaratacak yaratıcı hızlı kolay adam eksiltebilen bir tane kanat adamı yok nasıl bir bolluk anlayamadım şimdi!!!

baros ve elmander aynı anda oyunda olacağı zaman normal şartlar altında 7 yabancımız sahada oluyor. bu durumda kesilebilecek ilk isim riera gibi geliyor bana sağda kazım solda sercan yada engin baytar oynamalı. bilmiyorum ama kağıt üstünde takım defans bloğu hariç bol alternatifli.

bu hafta Muslera cezalı.yerine Barosu oynatabiliriz Elmander ile.sonuçta kaleye Aykut yada Ufuk geçicek

2 maç oynar deneriz :b5:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt