#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Neresi alternatifli Baros veya Elmanderi besleyecek kanattan süratli bindirmeler yapıp pozisyon yaratacak yaratıcı hızlı kolay adam eksiltebilen bir tane kanat adamı yok nasıl bir bolluk anlayamadım şimdi!!!

Podolski iyi giderdi sola.sağada Sercan :P

kağıt üstünde olandan bahsetmiştim. kazım engin eboue riera sercan kanatlarda oynayabiliyor. Şimdi adam eksiltmeleri bindirmeler konusunu zaman geçtikten sonra tartışabilirim. ama kanatta oynayabilecek kağıt üstünde 5 tane adam var. bu arada emre çolak sabri yekta isimlerini saymadım. şimdi kağıt üzerinde alternatifi bol değilmi?

kağıt üstünde olandan bahsetmiştim. kazım engin eboue riera sercan kanatlarda oynayabiliyor. Şimdi adam eksiltmeleri bindirmeler konusunu zaman geçtikten sonra tartışabilirim. ama kanatta oynayabilecek kağıt üstünde 5 tane adam var. bu arada emre çolak sabri yekta isimlerini saymadım. şimdi kağıt üzerinde alternatifi bol değilmi?

Kağıt üstünde haklısın katılıyorum..Fakat yaratıcı kreatif bir tane oyuncu yok içlerinde maalesef!!

bu hafta Muslera cezalı.yerine Barosu oynatabiliriz Elmander ile.sonuçta kaleye Aykut yada Ufuk geçicek

bu hafta söylediğin gibi çıkacağımızı düşünüyorum zaten. Elmander yapıyor ama baros un da önde pres yapması gerekli. bizim en büyük eksikliklerimizden birisi aslında ön tarafta pres yapan forvetimizin olmayışı. Bu konuda Hakan Şükür ü çok arıyoruz. Elmander elinden geleni yapıyor ancak Baros bu konuda çok yetersiz. unutmayalımki savunma forvetlerden başlar. Defansa basan bir forvet hattımız olsa yapacakları pas hataları ile elde edeceğimiz pozisyonlardan çok gol atarız. bknz 4 yıl üstüste şampiyonluklarımız, Barca futbolu..

Kağıt üstünde haklısın katılıyorum..Fakat yaratıcı kreatif bir tane oyuncu yok içlerinde maalesef!!

biz sadece kağıt üzerinde konuşabiliyoruz zaten. kanadımızda bulunan isimler fena değiller kağıt üzerinde. Sen avatarındaki adam olmadığı için biraz sitem ediyorsun sanırım ama eldekilerinde bu ligte yetmesi gerekir bana kalırsa.

biz sadece kağıt üzerinde konuşabiliyoruz zaten. kanadımızda bulunan isimler fena değiller kağıt üzerinde. Sen avatarındaki adam olmadığı için biraz sitem ediyorsun sanırım ama eldekilerinde bu ligte yetmesi gerekir bana kalırsa.

Şuanda yapılacak başka birşey yok haklısın bu şekilde sol Riera sağ Kazım böyle gidecek!!

Selçuk ve Melo'nun ofansif katkısına ve yaratıcılıklarına bakıyor herşey onlarda katkı vermeyip görev bölgeleri ile uğraştıkları zaman maalesef takım hucumsal anlamda çok silik kalacak gözüken bu!!

Baros, pozisyona girebilen, nerelere koşu yapacağını bilen, devamlı savunma arkasına sarkan,hiç olmazsa fırsatçı, sezgileri kuvvetli, topun nereye düşeceğini önceden tahmin edebilen bir adam.

Böyle bir oyuncun varken bu özelliklerin yarısına bile sahip olmayan adamların oynaması saçma.

İleride top tutamıyormuş.3. sınıf takımmıyız bizde ileri fiziği kuvvetli iyi top saklayan bir adam koyacağız o ileride top tuttuğu sürece hücum yapacağız.

Baros-Elmander ikilisi devrim yaratır.

Baros, pozisyona girebilen, nerelere koşu yapacağını bilen, devamlı savunma arkasına sarkan,hiç olmazsa fırsatçı, sezgileri kuvvetli, topun nereye düşeceğini önceden tahmin edebilen bir adam.

Böyle bir oyuncun varken bu özelliklerin yarısına bile sahip olmayan adamların oynaması saçma.

İleride top tutamıyormuş.3. sınıf takımmıyız bizde ileri fiziği kuvvetli iyi top saklayan bir adam koyacağız o ileride top tuttuğu sürece hücum yapacağız.
baros ayakta durabilmeyi ögrendiyse zaten ilk tercih olur. her topu önüne atılmayı beklemesin. elmanderde tek forvet olcak futbolcu degil. kazım oynamasın 2 si oynasın. ama kazım bişey var vazgecmiyor terim.

Yolcudur Abbas,bağlasan durmaz.

Bana göre Baros bu haliyle bile is yapar ama çift forvetle.

Baros artık eskisi gibi tek basına forvette biraz zor oynar.

baros ayakta durabilmeyi ögrendiyse zaten ilk tercih olur. her topu önüne atılmayı beklemesin. elmanderde tek forvet olcak futbolcu degil. kazım oynamasın 2 si oynasın. ama kazım bişey var vazgecmiyor terim.

Kazim takımda olmasaydı Riera yerine bir 10 numara almıştık ve oynadığımız sistem 4-3-1-2 olurdu.

Kazim'in fizik gücü iyi,Fatih hoca'nin sevdiği tipte bir oyuncu.

Şu adamı bi çift forvetle oynatsak artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt