#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Muslera

Eboue-Semih-Ujfa-Hakan

Melo

Sabri-Selçuk-Engin

Elmander-Baros

ben umudumu kestim. ama oynarsa inşallah beşiktaşa gol atar.

Alper, Sabri'yi yanlışlıkla orta sahaya yazdım de lütfen :)

Sağ kanada yazdım ortasahada gerçekten kötü. Kazım ise son maçlarda çok formsuz. Eboue-Sabri arkalı oynarken Antep maçında çok iyilerdi Sabri kırmızı görene kadar. Zaten 2-2 olan golde Sabri yaptı asisti. Kazım'dan daha iyi oynayacağını düşünüyorum.

Derbi maçında, hemde deplasmanda, Fatih Terim'in çift forvet çıkacağını düşünmüyorum.

Eğer ki yenik duruma düşersek kesinlikle Baros da oyuna dahil olacaktır.

Muslera

Eboue-Semih-Ujfa-Hakan

Melo

Sabri-Selçuk-Engin

Elmander-Baros

Muslera

Sabri-Semih-Ujfa-Hakan

Melo

Eboue-Selçuk-Engin-Riera

Elmander

Sabri'yi yemeyin, yedirtmeyin. Yenilecekse, hakarete uğrayacaksa Eboue görsün bunları. Sabri bizim çocuğumuz. Her neyse kadro böyle olur. FT Arena'da bile Elmander-Baros'a korkuyor İnönü'de öldürsen çift çıkmaz. İlk yarı nasıl biterse, ikinci yarıda öyle biter.

Muslera

Sabri-Semih-Ujfa-Hakan

Melo

Eboue-Selçuk-Engin-Riera

Elmander

Sabri'yi yemeyin, yedirtmeyin. Yenilecekse, hakarete uğrayacaksa Eboue görsün bunları. Sabri bizim çocuğumuz. Her neyse kadro böyle olur. FT Arena'da bile Elmander-Baros'a korkuyor İnönü'de öldürsen çift çıkmaz. İlk yarı nasıl biterse, ikinci yarıda öyle biter.
rieradan cok memnunsun anlaşılan:)

Nöbetçi golcü olarak oynaması bizim için faydalı olur.Zaten Beşiktaş maçında son 20dk girerse yorulan Egemen ve Sivokun arasından bir koşusuyla gol bile yapabilir.

Melo-Selçuk-Engin

Sercan-Baros-Elmander

:D

Oxymoron.

You moron.

Ayrica Antonym olur o Oxymoron olmaz. Oxymoron = Silent Scream gibi.

sana puanım dokuz kanka, bir puanı da down diyip konuyu uplayarak oksimoron yaptığımı anlamayacak kadar ayık olduğundan kırıorum.

10-sana-puanim-9-kanka.jpg

rep verdim

az çok demeyin teraziye deyin beyler bayanlar, emeğe saygı

Reis cumle icinde olur oxymoron sen down diyerek konuyu upladin ama o bir aksiyon oliyo ki buda oxymoron olmiyo ama anladim demek istedigini

Aksiyonlu Oxymoron diyelim biz buna ozaman.

lan demirhan sq

iki mesajindan biri club lar var burda :) ama bakiyoruz cumartesi gecesi milan baros topigindesin

NE AYAK¿

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt