- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.377
- 5.998
Cevap: #15 Milan Baros
1 haftada devri alem yapan GS old boyz
1 haftada devri alem yapan GS old boyz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Ah be King. Takacaktın 2-3 tane gol. Bu konuşanlar böyle konuşamayacaktı![]()
yok sercancım haftaya golde atsa artık ilk 11 oyuncusu olarak görmüyorum barosu. adam macın başlarında ceza sahası hemen dışında kaleye vurdugu top herşeyi gösterdi. bir insan bukadar gücsüz olamaz. hemde müzmin sakat bu adamdan birşey beklememk lazım. yarı dönemde gider veya gitmez bize bir forvet lazım. ve kanat adamları almamız lazım. hamit ve olcan alınmalı.Ah be King. Takacaktın 2-3 tane gol. Bu konuşanlar böyle konuşamayacaktı![]()
Ne kadar sürecekmiş sakatlığı ?
Teşekkür ederim.MR'ın sonucuna göre belli olacak. Büyük ihtimal Antep maçında oynayamaz.
adam golcülügünü bırak bikere saglam degil. kusura bakmayında ben GS I barostan daha cok seviyorum.Bıktım lan bu bir hafta kral, bir hafta bitmiş laflarını duymaktan. Gidin abi yazmayın foruma ya tamam herkesin görüşü kendinedir ama ben böyle aptalca şeyler görmek istemiyorum şahsen isteyen istediği şekilde düşünebilir...
Adamın arkasında işleyen bir takım yok tek başına nasıl gol atacak bu adam ? Ne zaman böyle bir futbolcu oldu ki ? Messi bile tam verimli olamıyor böyle durumda siz neyin kafasındasınız ya ? Takım güzel bir şekilde oynayıp, Baros'u iyi yerde topla buluşturduğunda Baros ne zaman gollerini sıralamadı desem kim cevap verecek bu bitmiş diyenlerden ?
Bıktım lan bu bir hafta kral, bir hafta bitmiş laflarını duymaktan. Gidin abi yazmayın foruma ya tamam herkesin görüşü kendinedir ama ben böyle aptalca şeyler görmek istemiyorum şahsen isteyen istediği şekilde düşünebilir...
Adamın arkasında işleyen bir takım yok tek başına nasıl gol atacak bu adam ? Ne zaman böyle bir futbolcu oldu ki ? Messi bile tam verimli olamıyor böyle durumda siz neyin kafasındasınız ya ? Takım güzel bir şekilde oynayıp, Baros'u iyi yerde topla buluşturduğunda Baros ne zaman gollerini sıralamadı desem kim cevap verecek bu bitmiş diyenlerden ?