#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

bu hafta oynayabilmesi için riera ya da ebouenin kenarda durması gerekli. sağda kazım olmadığına göre eboue banko oynar.

İyi olmasına çok ihtiyacımız var eldeki tek GOLCÜ Baroş

Devre arasında kalsın-kalmasın kesinlikle golcü şart

Sivok: Türkiye'de beni en cok zorlayan oyuncu MİLAN BAROS.

Milan çoğu takıma aynı tarifeyi uyguladı.

Bunaldim kafami baros gibi kazittim :P

Sarı kırmızılı forma altında 80 maçta 42 gol attı 13 asisti var, daha ne olsun ?

3000. mesajla kel kardesimizi selamlayalim

MP Antalyaspor maçında ilk 11 başlaması için Arena'da üzerine düşeni yaptı. Şimdi top Fatih Terim'de. Diğer taraftan klübede başlayacağı bir kaç maç daha Baros'u sonsuza dek kaybetmek olur.

Terim'in işi çok zor, daha düne kadar yollayıp kurtulmayı düşünüyordu. Ama ne zaman son dakikalarda oyuna alsa golünü atıyor. Kel olunca ikinci Hasan Şaş yaratıldı sanki. :D

Terim'in işi çok zor, daha düne kadar yollayıp kurtulmayı düşünüyordu. Ama ne zaman son dakikalarda oyuna alsa golünü atıyor. Kel olunca ikinci Hasan Şaş yaratıldı sanki. :D

Daha 2 hafta evvel Baros hocanın manevi evladı Baros varken gençleri neden oynatsın diye eleştiriyordun şimdi kurtulmaya çalışıyordu diyorsun hacı :o

Daha 2 hafta evvel Baros hocanın manevi evladı Baros varken gençleri neden oynatsın diye eleştiriyordun şimdi kurtulmaya çalışıyordu diyorsun hacı :o

Bir yanlış anlaşılma var. Ben eski ve takıma adapte olmuş yabancıları savundum. Birçok yabancıya gitsin dedim, ama Baros gönderilsin demedim. Baros'un da formsuz dönemleri oluyor ileride bazen at gibi sıfır verim ile koşturuyor. Gollük pozisyonları eziyor. Tabi bunlar psikolojik durumlar. Terim'in takımı yanlış dizişinin de etkisi oluyor.

Baros´u tetikleyen rekabtdir.

Yedek soyunmasinin yararini fazlasiyla gördük.

Fatih Terimin Baros icin tutumunu destekliyorum.

Ileride cift forvet´e döndügümüzde cok faydasini görecegiz.

Ben cift forvete donecegini hic sanmiyorum Terim'in onumuzdeki birkac haftada. Baros da gercekten haketti ilk 11'de sans bulmayi ama Elmander'i kesmek de ona buyuk haksizlik olur. Ilginc olacak. Elmander'i Riera'nin bolgesine cekebilir Terim Baros'u oynatmak icin.

Baros oynamalı öyle yedek bekleyecek adam değil Elmander beklesin yedek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt