#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

golü yine Melo attı sandım bir an ilk başta kel kafasını görmemiştim daha önce

Golü attığındaki sevinci yaklaşık 4-5 senedir yaşamıyordum, teşekkürler Baros.

bu takımda riera oynuyorsa baros her şekil oynar koy engini sola baros-elmander 2lisi oynasın elmander asist özelliğini gösterdi baros girince

Şimdi gördüm gölü, Sabri-Sercan-Elmander ko Milan paslar enfes.

Oyuna sonradan girsin daha etkili olur. Ama Fatih Terim Riera 'yı çıkarmakta o kadar geç kaldı ki maç gidiyordu az kalsın.

Yorulan savunmalara tecavüz ediyor sanırım ondan böyle oluyor 3 maçtır. kralsın :o

Adam her maç ben burdayım diye bağırıyor, eninde sonunda söke söke alacak formayı.

Engin Baytar muhtemelen oynayamayacak Antalyaspor maçında bu yüzden bu maçta Baros-Elmander ikilisi ile başlanabilir.

Ula Baroş keşke birgün bu foruma giripte transfer haberlerine bakabilme şansın olsa herkes Baroş gitsin şu gelsin bu gelsin derken Baroş kalmalı tek forvette yanlız kalıyor ilerde elmander-baroş çift forveti ile Baroş coşar dedim onu pozisyona sokacak bir oyun şablonu lazım dedim ama anlatamadık sana güvenenleri seni savunanların yüzünü kara çıkarmadın helal olsun aslanım benim...:tiphat:

Ula Baroş keşke birgün bu foruma giripte transfer haberlerine bakabilme şansın olsa herkes Baroş gitsin şu gelsin bu gelsin derken Baroş kalmalı tek forvette yanlız kalıyor ilerde elmander-baroş çift forveti ile Baroş coşar dedim onu pozisyona sokacak bir oyun şablonu lazım dedim ama anlatamadık sana güvenenleri seni savunanların yüzünü kara çıkarmadın helal olsun aslanım benim...:tiphat:

+1905 :)

Milan Baros bu takımda oynar. Fatih Terim'in tek fovet olarak Elmander'i oynatma ısrarından vazgeçip 4-4-2 sistemine dönmesi daha hayırlı olur.Baros-Sercan yada Baros- Elmander hiç farketmez.Baros gol kralllığının yine en büyük adayı olur.

Mustafa Denizli: Baros'un aklında futbol yok, gol var.

Ben de Aykut Dasdemir gibi sadece "Baros" diyorum.

Baros'un iyi oynaması için Elmander'e ihtiyacı yok. Kanatlardan biraz daha destek alması yeterli. Tek forvette rahat rahat oynar. Şimdilik ortadaki 3'lüyü bozmamak gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt