#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Baros'un iyi oynaması için Elmander'e ihtiyacı yok. Kanatlardan biraz daha destek alması yeterli. Tek forvette rahat rahat oynar. Şimdilik ortadaki 3'lüyü bozmamak gerek.

Hangi kanat Yunus? Maalesef şu anda Galatasaray'ın kanatları senin kanat kaslarından zayıf.

Adam ya

Böyle devam

Bugünkü gol seni hergün gönderen gazetelere gelsin

Daha iyisini almayacaksak kalsın. En azından sonradan oyuna girer sıkışan maçlarda. Hor görmeyin Baroş 'u, sadece pozisyona sokun yeterli.

Gitmesi icin her gün bas bas bagiranlardan biri benim ama golu koklayarak beni bugunlük utandirdi

Bravo Baros. Umarim performansin artarda yüzü kizarik sekilde senin hakkinda tekrar konusamam.

baros eger güclüyse oynayabilir ama yine ilk 11e girdiginde yerlerde sürüncekse gene sallarım baroşa. bu arada elmander belki stgar bir oyuncu degil ama cok yararlı bir oyuncu. isvec hollanda macında yaptıkları ortada.

Adam king yahu görevini yaptı yine. Elmander de gol attı bakalım haftaya çift forvetle mi başlayacağız ? Yoksa Fatih Terim'in işi zor :)

Kaleciyle karşı karşıya pozisyonları sürekli böyle yazsa zaten kimse tutamaz senide. Nedense çoğunu kaçırıyor.

Kral:tiphat:

Gol sevincini öyle bir yaşadıki sanki sahada bir taraftar vardı:)

Baros Baros Baros ! Daha da iyi olacak ;)

Antalyaspor maçında Elmander ofansif orta saha Milan Baros forvet başlasın. Baros kesin gol atar ya kesin bak.

piştilere sebep oldu aferin umarım bu sevinç devamlı olur .. çok istiyorum ama neyse inşallah beni haksız çıkarır

Baroş'a da nöbetçi golcü yakıştırması yapmasalar iyi olacak.Adamın kariyerine ters.

Golü falan geçtim de acayip sevindi o çok hoşuma gitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt