#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

1 haftada devri alem yapan GS old boyz

Peh.Hemen sallamalar başlamış.:asd:

2 hafta sonra gol atar aslanım Baros, King geri döndü diye yorum yaparlar :asd:

Maça göre yorum yapıyoruz. İstikrara göre olmalı.

Oyuna sonradan girince kesinlikle daha etkili.

Onca "bitmiş" diyene rağmen de, hala King.

Ah be King. Takacaktın 2-3 tane gol. Bu konuşanlar böyle konuşamayacaktı :(

Ah be King. Takacaktın 2-3 tane gol. Bu konuşanlar böyle konuşamayacaktı :(
yok sercancım haftaya golde atsa artık ilk 11 oyuncusu olarak görmüyorum barosu. adam macın başlarında ceza sahası hemen dışında kaleye vurdugu top herşeyi gösterdi. bir insan bukadar gücsüz olamaz. hemde müzmin sakat bu adamdan birşey beklememk lazım. yarı dönemde gider veya gitmez bize bir forvet lazım. ve kanat adamları almamız lazım. hamit ve olcan alınmalı.

Bıktım lan bu bir hafta kral, bir hafta bitmiş laflarını duymaktan. Gidin abi yazmayın foruma ya tamam herkesin görüşü kendinedir ama ben böyle aptalca şeyler görmek istemiyorum şahsen isteyen istediği şekilde düşünebilir...

Adamın arkasında işleyen bir takım yok tek başına nasıl gol atacak bu adam ? Ne zaman böyle bir futbolcu oldu ki ? Messi bile tam verimli olamıyor böyle durumda siz neyin kafasındasınız ya ? Takım güzel bir şekilde oynayıp, Baros'u iyi yerde topla buluşturduğunda Baros ne zaman gollerini sıralamadı desem kim cevap verecek bu bitmiş diyenlerden ?

barosun bursa maçında gol attıktan sonra sevinirken fotosunu arıyorum

link olan varsa koyabilir mi buraya

Ne kadar sürecekmiş sakatlığı ?

Bıktım lan bu bir hafta kral, bir hafta bitmiş laflarını duymaktan. Gidin abi yazmayın foruma ya tamam herkesin görüşü kendinedir ama ben böyle aptalca şeyler görmek istemiyorum şahsen isteyen istediği şekilde düşünebilir...

Adamın arkasında işleyen bir takım yok tek başına nasıl gol atacak bu adam ? Ne zaman böyle bir futbolcu oldu ki ? Messi bile tam verimli olamıyor böyle durumda siz neyin kafasındasınız ya ? Takım güzel bir şekilde oynayıp, Baros'u iyi yerde topla buluşturduğunda Baros ne zaman gollerini sıralamadı desem kim cevap verecek bu bitmiş diyenlerden ?
adam golcülügünü bırak bikere saglam degil. kusura bakmayında ben GS I barostan daha cok seviyorum.

burak yılmazın arkasında ne işleyen takım var ya.

haliller,mijerzevski midir ,celutskalar

Baros her türlü King'dir.

Oynar,oynamaz.Her zaman kalbimdeki yeri farklıdır.

Gitse de,kalsa da.

Baros'u yollayın nasıl olsa sizin joker Eboue'niz var, o oynar santrafor da. ehehehe xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt