Numan Aslan
Cezalı
- 26 Mayıs 2011
- 798
- 0
- 976
Cevap: #15 Milan Baros
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milan Bjkyi sever
yetişir mi aceba?
su baros mesajini bi kisi daha begensin yav 70 olacak boru degil
su baros mesajini bi kisi daha begensin yav 70 olacak boru degil
sercan girse yerine daha mutlu olcam
sercan girse yerine daha mutlu olcam
sercan daha topla ne yapacagını bilmiyor reyis. Baros iyi iyi, maça başlasın Elmander'le rakipler kapanır, rahat saldırırız.
baroşunda fikri oldugunu sanmıyorum abicim adam dengisizin dik alası bu heriften bir melet olmaz .. sercandır gençtir diye en azından içimde umut olur .. ve yani top sürme açısından baroşun yanında birazcık messi kalıyor bu abimiz .. ayrıyetten daha fazla gole yakın . en azından ceza sahasına kadar gelbiliyor , ordan sonrada artık kısmetimizde varsa bir şekilde gol olur..
Baros bugun pek fazla bisey yapamazdı, orta saha falan yoktu takımda biliyosunuzAma ona rağmen rakipler folloş harbi, rakip [ozellikle defansif oyuncuları] mecburen kontrollu oynamak zorunda kalıyo. Takım iyi oynadımmı Baros yazar yani, affetmez. Sercan sanmıyorum su an kadroya girsin zira oynadıgı maclarda gorduk az cok su anki potansiyelini, cok calısması lazım, baya bir pismesi lazım.
Sağlam bi orta saha uzerine Baros-Elmander cok iyi olur. Sercan'da 75-80 gibi girer rakibi yorar. Bence en mantıklısı bu su an.
baroşunda fikri oldugunu sanmıyorum abicim adam dengisizin dik alası bu heriften bir melet olmaz .. sercandır gençtir diye en azından içimde umut olur .. ve yani top sürme açısından baroşun yanında birazcık messi kalıyor bu abimiz .. ayrıyetten daha fazla gole yakın . en azından ceza sahasına kadar gelbiliyor , ordan sonrada artık kısmetimizde varsa bir şekilde gol olur..
Noktasına virgülüne KATILMIYORUM.