#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

winx-club-blogcu-31.jpg

Baros Elmander'le cok tehlikeli. Beraber oynadıklarında cok korkutuyorlar rakibi, bilmem dikkat ettiniz mi, takımda orta saha yoktu resmen bjk yinede atak yapmaya çekindi.. Beraber oynasınlar, 4-4-2 oynayalım - NET.

edit : birde yaratıcı orta sahamız ve sağlam kanatlarımız oldugunu dusunun.. of of of of.

Sivas maçında Elmander'le beraber sahada olmalı.

sercan girse yerine daha mutlu olcam

sercan daha topla ne yapacagını bilmiyor reyis. Baros iyi iyi, maça başlasın Elmander'le rakipler kapanır, rahat saldırırız.

baroşunda fikri oldugunu sanmıyorum abicim adam dengisizin dik alası bu heriften bir melet olmaz .. sercandır gençtir diye en azından içimde umut olur .. ve yani top sürme açısından baroşun yanında birazcık messi kalıyor bu abimiz .. ayrıyetten daha fazla gole yakın . en azından ceza sahasına kadar gelbiliyor , ordan sonrada artık kısmetimizde varsa bir şekilde gol olur..

Her türlü 2'li forvet oynayalım yahu

yeter artık tek forvet olayı sıktı

4-3-1-2 mis gibi sistem işte

baroşunda fikri oldugunu sanmıyorum abicim adam dengisizin dik alası bu heriften bir melet olmaz .. sercandır gençtir diye en azından içimde umut olur .. ve yani top sürme açısından baroşun yanında birazcık messi kalıyor bu abimiz .. ayrıyetten daha fazla gole yakın . en azından ceza sahasına kadar gelbiliyor , ordan sonrada artık kısmetimizde varsa bir şekilde gol olur..

Baros bugun pek fazla bisey yapamazdı, orta saha falan yoktu takımda biliyosunuz (: Ama ona rağmen rakipler folloş harbi, rakip [ozellikle defansif oyuncuları] mecburen kontrollu oynamak zorunda kalıyo. Takım iyi oynadımmı Baros yazar yani, affetmez. Sercan sanmıyorum su an kadroya girsin zira oynadıgı maclarda gorduk az cok su anki potansiyelini, cok calısması lazım, baya bir pismesi lazım.

Sağlam bi orta saha uzerine Baros-Elmander cok iyi olur. Sercan'da 75-80 gibi girer rakibi yorar. Bence en mantıklısı bu su an.

Baros bugun pek fazla bisey yapamazdı, orta saha falan yoktu takımda biliyosunuz (: Ama ona rağmen rakipler folloş harbi, rakip [ozellikle defansif oyuncuları] mecburen kontrollu oynamak zorunda kalıyo. Takım iyi oynadımmı Baros yazar yani, affetmez. Sercan sanmıyorum su an kadroya girsin zira oynadıgı maclarda gorduk az cok su anki potansiyelini, cok calısması lazım, baya bir pismesi lazım.

Sağlam bi orta saha uzerine Baros-Elmander cok iyi olur. Sercan'da 75-80 gibi girer rakibi yorar. Bence en mantıklısı bu su an.

hacım ben genel olarak barosun türist ömer ruhiyetinden bahsediyorum. çok dengseiz tamamen bitmiş bir herif var gözümde. adamın top önünde kalcakta attı mı atıcak yani.

ben gözümde bitirdim herifi sadece kişisel olarak sempatim kaldı .. devre arasını bekliyorum o zamana kadar elmanderi yalnız bırakmamak için sercanı tercih ederim ..

elmander ile sercan daha iyi anlaşır gibi geliyor .. son vuruş konusunda çıldırabiliriz ama pozisyon açısından daha verimli olur .. elmander al vetr adamı .. sen topu barosa verirsen o alır evine götürür .. yada top benim topum der sonra sıkılınca alaq yapar .. daha seridir sercan barosa göre .. patlama gücüde çok daha fazla ..

kısaca baros gitsin ..

Noktasına virgülüne KATILMIYORUM.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt