#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

attığı golü ofsayt ama sonuçta gol,yahu insaf arkadaşlar, adam o kadar koşuyor, pozisyona giriyor, tek forvet oynasan elmander bu kadar rahatlamaz, frikik yaptırıyor,faul yaptırıyor, lazım adam.

gol asist falan nedir oyuna bakın allah aşkına ne görüyorsunuz anlamıyorum . koştu vs umit falan da bu adam sanki altyapıdan gelen bir genç . baroş bu .

kazıma rieraya sallanıyor ama baroş ..

bu konuda zorlamaların azizbahçecilikle farkı yok

Hem attigi gol ofsayt degildi.

Hayatimda böyle ofsayt cizgisi görmedim ben,resmen defans oyuncunun önünden cekiyorlar.

Bugün geçen maçlarda Elmander'in yaptıklarını yapmaya çalıştı başarılı da oldu. Ama hala çok güçsüz bir an önce eski haline dönebilse keşke.

gol asist falan nedir oyuna bakın allah aşkına ne görüyorsunuz anlamıyorum . koştu vs umit falan da bu adam sanki altyapıdan gelen bir genç . baroş bu .

kazıma rieraya sallanıyor ama baroş ..

bu konuda zorlamaların azizbahçecilikle farkı yok

yahu kardeş azizbahçecilik ne demek ?

onu geçtim biraz ön yargılısın baros'a, devamlı hatasını arıyorsun, iyi oynadı bu maçta,pozisyona soktu takımı, araya yaptığı koşuları görmedinmi

Uzun süredir sakatlanmıyor belki fizik seviyesi zamanla yükselebilir.

Top kaybı olayını minumuma indirmeli. Gol sezgisi çok yüksek ama bunu kullanamıyor tam layıkıyla

seneye umarim Sow gibi bir forvetimiz olur 2.5 senedir Baros ,gucsuz ve guven vermiyor.Her mac papatya fali acmaktan ben yoruldum.

hersey bir yana, hala milaan barross diye bagiranlar yok mu, deli olmamak elde degil

selcuk inan bile görmüyor bu desteginin yarisini bile görmüyor

yahu kardeş azizbahçecilik ne demek ?

onu geçtim biraz ön yargılısın baros'a, devamlı hatasını arıyorsun, iyi oynadı bu maçta,pozisyona soktu takımı, araya yaptığı koşuları görmedinmi

yahu önyargılı degilim ben takımı düşünüyorum ve de baroşun eski halini biliyoruz. elmanderde berbat oynadı ilk yarı .hiçbirşey yapmadılar .ama ikinci yarı elmander biraz daha zorladı toparladı . ve elmanderin ufak hataları tolere edilebiliyor . ama baroşunkiler artık çok göze batıyor. ceza sahası içinde top kayıpları kafasının aşagıda oluşu vs. baroş takımda faul almak için oynuyor sanki . direk dalış yapıyor . son tt arenadaki asistlerini yaptıgında bayıldım ama gene aynı yere dönüyor ..

koştu aralara kaçtı diyorsunuzda yanı odun degil o kadar da . kimi koysan terim varken hele aynı şeyleri minumum yapar. şimdi galibiyette pek hissetmiyoruz ama ilerde başa dert olur .

azizbahçelilikten kastım ; ortada açık bir durum var ama hala kabullenmemek diretmek

emre can kardeş bu yıl baros ile gideceğiz, zaten seneye avrupa arenasında emin ol daha iyisi alınır. ama şu var yerli olarak mevlüt,eren alamıyorsak baros oynar, bu takımın sistemi çift forvettir, çift forvet takımın da 4 forveti olur kadrosunda, Baros her türlü lazım adam şu anda ve bence haftalardır iyi oynuyor, geçirdiği ağır sakatlıktan sonra böyle dönüşü kolay değil.

Bugün Baros çok iyiydi. Sırtı dönük hiç top kaybetmedi nerdeyse...Gol bölgelerindeki çabaları alkışlanmalı. Biraz şanssızdı ama 3. golü çok güzel attı. Gol için yaratılmış.

Baros beklentimin çok altında bir maç çıkardı. Elmander'de çok kötüydü bugün... Fakat, takım kötüydü zaten. Melo olmadan orta saha dandirik ötesi.

Emre olmasa, hakemde BB'yi yakmasa, biz bu maçı kazanamazdık %80.

Baroş bugün çok iyiydi .uzun gelen paslarda top kaybı yaşamadı,attığı paslar güzeldi,ara koşuları da iyiydi.defans oyuncusunun çizgiden çıkardığı gol olsa fark çok daha fazla olurdu.Golünde de sert ve isabetli vurdu.Tebrik ederim

Elmander'in üstünde ise Taraftar baskısı var(beklentilerin farkında)ondan biraz stresli oynuyor.Düzelecektir

oğulcan baros için değmezdi be renkdaş...

elmander sakattı o yüzden çekinerek oynadı . terimde çıtlattı bunu

Baros beklentimin çok altında bir maç çıkardı. Elmander'de çok kötüydü bugün... Fakat, takım kötüydü zaten. Melo olmadan orta saha dandirik ötesi.

Emre olmasa, hakemde BB'yi yakmasa, biz bu maçı kazanamazdık %80.

Karşımızda iyi bir takım vardı.bizim kötü olduğumuzdan değil karşıdaki takımın diri olmasından zorlandık.Ama 2. golü yediklerinde dağıldılar.

Hakemin BByi yaktıgını nerden çıkardın

O oyuncu atılmasa yine yenerdik

yerli bi golcu alip baros gitmeli. bu ya devre arasi olur. ya sezon sonu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt