#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baros

Hakm BB yimi yakti? Dokaya verilmeyen kirmizi ne olacak peki? Semihin ayaginin fotosunu görmediniz galiba mactan sonra? 9 kisi kalmadiklarina dua etsinler..

Baros beklentimin çok altında bir maç çıkardı. Elmander'de çok kötüydü bugün... Fakat, takım kötüydü zaten. Melo olmadan orta saha dandirik ötesi.

Emre olmasa, hakemde BB'yi yakmasa, biz bu maçı kazanamazdık %80.

Son 2-3 senede her hafta 10 sakat oyuncumuz olmasaydi,ligde sike olmasaydi,hakemler bize karsi olmasalardi en az 2 kere Sampion olurduk.

Cok sacma bi mantik bundar.Yok su olmasaydi,yok söyle yok böyle.Emre olmasa-ama Emremiz var.Hakem BB´yi yakmaza-Webo Semihe gir diye diyen biri yoktu.

emre colak barosa omuz atsa baros ambulansa kadar gider

fiziksel durumu bu civarda

Kendisi için uzun bir süredir sakatlanmıyor. Bu iyiye işaret.

Ama girdiği pozisyonları çok cömert harcıyor eskiye göre. Şu anda tam bir bench oyuncusu havası var kendisinde. Yabancı sınırı olmayacak aslında, bu adam rotasyonunda duracak. Elmander'in yanına da 2004'teki Baros gibi birini getireceksin, mis.

Baros beklentimin çok altında bir maç çıkardı. Elmander'de çok kötüydü bugün... Fakat, takım kötüydü zaten. Melo olmadan orta saha dandirik ötesi.

Emre olmasa, hakemde BB'yi yakmasa, biz bu maçı kazanamazdık %80.

Ofsayt ve Doka'ya çıkarılmayan kırmızı kart haricinde hakemlerin hatası yoktu.

Son 2-3 senede her hafta 10 sakat oyuncumuz olmasaydi,ligde sike olmasaydi,hakemler bize karsi olmasalardi en az 2 kere Sampion olurduk.

Cok sacma bi mantik bundar.Yok su olmasaydi,yok söyle yok böyle.Emre olmasa-ama Emremiz var.Hakem BB´yi yakmaza-Webo Semihe gir diye diyen biri yoktu.

Söylediğin şeyin benim söylediğim şeyle zerre miktarı alakası var mı acebaa ? Ben bu maç hakkında konuşuyorum, takımın eksiklerinden bahsediyorum, görebildiysen...

Bende çok güçsüz buldum. Ya istekli ama güçsüz bilmiyorum yani. Yine de ciddiyim yani Baros fanlığından falan söylemiyorum da varlığı yetiyo durumu var.

Zerre iyi oynamadı. İyi oynadı diyen arkadaşlar lütfen başka branşlara yönelsinler.

Söylediğin şeyin benim söylediğim şeyle zerre miktarı alakası var mı acebaa ? Ben bu maç hakkında konuşuyorum, takımın eksiklerinden bahsediyorum, görebildiysen...

Emir tama takımın eksikleri gün gibi meydana çıktı da. Hakem BB yi nasıl yaktı dersin Günah

Emir tama takımın eksikleri gün gibi meydana çıktı da. Hakem BB yi nasıl yaktı dersin Günah

Webo'yu atarak. Pozisyonun kırmızı kartla alakası yok, en fazla sarı kart. Bir takımı 10 kişi bırakmak o kadar kolay değil. Webo atılmasa bugun kazana-bil-emezdik [%80].

Webo'yu atarak. Pozisyonun kırmızı kartla alakası yok, en fazla sarı kart. Bir takımı 10 kişi bırakmak o kadar kolay değil. Webo atılmasa bugun kazana-bil-emezdik [%80].

Neye dayanarak kazanamazdik? Bu takimin 2. yarilari oyunun gidisatina gore istedigi gibi vites oyunu oynadigini Fildisi Sahilleri vatandaslari bile artik biliyor.

Neye dayanarak kazanamazdik? Bu takimin 2. yarilari oyunun gidisatina gore istedigi gibi vites oyunu oynadigini Fildisi Sahilleri vatandaslari bile artik biliyor.

Evet, yaslanan takımlara yapabiliyoruz bunu. IBB gibi takıma yapılmıyor bu. Bugün, 10 kişi kaldıkları için 4 - 1 oldu.

Doka'yi atmadigi icin Webo'yu atti yoksa Webo'nun pozisyonunda sari karttan fazlasi ayip hatta sari kart bile olmayabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt