#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baroš

KRAL bugün sacmaladin resmen. Sacma sapan bir hareket yaptin... Ne bu stres, bu sinir?

Bir daha forma bile verilmemesi lazim yeter artik lan abuk subuk hareketleri!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne KRAL'ı lan Kral'mış pabucumun Kralı.

Yürü git lan bu takımdan yürü git kadro dışımı bırakıyorsunuz ne yapıyorsanız yapın.

Kadro dışı yada A2 yada fesh..

Defolsun gitsin...

Ben boyle bır ------------------- görmedim arkadas,, ulan bız sana mı guvenıyoruz??? zaten deplasmanlarda top oynadıgınız yok, TT de mac oynayın bari!!! sen bugun şampiyonlugu sattın!! evet agır konusuyorum sattın!!

Yazıklar olsun sana bu kadar sorumsuz olunmaz bee.Yatmaktan bıkmadın mı be...

Bu Sezon ilk sakatligi idi, 3 Hafta dediler iki haftaya döndü, ama adi cikmis bir kere. Bir gün bile sakatlansa "yatiyor bu yeaa" der herkes.

Kim bilir hakeme sadece "F*ck off" yani "kahrolsun" demistir, bizim süper hakemler "F*ck" kelimesini duyar duymaz Küfür sanip basmistir Kirmiziyi.

Ben sahsen Barosun direk küfür edecek kadar sorumsuz oldugunu sanmiyorum. Tamam itirazci vs. ama o kadarda degil yani...

Küfür edip etmediğini öğrenmeden adama sallamayın. F*** OFF'u küfür sanan Türk hakemi yine aynı şekilde kırmızı vermiş olabilir yıllar önce Kewell'a yapılan gibi.

Sabote ettin takımı..Yüklü bir para cezası alır umarım..

Umrumda değil, istediği yere gidebilir. Bu kadar kendini bilmez bir adam olur mu ya. Taraftar sana o kadar destek versin. Sen git hala saçma sapan şeylerle uğraş. Resmen takımı sattı !

Bu Sezon ilk sakatligi idi, 3 Hafta dediler iki haftaya döndü, ama adi cikmis bir kere. Bir gün bile sakatlansa "yatiyor bu yeaa" der herkes.

Kim bilir hakeme sadece "F*ck off" yani "kahrolsun" demistir, bizim süper hakemler "F*ck" kelimesini duyar duymaz Küfür sanip basmistir Kirmiziyi.

Ben sahsen Barosun direk küfür edecek kadar sorumsuz oldugunu sanmiyorum. Tamam itirazci vs. ama o kadarda degil yani...

fck off sktr gt anlamına gelior gardaşş

Küfür edip etmediğini öğrenmeden adama sallamayın. F*** OFF'u küfür sanan Türk hakemi yine aynı şekilde kırmızı vermiş olabilir yıllar önce Kewell'a yapılan gibi.

oglum küfür etmese nolur hakeme yaptıklarını görmedin mi ? kimsinki hakeme atar yapıp fiziki mudahale yapıyor :?

Şimdi direkt A2 ye yollansın diyecem, başkan saolsun kadronun yeterli olduğunu düşündü transfer yapmadı...

fvck off kufur degil mi? yeni seyler ogrendigim bir gun oldu dogrusu.

O kartı yiyene kadar uğraştı. Küfür etse de etmemse de bir şey fark etmez. Kırmızı karttan öncesinde de hakeme omuz attı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt