#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baroš

bence de time for baros

necati eh

Baros cok hırs yapmıs topla oynuyor kafayı kaldırıp bakıyor pozisyon kokluyor playoff'ta kral olur [bence] bir sonraki mactan itibaren ilk 11, net.

baroşlu 11 hayalleri kurmayın gelecek hafta. Fatih Terimle diğer teknik direktörler arasındaki en büyük farklardan biri adalet kavramıdır.

Necati 4 haftadır takımı taşıyabiliyor. bugünde kötü değildi haftaya baroş ancak ikinci yarı girer necati yorulunca.

ki Baroşu bende çok seviyorum ama forma Necatinin hakkı gelecek hafta.

Girdi ve bejeke defansini guzel bozdu.

Hakeme itirazsiz ve kartlarsiz bir Baros'un devamini bekliyorum.

Muslera,Eboue,Ujfalusi,Melo ve Elmander.Haftaya sahada olacak 5 oyuncu belli, eğer Sabri ya da Aydın ile başlar ve solda Emre'yi kullanmaya devam ederse Baros'un şansı az da olsa var, Aydın ve Sabri ilk 11 yüzü görmez ve Riera ile başlarsa ki büyük ihtimal böyle olacak, o zaman Baros yine yedek soyunacak.En doğrusu da bu olur.

bence haftaya başlar artık

Galatasaray Baros-Elmander sayesinde bu kadar yırtıcı olabildi bu zamana kadar Necati Baros'u kesmesi için kiralanmadıki rotasyon amacıyla kiralandı. Bence artık başlar, idmanlarda cok hırslıymış bide Bjk maçında baya beğendim.

Güzel bir pankart vardı dün maçta Baros'a itafen: "Seni sevenleri utandırma" diye. Umarım utandırmaz hırsının kurbanı oluyor kart görüyor her zaman ama Engin Baytar örneği var gözümüzün önünde. Baros'da düzelebilir.

oyuna girdikten sonra ceza sahasini baya bir karistirdi golü bulduk. Reis ;)

Neco-Baros değişmeli oynarlar artık 1 maç biri 1 maç biri :D

Sivas maçına sonradan girer, Gençler maçında formayı kapar ,Fener maçında atılır.

baros sağ açık oynayamaz mı ? :D pes de 80 lik oynuyo :$ tamam vurmak aklınızdan geçmesin sadece fikir :D

Baros gitsin kumda oynasin bu saatten sonra.

Adnan_Oktar_Agustos2007_3_0.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt