#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baroš

ya bak son kurdugun cümleden zaten best of best fan boys oldugunu gösteriyorsun .. abi onun kırmızılarını savunmayacaksın . kırmızı gördügü maçta 2 kere kırmızı yemesi lazımdıı . ve bu adam tam gene formunu yakalarken bunu yaptı .. bilmiyorum ne olcak .

bilmiyorum maç izlerken algıda seçicilik yapıyorsunuz . seviyorsunuz anlıyorumda 1 yere kadar ama

Hacı ilk paragrafa bir şey yazamayıp , direkt son cümleyle alakalı bir şeyler yazman hiç yakışıklı olmadı söyliim .

Ben zaten Baros'un yeteneğini ve çok iyi bir futbolcu olduğunu savunmaktayım . Kart görme konusu ayrı bir konu .

Ayrıca son cümlede ne var lan :) ,
Türkiye'de ki rezil hakemlerden dolayı bir-iki kere de kırmızı kart gördü diye de iyice hain ilan ettiler Baros'u .

Tr'deki hakemler rezil işte yanlış mı , adam f.off dedi diye oyundan atılıyor ya yok böyle bir şey . 1 gram ingilizcesi olan bir hakem bile buna direkt K.K vermez .

Adamın yapısı bu oğlum , hırslı işte anasını satam . Hagi de böyleydi Baros da böyle . Maç 5-1 iken hırsından depar atarken adelesi çeker , haksız bir karara dayanamayıp hakeme itiraz da eder . Yaptığı doğru demiyorum ama aşırı eleştiriliyor .

Adam golcü vuruşu yapmış işte o gol üzerinden nasıl bu kadar tartıştınız :D

173523.jpg

Al barış çubuğu panpa :ka05:

Hacı ilk paragrafa bir şey yazamayıp , direkt son cümleyle alakalı bir şeyler yazman hiç yakışıklı olmadı söyliim .

Ben zaten Baros'un yeteneğini ve çok iyi bir futbolcu olduğunu savunmaktayım . Kart görme konusu ayrı bir konu .

Ayrıca son cümlede ne var lan :) ,

Tr'deki hakemler rezil işte yanlış mı , adam f.off dedi diye oyundan atılıyor ya yok böyle bir şey . 1 gram ingilizcesi olan bir hakem bile buna direkt K.K vermez .

Adamın yapısı bu oğlum , hırslı işte anasını satam . Hagi de böyleydi Baros da böyle . Maç 5-1 iken hırsından depar atarken adelesi çeker , haksız bir karara dayanamayıp hakeme itiraz da eder . Yaptığı doğru demiyorum ama aşırı eleştiriliyor .

abi hırslı olsun ama hırsını bir yere kadar kontrol etsin. ne kendine yararı var nede takıma .. ayrıca 4-5 yıldır burda adam ve hakemlerin ne mal olduklarını anlamış ve ona göre davranamsı lazım. aksi davranışları yapan baroş olsun hagi olsun aynısını derim affedilir yanı yok çünkü şahsım adına.

yoo . genellemeler riskli işler olmadık insanları zan altında bırakıyorsun abi bunu yapma . ben ardanın vs arkasında oldum ..

necatiyle ilgisi yok barosa tutumun . onun mental sorunlarına lafım . ve oyununun çogu zaman boka sarması .tam gene oldu derken gene mallık yapıp aynı şeyler oluyor . beşiktaş maçında gene ayagında top tutmayı unuttugunu hissettim ama yanılırım inş. benim garezim falan yok kimseye amaç gs ama insanın siniri bozuluyor ..

geçmiş için saygı sonsuz teşekkür ederiz plaket veririz olur biter. geçmişteki resilere yaptıgmız gibi ..

linderothta çok iyiydi oynadıgı zaman bende seviyordum o adamı ama kalsaydı isveçin en iyisi falan demedim hiç .. çok uçlardasın . baroşu yollayıp drgoba isityorsun gidip 20 milyondan aşagı adam bulamazsın diyorsun ,çeklerin en efsanesi diyorsun .. duygusallıgın dibine vuruyorsun ..

Bir futbolcuyu futbolcu kimliğiyle yargılayın, cunku ne kadar faydalı olacagını asla bilemezsiniz. Lincoln basın yuzunden taraftarla arası acıldıktan sonra takımdan ayrılma noktasına geldi, ama 2. senesinde neler yaptıgını biliyorsunuz degil mi ? Ozaman yine butun forum gitsin gitsin bööö falan diyodu burda. TEK BASIMA herkese karsı savas actım burada. Sonunda takke dustu.

Fakat kısır dongu gibi yine aynı seyler oldu hep, sonra Arda cıktı vs.vs. falan fistan.

Baros'u anlamayan taraftara yem etmek istemiyorum reis ben, sinir krizleri geciriyorum cunku cocuk COK BUYUK GOLCU COK, muthis bir forvet. Sakatlık sorunu olmus olabilir, bana gore bu sezonki sakatlıgı takımı minimuma yakın etkiledi puan bazında cunku orta sahamız var, Elmander var. Pozisyona giremesekte puanları alabildik. Tek bir forvet'e baglı olsak ozaman haklısınız derdim belki ki o durumda bile Baros gibi bir golcuyu kaybetmek istemem.

Baros'un gordugu o kırmızı karta taktınız. Ne var abi takacak ? inadına mı yapıyorsunuz anlamıyorum. Her futbolcu boyle sacmalıklar yapıyor, Hagi de yaptı Sergen de yaptı Tugay da yaptı. Ne yani ? Tamam gordu bitti, neye uzatıyorsunuz ? Siz adamın potansiyeline, nasıl forvet olduguna bakın, ilgilenmeniz gerekenler bunlar.

Baros'u gondermek, takımın iskeletiyle oynamak demektir - Baros harcanabilecek bir forvet degil. Bunu yapıyorsan tabiki Drogba'yı isterim, Berbatov'u isterim, Torres'i isterim. Gidip Suarez'i muarez'i alıp Baros gibi takımı omurgayı tanıyan oyuncuyu gondermenin ne mantıgı var ? ya alırsın bi superstar, yada Baros'a dokunamazsın. budur mantıklısı. Ceklerin en efsanesi Nedved olabilir son yıllarda fakat Baros en az onun kadar stardır Cek milli takımı icin.

Bir futbolcuyu futbolcu kimliğiyle yargılayın, cunku ne kadar faydalı olacagını asla bilemezsiniz. Lincoln basın yuzunden taraftarla arası acıldıktan sonra takımdan ayrılma noktasına geldi, ama 2. senesinde neler yaptıgını biliyorsunuz degil mi ? Ozaman yine butun forum gitsin gitsin bööö falan diyodu burda. TEK BASIMA herkese karsı savas actım burada. Sonunda takke dustu.

Fakat kısır dongu gibi yine aynı seyler oldu hep, sonra Arda cıktı vs.vs. falan fistan.

Baros'u anlamayan taraftara yem etmek istemiyorum reis ben, sinir krizleri geciriyorum cunku cocuk COK BUYUK GOLCU COK, muthis bir forvet. Sakatlık sorunu olmus olabilir, bana gore bu sezonki sakatlıgı takımı minimuma yakın etkiledi puan bazında cunku orta sahamız var, Elmander var. Pozisyona giremesekte puanları alabildik. Tek bir forvet'e baglı olsak ozaman haklısınız derdim belki ki o durumda bile Baros gibi bir golcuyu kaybetmek istemem.

Baros'un gordugu o kırmızı karta taktınız. Ne var abi takacak ? inadına mı yapıyorsunuz anlamıyorum. Her futbolcu boyle sacmalıklar yapıyor, Hagi de yaptı Sergen de yaptı Tugay da yaptı. Ne yani ? Tamam gordu bitti, neye uzatıyorsunuz ? Siz adamın potansiyeline, nasıl forvet olduguna bakın, ilgilenmeniz gerekenler bunlar.

Baros'u gondermek, takımın iskeletiyle oynamak demektir - Baros harcanabilecek bir forvet degil. Bunu yapıyorsan tabiki Drogba'yı isterim, Berbatov'u isterim, Torres'i isterim. Gidip Suarez'i muarez'i alıp Baros gibi takımı omurgayı tanıyan oyuncuyu gondermenin ne mantıgı var ? ya alırsın bi superstar, yada Baros'a dokunamazsın. budur mantıklısı. Ceklerin en efsanesi Nedved olabilir son yıllarda fakat Baros en az onun kadar stardır Cek milli takımı icin.

ben baroş'un golcülügüne potansiyeline birşey demedim . ama mental yapısı ve eksilen fiziksel durumu beni umutsuzluga sürüklüyor. son 1.5 sene baroşa güvenmekle ve hayal kırıklıgına ugramakla geçti .

dedigin oyuncular o kadar çirkef degil ama . baroş sürekli aynı şeyleri yapıyor ve ders almıyor . ujfada benzer şeyleri yapmaya başladı ilerde zarar verirse onada laf ederim .

sen dedin baroşun yoklugunun takımı o kadar etklimedigini. gönderilmeside birşeyi degiştirmez. ama ben illa gönderilsin demiyorum fakat her halikarda saglam bir adam almak gerekicek.

suarezi' zaten alamazsın. 10 tane baroş versen adamlar almaz. yahu ben adriana bile razıyım . zor degil ama bir plan çerçevesinde yapıldıgı sürece .

Ayrıca biz Baros sonsuza kadar takımda kalsın demiyoruz abi , alırsın Drogba'yı -ya da o standartta bir adamı- yerine , sonra Baros-G.Töre takasına olur dersin , mantıklı bir hamle olur .

Elimizdeki değeri bilmiyoruz abi biz . Bir çok fenerli Sow-Baros takasını parende atarak kabul eder . Keza Bjk'liler de Almeida için öyle .

Mevcut kadrodaki -pozisyon yaratma anlamında- en etkili , gol atma güdüsü ise en sağlam adam açık ara Baros'tur ya .

Ayrıca biz Baros sonsuza kadar takımda kalsın demiyoruz abi , alırsın Drogba'yı -ya da o standartta bir adamı- yerine , sonra Baros-G.Töre takasına olur dersin , mantıklı bir hamle olur .

Elimizdeki değeri bilmiyoruz abi biz . Bir çok fenerli Sow-Baros takasını parende atarak kabul eder . Keza Bjk'liler de Almeida için öyle .

Mevcut kadrodaki -pozisyon yaratma anlamında- en etkili , gol atma güdüsü ise en sağlam adam açık ara Baros'tur ya .

sanmıyorum

sivas macında cok ihtiyacımız olacak,milli takımdada gol attı, o moralle sivasada golleri atacak allahın izniyle.

10.000 Baros için gelsin
wub.gif

aldıgı ücretini yarı yarıya indirsin bu takımda yedek olarak kalsın lafım olmaz. ligin yarısında sakat yarısında formsuz olan adama anca böyle katlanılır.

28.haftadayiz ve Baros 18 maca cikmis. Gönderilecektir kesinlikle.

imparator

imparator

IMPARATOOOR MILAN BAAROOOOS

IMPARATOOOR

IM

PA

RATOR

IMPARATOR MILAN BAAROOOS

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt