#15 Milan Baroš [Arşiv]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #15 Milan Baroš

baros-agucu.jpg

KRAL HEIS :ka19: :ka19:

7c141f653d23ac9e3bc7a5dc43e41936_1.jpg

krærl:016:

Geçen şu videoyu tekrardan izledim de içim bi garip oldu yine. Böyle bir facia atlatmış reis bikaç sakatlığı mı atlatamayacak?

[video=youtube;4r4S5TV7NKY]https://www.youtube.com/watch?v=4r4S5TV7NKY&feature=related[/video]

:016:

Bugün yedek başlar bence.Sonradan girip golünü atabilir,sivas zaten rezalet defans yapan takım.İlk yarı 1-0 geçersek,ikinci yarı baroş coşar.

artık ilk 11 hep [olması lazım yani] fb macına kadar tam bir form tutsun

Geçen şu videoyu tekrardan izledim de içim bi garip oldu yine. Böyle bir facia atlatmış reis bikaç sakatlığı mı atlatamayacak?

[video=youtube;4r4S5TV7NKY]https://www.youtube.com/watch?v=4r4S5TV7NKY&feature=related[/video]

:016:

o siyahi topcunun girişteki kastına bak.

ben bu adamı istemiyorum,çok yetenekli olabilir ama sadece o yetmiyor,anlayan anladı..

taraftarı kandıran adam istemiyorum..

Allahını jesusunu seviyorsan bugün gir de olağanüstü 3 gol atıp maçı çevir . Başka türlü anlamıyor bu insanlar ; yoksa Kadıköy'e Necati ile çıkacağız .

Fatih Terim biletini kesmiş olabilir.

Bugün en azından son 10dk bekliyordum.

takımda şu an barostan çok daha faydalı 2 forvet var her şey gol atmak değil necati ve elmander komple oyuncular takımın formunu artırıyorlar baros zor şans bulur sezon sonu yollar fatih hoca barosu clye gidersek çok iyi bir forvet ister

Necati çok formda diye Baros'u silmek mantıklı mı? Bence değil.

şu an forvet hattımızda pehlivan gibi 2 forvet var defanslar karşısında aciz duruma düşüp kendilerini atmıyorlar direk baros fizik olarak iyi seviyelere gelmediği sürece oynayamaz

Arkadaş o ikisinin formu hiçmi düşmeyecek demek istediğim bu.

baros cepte işte, düşerse kullanılır. hatta düşmesede kullanılır maç mı kalmadı sanki :o

bi ton maç var oynasınlar işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt