#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

obur sezonun sonunda bitiyomuş sozleşmesi

Toivonen bize COK İYİ OLUR ozellikle bu sene fiyatını ikiye katladı adam, PSV'den oyuncu alınacaksa 1 Mertens 2 Toivonen derim ama coook zor hacı en az 12-13 isterler trink

Ben 2 maçına denk geldim. Geçen birini konuştuk. Beğendim. Güzelde bir gol attı. Golden öte vuruş stili süperdi.

Terim geldiğinden beri Baros'tan daha iyisini istedi ancak bir türlü alınamadı o yüzden kalan 8 maçta bir şekilde faydalanmak lazım Baros'tan, sezon sonunda da güzel bir şekilde uğurlanmalı.

Baros taraftara çok borçlandı.

Terim geldiğinden beri Baros'tan daha iyisini istedi ancak bir türlü alınamadı o yüzden kalan 8 maçta bir şekilde faydalanmak lazım Baros'tan, sezon sonunda da güzel bir şekilde uğurlanmalı.

Kesinlikle. Baros'u cok severiz falan da eski seviyesinden cok uzakta artik.

Ben yine de play-offta Baros-Elmander ikilisinin oynamasından yanayım

necatiyle bi anlaşamadınız gitti

demekki olmayacak bu iş

çünkü necatiyle elmanderin uyum sağlaması 10 dk sürmüştü

barosla elmanderin de kısa sürdü

ama neco baros güzel ikili olamadı

:D

umarım fanlarının yüzünü kara çıkarmazsın Baros bunu yapacağına ben inanmıyorum sen de inanmıyorsun sanırım

Benim anlamadığın ve kızdığım nokta bu. Sanki Baros sezonun ilk yarısında Elmander'le harikalar yaratan Baros değilmiş gibi davranılıyor...

Benim anlamadığın ve kızdığım nokta bu. Sanki Baros sezonun ilk yarısında Elmander'le harikalar yaratan Baros değilmiş gibi davranılıyor...

Aynen o lanet sakatlık olmasaydı su an 3-4 puan fazlamız bile olurdu eminim.Hataları var ama bu adam lazım bize ve Necati'den daha faydalı.En azından bu sezon yararlanmalıyız.

Bizi cok ipten almıştır ama Baros artık bu takımda iş görmüyor. Sene sonu iyi bir forvet alınır ise yolcudur.

Tam form tuttu,dirilesti hersey duzeldi. Takim 4 macta 17 gol atti. Sonra bir sakatlik. Ve hersey biter. Nedense hala guveniyorum ben Barosa,Elmander ile oynarsa. Cok can yakarlar tekrar.

Top süremeyen, pas veremeyen, şut çekemeyen, fizik gücü 0, tek amacı kendini yere atıp penaltı almaya çalışan forvetimiz.

İyi yaptığı tek şey koşuları gerisi 0.

Bomboş pozisyonu kaçıran sırık kağnı Batdal bile daha etkili oldu Baros'tan..

Top süremeyen, pas veremeyen, şut çekemeyen, fizik gücü 0, tek amacı kendini yere atıp penaltı almaya çalışan forvetimiz.

İyi yaptığı tek şey koşuları gerisi 0.

Bomboş pozisyonu kaçıran sırık kağnı Batdal bile daha etkili oldu Baros'tan..

Top suremeyen : ne yapacak 50 metre dribbling mi ?

Pas veremeyen : takımın en iyi 2. 3. pasoru oldugu icin buna karsı tez uretmeye luzum yok

Sut cekemeyen : Baros hic bir zaman sutor bir santrafor olmadı [duyanda Baros'un oyle bir ozelligi var simdi yok falan sanacak], Baros ya iyi pas/orta alır [yapan yok], ya capraz kosu yapar ara pasa kacar[Lincoln/Kewell/Arda], yada tek paslarla pozisyona girer. Avrupa gol kralı oldugunda da boyleydi, 2 sene once de..

Fizik gucu 0 : Baros'u surekli 2 kisi marke edip sıkıstırıyor, arkadan gerekli bindirmeler gelmiyor, ne yapacak ? Ronaldo mu sanıyorsunuz herkesi anlamıyorumki. Elmander [bahsettiginiz fizik] oldugunda Baros'un nasıl oynadıgını bilmiyorsunuz sanki.

Tek amacı kendini yere atıp penaltı yaptırmaya calısan : bull$hit, Baros takımdaki en hırslı futbolculardan birisidir, yere dustugu pozisyonların %80'i zaten penaltı olmustur. nasıl marke edildigini ve nasıl yanlız kaldıgını biraz daha dikkatli izlemeye calısın diyecegim sadece.

bu noktada Baros'tan verim almak icin en uygun sistem 4-2-3-1'dir, Elmander donene kadar cunku cocugun stili bunu gerektiriyor.

ultimately 2 3 mac gol atamamıs - SO WHAT

Batdal daha etkili olmuşmuş - amanıng

Pas veremeyen : takımın en iyi 2. 3. pasoru oldugu icin buna karsı tez uretmeye luzum yok

Sut cekemeyen : Baros hic bir zaman sutor bir santrafor olmadı [duyanda Baros'un oyle bir ozelligi var simdi yok falan sanacak], Baros ya iyi pas/orta alır [yapan yok], ya capraz kosu yapar ara pasa kacar[Lincoln/Kewell/Arda], yada tek paslarla pozisyona girer. Avrupa gol kralı oldugunda da boyleydi, 2 sene once de..

Fizik gucu 0 : Baros'u surekli 2 kisi marke edip sıkıstırıyor, arkadan gerekli bindirmeler gelmiyor, ne yapacak ? Ronaldo mu sanıyorsunuz herkesi anlamıyorumki. Elmander [bahsettiginiz fizik] oldugunda Baros'un nasıl oynadıgını bilmiyorsunuz sanki.

Tek amacı kendini yere atıp penaltı yaptırmaya calısan : bull$hit, Baros takımdaki en hırslı futbolculardan birisidir, yere dustugu pozisyonların %80'i zaten penaltı olmustur. nasıl marke edildigini ve nasıl yanlız kaldıgını biraz daha dikkatli izlemeye calısın diyecegim sadece.

bu noktada Baros'tan verim almak icin en uygun sistem 4-2-3-1'dir, Elmander donene kadar cunku cocugun stili bunu gerektiriyor.

Emir guzel yaziyorsun da simdi Berbatov'a, Elmander'e de geldiginde burun kiviran taraftara Baros'un su halini begendirmen imkansiz.

50 metre top sürmesine gerek yok ayağından aşmadan kafasını kaldırır biçimde top süremiyor.

Pasları ve şutları son derece zayıf ve etkisiz fizik gücünün kötü olmasının da etkisi var.

Baros'u izlerken sıkıntı basıyor beni bir oyuncu bu kadar mı ezik oynar ?

Elmander yokken tek forvete geçmek mantıklı ama Necati'yi tercih ederim en azından pas vermek, top sürebilmek gibi futbolun temel hareketlerini yapabiliyor..

Emir sen Baros bu ligin en iyi forvetidir lafını yememek için çırpınıyorsun inan gerek yok kabul et sende evet Baros çok iyi bir forvetti saydığın tüm özellikler geçmişte mevcuttu kendisinde ama artık sıfırı tüketmiş durumda..

evet Baros çok iyi bir forvetti saydığın tüm özellikler geçmişte mevcuttu kendisinde ama artık sıfırı tüketmiş durumda..

Sene basinda da boyle deniyordu sonra Terim cift forvete donunce Baros dokuz maclik seride onemli katki verdi. Yine de bu kadro yapisi Baros'un basarili olabilcegi bir kadro yapisi degil.

Baros'un asist ozelligi olan hucum oyuncularina ihtiyaci var. Su kadroya Berbatov ve Farfan alinsin, siz o zaman gorun Baros'un performansini.

Devre arasinda forvete ihtiyac var, bu Baros'a guven olmaz diye yazdigimda da, Terim onu adam etti, artik duzeldi falan deniyordu. Ben yine de istikrarsiz oldugunu, ama kadroda da tutulmasi gerektigini Berbatov ve Farfan gibi kanat alindigi takdirde rotasyona girip onemli katki verecegini dusunuyorum.

Bence Baros'un var olması için Lincoln gibi bir üstat lazım ara pasları sıkıntı.

necatiyle bi anlaşamadınız gitti

demekki olmayacak bu iş

çünkü necatiyle elmanderin uyum sağlaması 10 dk sürmüştü

barosla elmanderin de kısa sürdü

ama neco baros güzel ikili olamadı
Çünkü ikiside elmander kadar rakip ceza alanında yer açamıyor rakip savunmayı allak bullak edemiyor.Rakip yakaladımı tıkanıyor necoda barosda.ya rakibe kaptırıyorlar topu yada alakasız yerlere vurup atak heba oluyor.

Geri
Üst Alt