#15 Milan Baroš

Cevap: #15 Milan Baroš

hay Lincolnun baba annesini essek arisi kovalasin.. nediyim..

Top suremeyen : ne yapacak 50 metre dribbling mi ?

Pas veremeyen : takımın en iyi 2. 3. pasoru oldugu icin buna karsı tez uretmeye luzum yok

Fizik gucu 0 : Baros'u surekli 2 kisi marke edip sıkıstırıyor, arkadan gerekli bindirmeler gelmiyor, ne yapacak ? Ronaldo mu sanıyorsunuz herkesi anlamıyorumki. Elmander [bahsettiginiz fizik] oldugunda Baros'un nasıl oynadıgını bilmiyorsunuz sanki.

Tek amacı kendini yere atıp penaltı yaptırmaya calısan : bull$hit, Baros takımdaki en hırslı futbolculardan birisidir, yere dustugu pozisyonların %80'i zaten penaltı olmustur. nasıl marke edildigini ve nasıl yanlız kaldıgını biraz daha dikkatli izlemeye calısın diyecegim sadece.

50 metre dribbling yapmasın zaten Emir. İbrahim üzülmez gibi kafayı eğip ne sağından geleni ne solundan geleni görüyor, sonra top kaybı. Dribbling yapabilen bir adam değil o yüzden yapmasın. Yapmaya kalkıyor, pozisyonların içine ediyor, hep top kaybı. Topu alıp, kafayı kaldırıp en yakınındaki adama verse gerekeni yapmış olacak zaten.

Elmanderi de 2 kişi sıkıştırıyor, Necati'yi de ama onlar hemen yıkılmıyor, ezilmiyor. Çok güçsüz bu sene. Arkadan nasıl gerekli bindirmeler gelmiyor. Hücuma en çok destek veren orta saha bizim orta sahamız bu sene, en çok gol atan orta saha. Eboue bile açık gibi oynuyor neredeyse.

Baros'un düştüğü pozisyonların %80i penaltı olmuş. Bu güne kadar bu forumda gördüğüm en saçma istatistik olmuş, kusura bakma. Bu sene özellikle her pozsiyonda faul almaya çalışıyor, penaltı almaya çalışıyor. Dünkü pozisyonlarda özellikle hiçbir şey yoktu, gayet temiz pozisyonlardı. Baros'un bu huyu var maalesef.

Bir de dün Batdal'ın kaçırdığı golü Baros kaçırsa gidip döverdim tarzi bir şey yazmışsın (tam olarak böyle olmayabilir bunun gibi birşeydi). Kusura bakma da Baros'un geçen hafta kale ağzından üst direğe attığı top da dün Batdal'ın kaçırdığı pozisyondan az buz bi pozisyon değildi. Ben kaçırdığı golden ötürü bir şey demiyorum Baros'a, sadece dün yazığını görünce belirtmek istedim. Gol kaçabilir gayet normal.

Söz konusu Baros olunca kendini kaybediyorsun, Baros konusundaki eleştirilerin çoğu haklı eleştiri, Baros'un babası bile bu kadar savunmaz. Kötüyse kötüdür bu kadar ki kötü olduğu da aşikar niye kabul etmiyorsun?

Barosun artik Galatasaray da isi yok yemisim king ming ne yapiyor bu adam 3 yildan beri bitmis artik adam Galatasaray da oynamak bu kadar ucuz mi yahu milan baros kim ki 1 kere gol krali oldu diye king yapti bazi taraftarlar bu takim da Avrupa gol krali jardel oynadi bu kadar destek görmedi baros bitmis artik insallah gider sezon sonu olmuyor,

Güveniyorum..

Öngüvenini kaybetmiş, şut çekmeye korkuyor, mantıklı mantıksız pas veriyor.. 1 gol atsan be Baros kırsan şu güvensizliği.

la onur allasen 2 senedir baros icin ayni kelimeleri kuruyonus, baros 1 gol atsa duzelecek pat sakatlanir, tamam ya simdi 2 gol atsa duzelecek cat kirmizi yer vs. vs. bos umutlar. playoffta sampiyon yapsa bile gonderilmeli. barosa guvenip sinemaya gidilmez lan biletleri alirken kavga cikartir

Baros dan ne köy olur nede kasaba 1 kere gol krali oldu diye king oldu.

Git artık falan dememize gerek yok sezon sonu FT %100 Baros'la devam etmez zaten.

ilkyarı takıma ihanet ediyosun be,biraz adam gibi oyna!

Kral öldü yaşasın yeni kral

Vasat.

El freni gibiydin Baros.

yeni sezon da bizimle olmayak cok sükür berbatov istemiyen arkadaslar berbatov 10 tane baros eder benim icin.

Ne kadar kotu olsada bu adamin yaptiklarini asla unutmayacagim. Ama sezon sonu yolcu.

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

Geri
Üst Alt